Forums : Politika

 Comment
Europske voline, protiv koga ćete da ratujete?
pravda_i_istina
2019-01-13 05:47 PM
protiv: https://www.blacklistednews.com/article/70283/eu-army-already-taking-shape-says-german-defence.html
rusije
kine
ameri ke
možda srbije?
možda protiv svog naroda kao sto makron preti?
vo na grbu eu vojske u osnivanju, zato rekoh VOLINE
pravda_i_istina
2019-01-13 05:53 PM
MI PREKO BARE SMO SPREMILI KOKICE, TAKO DA RODEO MOžE DA POCNE
makron i angela i tereza, svi moraju da odu, gotovi su, a samo gradjanski rat sa zutim prslucima, vanredno stanje, može da im odlozi ostavke, posle idu na sud jer su ratovali protiv svog naroda! bolje im je da odstupe, a mi ameri smo spremni da gledamo rodeo sa tim volom na grbu eu vojske:)) možda se napoleon reinkarnirao, pa volove povede na rusiju, ko zna?
pravda_i_istina
2019-01-13 06:01 PM
trazite ostavke dok je vreme, kad eurobija potone u krvi, posle kasno!
pravda_i_istina
2019-01-13 06:08 PM
italijanska, madjarska i još neka vlast u beneluksu je ok, a ovi pobrojani iznad bolje da odstupe, inače smo mi ameri spremni da zastitimo eurobiju od DIKTATORA, na stranu sad sto smo u medijskoj blokadi, neće ni to doveka, spremni smo da se iskrcamo u normandiju ako treba da intervenisemo i sklonimo fasisticke diktatore, jer neće ni putko doveka da nam bude razlog za nato, kako kaže petreus... tako da voline znaju, rodeo je nas, a istorija se može ponoviti
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2019-01-13 06:13 PM
Kad još malo crni helikopteri pocnu da nadlecu tvoj grad onda ćeš pricati kuku lele sto odoh preko bare. Baznian morgidzari svoju baraku.
pravda_i_istina
2019-01-13 06:40 PM
ma jok, u usa se tačno zna gde živi ona kileri koja je prodala putku uranijum i ostali izdajnici,a helikoptere ćemo angazovati za medije tzv. lazne vesti koji bi čak i predsednika da medijski blokiraju, a ne samo konzervativno gradjanstvo, samo još malo da se pripremi javno mnjenje, sve je pod kontrolom
DarkBlue
(istrazivac)
2019-01-14 01:14 AM
Da,da..evo pocinje...ima mormoni da zavladaju Amerikom :)
dulebg
(posmatrach)
2019-01-14 02:44 PM
Правдо, овде се већ увелико баје: кад ће у Америку грађански рат? Тако те кокице шаљите овамо, да не пропадну.
pravda_i_istina
2019-01-14 06:04 PM
dule shvati, mi radimo kao konji, i kada bi hteli nemamo vremana za ulicarenje, a kod vas isto, kada bi zaposlenost bila veca, ne bi ulice bile pune - prosta logika, pa nemoj da mi verujes.

zamisli da mi protestujemo, aneki makron nam nudi 100 evrica povisicu? ili da protestujemo zbog goriva? pa sada je gorivo 1,8 dolara za galon, a pre samo nekoliko godina je bilo DUPLO skuplje, pa i tada možda duplo jeftinije nego kod vas!

meni može samo da bude zao naivnih i prevarenih,i nemoj da zaboravis,nas je bombardovala eurobija, međunarodna zajednica sastavljena od EVROPSKIH (NATO) ZEMALJA, AMERIKA JE SAMO 1 ZEMLJA.
pravda_i_istina
2019-01-14 06:19 PM
pa cela ta eurobija je na amereicki mig sankcionisala rusiju, i volovima ne bi bilo prvi put da krenu na istok - ej, rus preti da može da obrise ameriku, ameri znaju, i sad neka smrdljiva evropa koja je kao besni copor pasa nsrnula na srbiju, sad će ona da jede kokice???
rusija, kina i indija je vise od pola sveta, a ceo svet da sankcionise ameriku, ameika opet ne može zbog toga da propadne...
ne valja komplet zapadna ekonomija, ni finansije ni drustv. uredjenje, ali pogledaj malo šta se desava: evropa više ne postoji, francuska je već propala, ja okrecem na sprdacinu, ali stvari su ozbiljne do bola
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.