Forums : Politika

 Comment
Predivni Nedzo
Betty-Boop
(Ginekolog)
2018-11-16 11:05 AM
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
2018-11-16 12:37 PM
Soferu, nisi u pravu, Nedzad Salkovic je jedini bosanski pevac koji nije pevao svih 90-tih godina. To je pravi covek, rat je bio i stradanja na sve strane, a ima ih koji su se veselili i pevali ne obaziruci se na sva ta stradanja. Nikad nisam video da je negde pljuvao Srbe, ali covek ima dusu i nije mogao da zapeva tada. Ja to veoma cenim. Mogao je i on bas tada da zgrne pare kao sto su mnogi koristili ta stradanja i da nastupaju i da trguju i da diluju drogu i devize, on je covek zacutao. To je pravi covek s dusom. Znam da će biti minusa na ovaj moj komentar ali ajde lupajte.
D-Man
(Analyst)
2018-11-16 03:51 PM
Сећам се прича да је тај певач био оптужен за ратне злочине против Срба у Тузли.

Изгледа да је ослобођен тих оптужби и то од суда у Бањалуци:
https://www.slobodnaevropa.org/a/1108756.html

Како пише у том чланку због тих оптужби није могао да путује у Србију.
Занимљивост из тог чланка је да изгледа није захтевао новачану надокнаду након што је ослобођен оптужби.

Не слушам Салковића (једноставно то није врста музике коју ја слушам) али је занимљива цела та прича о ратним злочинима па сам се због тога и јавио на ову тему.

Tarpe-
2018-11-16 04:21 PM
Nasli njega da optuze za zločine u Tuzli a prave zločince niko ne spominje.Gde im je onaj hrvat Erdemovic,on je ucestvovao u zločinu u Srebrenici. Hrvat iz JNA bio u vojsci Republike Srpske.I naravno zatekao se slučajno u Srebrenici. Pocinio zločine pa onda svedocio u Hagu. To samo kod nas Srba može da nam Hrvat hara po vojsci. A onda su nasli ovoj jadnog coveka Nedzada Salkovica da ga optuzuju na pravdi Boga.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.