Forums : Politika

 Comment
Festa ala ustašija nema ravne!
marisav
(Besposlicar)
2018-07-18 01:55 AM
Draga debatna publiko! Pamtite li vi da su Srbi nekada osvojili neki veliki svetski trofej, a bilo je toga,,no, pamtite li da su takva ostvarenja bila pracena poput ovog UstašKOG DERNEKA sirom neovisne hrvatske države utemeljen brutalnom silom zapadnjackom.

Ko da se ne prenerazi kad u Slavonskom Brodu iz hiljada tisuca grla gromko gori ZAPALICEMO KRAJINU DO KNINA I UBITI ne znam kojega SRBINA!!!

Koju će to Krajinu zapaliti?? Neku novu ili opet onu koju su već popalili uz odobravanje svojih zapadnjackih mentora ne tako davne 1995.

Zar je moguće da se ludim prave Britanci, i njihove cuvene tajne sluzbe, Moskva i Putin i njegove spijunske delije, Amerikanci, Jevreji i ostali i da niko ne vidi da se uz znamenja FIFA proslavlja jedno i to najvece etnicko ciscenje u Evropi ako ne racunamo razmene stanovnistva Grcke i Turske 20 ih godina 20. veka.

Dakle vicesampioni nogometni, sirokog nam i humanog sveta unutar zemlje arlaucu o klanju i ubijanju neposredno živecih komsija..stvarno to treba da Srbija čestita Infantinu i njegovom doglavniku Bobanu...mogu zamoliti npr Sukera da sa reprezentacijom ode i na grobnicu od zlata, onoga Ante sto pociva u Madridu...
Stvarno je SOVINIZAM GLAVNI DETERMINIZAM U SPORTSKOM TAKMICENJU ZVANOM FOOTBALL.
Nadam se da će Katarski cirkus kroz četiri godine biti i poslednji,,posle toga ove sovinisticke igre treba zatvoriti, bilo kako pa ako treba i silom...pravi fudbal je preminuo nepoznatog nam dana, meseca i godine...
rizling
2018-07-18 05:02 AM

.ebiga
Suker dok giro u Realu nosijo cvece na grob onom zločincu pavelicu.

Onomad sedi u zvanicnoj lozi sa Putinom, Makronom, Medvedevim njima to ne smeta .

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.