Forums : Politika

 Comment
Содомити најавили Параду срама за 16. септембар
novosadski_radikal
(Clan SRS)
2018-05-17 08:21 AM
Београд: Содомити најавили Параду срама за 16. септембар, траже и промену уџбеника
у Вести, Друштво 17. маја 2018. 0

Београд-Парада срама ове године биће одржана у Београду, у недељу, 16. септембра, a кретаће се од Славије до Трга Републике, најавили су организатори.

Окупљање изопачењака почиње 10. септембра и биће одржане различите манифестације – изложбе, концерти, позоришне представе, филмске пројекције, a биће завршена Парадом срама и шетаће се под слоганом „Реци ДА”.

Организатори су најавили и неколико захтева који ће обележити овогодишњу Параду срама, а то су одговорност државе у заштити ЛГБТ особа, да се имплементирају постојећи закони и развијају нови, санкционисање насиља над ЛГБТ особама, јер тужилаштво не препознаје злочин из мржње.

Изопачењаци особе траже и доношење закона о родном идентитету, да без промене пола трансродне особе могу да промене документа, али и усвајање закона о истополним заједницама.

Један од захтева је и да се из уџбеника уклони, како кажу, дискриминаторни садржај о ЛГБТ заједници.





РТС/Танјуг/Васељенска ТВ
goodbad
(gb&u)
2018-05-17 09:13 AM
konacno i Werbalija dosao na svoje.guzni mu jarani će setati sa buljom na gotovs, a sve značajnije medicinske ustanove pripremile su igle i konce za stopanje(sitni i krupni bod).Werbalijo srećna ti Parada i buduce rane, kao PONOSNI heroj ćeš da se vratis u Tutin.
zori
(Чича)
2018-05-17 09:25 AM


stavrojka + aleskajka... ruku za ruku... a crveno maramce oko sije... i svi u glas... raaaaaacunajteeeee naaaa naaaaaas hahahha

ua buljasi

https://www.youtube.com/watch?v=DkmV93fY1CM
hahhaha
ibigbdb
(наганка)
2018-05-17 10:07 AM
zori
(Тетка)

сад би неко рек'a

Смањ'те конзумацију
џигерица
петлова нерастова и волова ..
јербо је стециште свију хемикалија
пестицида хербицида фунгицида антибиотика
продуката распадања свега ... отрова

https://www.youtube.com/watch?v=LKzg1RXQbtw

zori
(Чича)
2018-05-17 10:34 AM
ibigbdb
(наганка)
2018-05-17 11:24 AM
сајт има име Дискусије ...

а не ЈуТуБиЈе

goodbad
(gb&u)
08. maj 2018. u 23.47

da vam nije youtubeta bili bi gluhonjemi.

D-Man
(Analyst)
2018-05-17 12:19 PM
Параде кича, куплераја и неморала још и нису највећи проблем.

Највећи проблем је што та групација врши сталне притиске на државу. Под плаштом наводне угрожености та групација остварује невероватне политичке и социјалне повластице од којих је најпроблематичније право на усвајање деце.
То је већ норма поодавно овде у Канади. Нико НЕ СМЕ ни речи да проговори о интересу те деце коју, рецимо, одгајају два педера. Шта се дешава у тој дечијој главици нико за сада не зна и нико неће ни да размишља о томе.
Већ сам писао пре неколико година да лично познајем дечака из комшилука који је био сасвим нормалан до првог, другог разреда основне школе а онда му је мајка довела у кућу још једну мајку. Нису прошле ни две, три године и то је мушко дете већ почело показивати неке карактеристике које су прирордне за девојчице.
Заиста шокантна промена и сви се праве слепи јер уколико укажеш на нешто такве жигосан си као неки хомофоб а врло лако можеш да останеш и без посла.

Породице на Западу се на овај начин буквално уништавају. Све се мање деце рађа, економска криза је стисла најшире слојеве друштва а они који природно не могу да створе људско биће (хомосексуалци) у њиховој вези уместо да забораве на децу иду сасвим другим путем и остварују право на одгој деце.
Време ће показати. Овде у овој држави ће многа деца из таквих веза, уверен сам, показивати разноразне психичкек поремећаје који ће се, исто тако, у овом друштву представљати нормалним. Иначе, овде се све са чим се држава не може или не жели боравити представља нормалним и легализује. И онда сами себе лажу како су уређено демократиско друштво а просто одбијају да схвате да такво лицемерство води само у пропаст једног друштва.

ibigbdb
(наганка)
2018-05-17 12:19 PM
Power12345
10. maj 2018. u 12.46

S,e,r,u...Pusti ti zapadne lešinare, naro[ito one Skandinavce ,čekaju sa embargom i ratom da unište šta se uništiti može,

a posle kad narod izgubi volju i oda se kr8minalu ...e onda slade.
jojaj
(chater)
2018-05-17 04:21 PM
to je parada q jer su q ponos. neki su zuti neki nisu . neka im je prsto kad je svoj narod kao da mu je malo hebača. Nas mogu da je ali svoje rodietelje mučenike malo teže.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.