Forums : Politika

 Comment
Telo bez srca je mrtvo
CAHJAP
2018-05-16 04:42 PM
Kosovo je srce Srbije. 500 godina sa daleko nadbrojnijem neprijateljem iz koje se izrodilo mnostvo mucenika i junaka su sacuvali srce Srbije.
Boze sacuvaj nas !
DrSrbivoje
(piroman)
2018-05-17 04:03 AM
Kosovo je balast kojeg se treba osloboditi. Centar Srbije je Kragujevac. I šta bi sa Kosovom da nam se sada vrati? Kako bi kontrolisali preko 2 miliona šiftara, jer ih se od 1998 toliko ili nakotilo ili doselilo preko granice koju nije imao ko da čuva?! Kako bi vi genijalci to držali pod kontrolom a da ne izazovete opet neki novi rat?! bem vas nedotupavne.
Bollywood
(elektro mehanicar)
2018-05-17 08:12 AM
Ako si ocekivao da otpora prilikom otimanja Kosova uopste neće biti prevario si se.Domaća izdajnicka fukara će se momentalno naći u opasnosti i u okruzenju.
Neće im pomoći nikakva tehnika ,Nato bombarderi niti izdajnicka zandarmerija kao sto planiraju.
Samo vi bomabrdujte ali Srbija se umirit ne može.

I naravno neka peta kolona nadje nekog malo pametnijeg za ispipavanje pulsa naroda.Ti to nisi jer si zreo za izdajnicku invalidsku penziju mozak ti je busan ko svajcarski sir koga su izjeli misevi.
DrSrbivoje
(piroman)
2018-05-17 08:15 AM
Nedotupavno i bandoglavo, rekoh ja lepo... Nisi odgovorio. Kako bi kontrolisao preko 2 miliona nadr.kanih šiftara, ali konkretno kako?
Jocko4
(observer)
2018-05-17 09:24 AM
DrSrbivoje,

Да ли имаш неки доказ да на КиМ има 2 милиона Шиптара ?

Ако немаш (јер не постоји), глупо је да то наводиш као податак.
DrSrbivoje
(piroman)
2018-05-17 09:32 AM
Prijatelju, bilo ih je do 1999 oko 700.000. Povlačenjem naše vojske tokom bombardovanja, granice više niko nije čuvao pa su u to vreme službe iznosile javno podatak o broju onih koji su ilegalno ušli. Raspitaj se malo. problem je to, i to veliki, a i da ih je sada koliko ih je bilo 1999, mnogo bolje su naoružani. Tu ni čišćenje od kuće do kuće, od žbuna do žbuna, više ne može da pomogne. Da imamo vojsku koju smo imali 01.01.1999, da Boris nije pretopio tenkove, eh... džabe vama govoriti.

Jedini način da se Kosovo dobije nazad je da tokom nekih možda i 10 godina srpski agenti rade i rovare, koga mogu da kupe, kupe, koga ne mogu, roknu. Koga ne mogu da roknu, naprave da izgleda da radi protiv svojih pa ga oni roknu itd... A za tako nešto, koliko imamo ljudi voljnih da se uključe, a koji tečno govore šiptarski, skoro pa kao original da su?

Na jednoj drugoj temi neko napisa kako ćemo izdajnike po svetu vijati. Pa mi nismo u stanju koljača srpske nejači da smaknemo... eto ti žute kuće na primer. Hašim kao glavni organizator, i Jusuf Sonmez, turski lekar glavni izvršioc, i dalje su živi.
DrSrbivoje
(piroman)
2018-05-17 09:35 AM
Ni jedan izvršioc monstruoznih zločina na dsrbima koji se pominje ovde nije kažnjen, ne samo adekvatno nego i bilo kako.

https://en.wikipedia.org/wiki/Organ_theft_in_Kosovo

Sledeće godine se navršava 20 godina od tih zločina. Šta smo uradili po tom pitanju za DVADESET HEBENIH GODINA? Apsolutno ništa.

Dok jedan po jedan ne krenu da nestaju sa lia zemlje, a onda ih ili pronađu u delovima na nekom đubrištu gde pripadaju, ili u bukagijama u sudnici u Beogradu, ja ne verujem da ćemo išta uraditi.
jojaj
(chater)
2018-05-17 04:29 PM
Nije telo već je pravo mrvo kad svako može svačije da arči. kOmunizam je za kapitalizam bio devica Marija.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.