Forums : Politika

 Comment
Bristow napad na Skripala..
goodbad
(gb&u)
2018-03-18 03:00 AM
...je napad na međunarodne vrednosti tako je izjavio,engleski ambasador,nadam se nezadugo u Moskvi...koje su to temeljne međunarodne i moralne vrednosti?svaki covek koji se prihvati takvog posla(za mene su prostitutke daleko moralnije)mora biti svestan rizika kojeg prihvata.tako su i Sadam i Sadat imali biolosko-hemisko oruzje,Siptarska „humanitarna katastrofa”,Libija i Gadafi i još mnogi drugi primeri.bojim se da je gdja Mej zagrizla preveliko goMno koje i pored obilne kolicine vode neće moći da proguta. Rusija ipak nije zemlja na koju će svako istresati gace.
keser
2018-03-18 04:36 AM
Snouden, Asanz...
keser
2018-03-18 04:58 AM
Citao sam da je čak i u nekoj Svedskoj jedan pilot dobio 70 godina jer
je neke podatke dostavio preko Baltika.

E sada nije jasno. Rusi su ovoga imali u kandzama. Zastp mu nisu odrezali 100 godina i zavrsili poso.
Nego se sada blamiraju.
dulebg
(posmatrach)
2018-03-18 07:27 AM
Неће никад да кажу које су вредности, а то су:
- све Америци, qрас другима
- све групици богаташа, -//-
- нацији слуђивање и уништење подршком мањинама сваке феле, уништење цркве, државе, закона, морала, здравства, образовања, безбедности

Нека ми неко каже да нисам у праву?
bezdomni
(maestro)
2018-03-18 07:58 AM
Bombardovanje suverene međunarodno priznate države SRJ bez odobrenja UN nije bio udar na međunarodni poredak.
Stvarno englezi imaju cudno svatanje međunarodnog prava. Nadam se da će ih neko nekad malo doskolovati po tom pitanju.
Jocko4
(observer)
2018-03-19 10:02 AM
Немају Енглези чудно схватање Међународног Права, него су њихови политичари уобразили да је остали свет малоуман и спреман да прихвати све што они натурају.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
2018-03-19 12:00 PM
Pa isti ti ludi engleski politicari imaju i cudno shvatanje genocida kada optuzuju Srbiju i Rep. Srpsku za „masakre” u Srebrenici gde se zna da su svi mogući tamo pobijeni dovezeni iz cele Bosne a najmanje muslimana da tamo ima. I sve to nastradalih u najvecem broju pod komandom Orica. A kad već ti isti Englezi pricaju o genocidu neka ih neko od reportera upita šta su oni sami radili u Australiji nad Aboridzinima, u Indiji, africi,...?
To je onaj sistem gde upere prstom u druge i kažu drže lopova a oni sami kradu.
Jocko4
(observer)
2018-03-19 02:07 PM
Колонијалне силе су биле земље Западне Европе и све имају исту, или сличну „биографију” кад је реч о становништву земаља које су колонијализовале: геноцид, масакрирања, робовласнички однос према том становништву, пљачкање природних ресурса и бездушно израбљивање људи, пљачкање драгоцености, ...

Значи, није то био случај само са Енглеском, али је она, као најјача поморска сила у време колонијализовања, починила највише зла и квантитативно и квалитативно. Чак и у тим временима прибегавали су упирању прстом у друге, да би себе приказали као цивилизованије и носиоце културе.
Power12345
2018-03-19 08:05 PM
Svašta..svašta
Koliko nervoze na SC radi neke izopačene skupine engleskih holštaplera
Politike i engleskog kraljevstva što je gotovo čitav svet pljačkalo, osvajalo, prisvajalo, kreiralo po sopstvenom ćefu i volji .

Nosi ih u sto milijardi PM
goodbad
(gb&u)
2018-03-20 08:15 AM
šta je motiv ubistva?Skripalj je osuđen,odlezao i izsutiran iz Rusije i onda ga Rusi kao pospu nekim bojnim otrovom i on kao umre.zar nije bilo logicnije da ga ubiju tamo gde niko nebi pitao za njega kao sto je uobicajeno za islužene i pale spijune?doduse nebi se ni zacudio da se Putin lično lično zahvali bratskoj Britaniji na perfektnoj izvedenoj predizbornoj kampanji.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
2018-03-20 02:10 PM
Power,problem je sto ta izopacena skupina ne samo iz Engleske već amerike i celog zapada drže u saci svu nasu politicku elitu na vrhu. Šta je moglo biti gore po Srbiju i Srbe nego da im siptarsko kopile bude „predsednik”? Te skupine i dan danaske pljackaju i globe ceo svet preko svojih ljudi u drugim državama koji su prodali svu dusu njima i njihovim masonskim organizacijama.
A sto rece goodbad,šta je motiv ubistva onog spijuna?
On je svoje odsluzio i verovatno im postao smetnja pa lepo organizuju atentat pred same politicke izbore u Rusiji da bi imali još jedan razlog vise da napadnu Putina. Njima kapitalistima i kolonijatistima smeta Putin posto oni ne mogu da rade šta žele sa Rusijom i ruskim novcem a i bogastvima.
Tako su i kod u Srbiji Vatikan, nemci i amerikanci umesali prste pa navodno zbog „krsenja” ljudskih prava manjina to jest siptara bombardovali Srbiju i smenili Slobu koji im je bio trn u oku. Dobili su Kosovo takoreci d abi mogli da peru novac i sire drogu iz Afganistana i Pakistana preko proklete Turske na Kosovu a zatim po celoj evropi. I vrapcima na granama je to jasno. Unisti manju državu međusobnim ratovima, menjaj i postavljaj vladu i svoje ljude u njoj pa vladaj i pljackaj do mile volje. To je taj kapitalisticki moto.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2018-03-23 07:17 AM
Britanski ambasador u autorskom clanku Politici objašnjava da je Kremlj imao sredstva i motiv.
https://tinyurl.com/y6w3zu7n

Mislim da njegova ekselencija ne poznaje dovoljno narod u zemlji domaćina. Efekat clanka je suprotan onome sto je bila namjera autora.
pravda_i_istina
2018-03-24 08:11 AM
Moskva žali što su čelnici EU podržali britanski stav

O TOME SE I RADI: O STAVU. KADA RUSI BUDU IMALI STAV, MOZDA CE GA NEKO I PODRZATI, ZA SADA EVROPSKOJ UNIJI NUDE SAMO GAS, ENO TEK SADA SU SE SETILI DA GA NE NUDE VISE UKRAJINI. E KADA UKINU RUSI SEVERNI TOK, ONDA CE IH EU PITATI ZA STAV. DO TADA EU ZA STAV PITA ANGLOCIONISTE. TACKA.
goodbad
(gb&u)
2018-03-24 11:48 AM
o pravdo da li bi mogla biti pisana malim slovima i svojim rečima?
pravda_i_istina
2018-03-24 06:50 PM
MOžE
englezi traže objašnjenje, a ti kažeš da ponude pitanje, zar ne bi bilo kad bi bilo... to nije objašnjenje, već je objašnjenje kada kažeš: da smo ga mi otrovali, on bi umro, ali posto vi kazete da je ziv, to znači da ga vi trujete natenane, i zato ste ga i kidnapovali, da ne svedoci protiv vas, nas državljanin KOJI JE TREBAO DA SE PENZIONISE U RUSIJI SledećEG MESECA, A NJEGOVA CERKA UDA, odlikovan ordenom za zasluge spijuniranja ebngleza trovaca - eto, tako se to radi kada iznosis STAV
goodbad
(gb&u)
2018-03-25 02:02 AM
izvini pravdoljubiva ništa te nisam razumeo.
pravda_i_istina
2018-03-25 06:00 AM
sa pedderima se slabije razumem
pravda_i_istina
2018-03-25 06:08 AM
... ali ti najbolje znaš gde si supalj
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2018-03-27 09:19 PM
A i ruski ambasador odgovara. Nešto u vezi svemira i laži.

A mi...možemo da nagadjamo i biramo ko laže.

pravda_i_istina
2018-03-29 08:52 AM
mi, pjer ne nagadjamio i ne biramo ko laže, već vagamo iznesene dokaze i argumente, VAGAMO; u ovom slučaju englezi kriju DOKAZE, kao zmija noge, ne daju uzorak na ispitivanje, pa i je argument, citiram: mi imamo sve osnove da VERUJEMO da su rusi - oni VERUJU, ONI IMAJU, ali to što imaju ne daju nikome, Portn Don jedino ima diplomatski imunitet i 70 miliona pentagonovih para za razne otrove, viruse i ostala sranja koja ispituje, testira itd, ali i taj Prtn Don ne izlazi sa naučno potkrepljenim cinjenicama o krivici ruskoj, jer takve cinjenice NE POSTOJE, POSTOJI JEDINO BLISKA UDALJENOST PORTN DONA OD MESTA GDE SU SKRIPALJI OTROVANI I TO DAJE OSNOVANU SUMLJU DA SU UMESANI, MORAJU DA ZARADE I OPRAVDAJU ONIH 70 MILIONA.
pravda_i_istina
2018-03-29 08:55 AM
da se vlasi ne doste, oni se onda zapetljavaju dublje u vlastite laži, pa kažu da su otrov pokupili na kucnom pragu pre nego su posli u setnju, a to je znaci bio retard otrov, kao retard tablete, sa odlozenim dejstvom, eto tipicno objašnjenje za RETARDE
Jocko4
(observer)
2018-04-02 08:36 AM
Упорно се говори о „новичоку”, а Британци неће да дају узорак на испитивање. Има разлога да се сумња да је коришћен неки други отров, можда баш западне производње, а то би даље указивало на постојање плана да се лажно оптужи Русија.

Могуће је да Скрипал и његова кћер и нису смртно отровани, поготово што у најновијим вестима јављају да се она опоравља, а амбасадору Русије се не дозвољава приступ њима. Да ли је игде објављена фотографија Скрипала и његове кћери у болници? На основу чега би требало да се верује да су они у болници и да је Скрипал и даље у критичном стању?

A могућеје и да нису отровани, већ да је сва прича део неког плана и обичан изговор за покретање кампање против Русије.
DrSrbivoje
(piroman)
2018-04-04 08:40 AM
englezi prvo da plate reparacije za iscrpljivanje ekonomije i ogroman genocid počinjen u Africi i Aziji (a posebno u Indiji), i tek onda imaju pravo svoja smrdljiva i lažljiva usta da otvore.
pravda_i_istina
2018-04-07 06:30 PM
Jocko to ja rekoh pre nedelju dana ili dve čak: da smo ga mi otrovali, on bi umro, ali posto vi kazete da je ziv, to znači da ga vi trujete natenane, i zato ste ga i kidnapovali, da ne svedoci protiv vas,...

Isto se sad setio i Nebnzja: a da li je tamo icega bilo? (Englezi sve izmislili)
pravda_i_istina
2018-04-07 06:38 PM
smrdljivi englezi su jedino imali hrabrosti da ostave 2 macke i 2 gvinejska prasenceta da umru u zapecacenom stanu skripalja, da umru od gladi i zedji!!!
pravda_i_istina
2018-04-07 06:40 PM
jednako smrdljive sve zemlje koje su se solidarisale sa smrdljivim englezima, to prosto zaudara koliko smrde
goodbad
(gb&u)
2018-04-07 07:57 PM
bravo pravdo i nepravdo,da znaš da si u pravu,cenim tvoju transformaciju.
pravda_i_istina
2018-04-07 09:13 PM
Biće da ti je nešto ipak uslo u suplju glavu, pa si se ti transformisao, dobro je da si bar sad razumeo šta sam pisao: „izvini pravdoljubiva ništa te nisam razumeo”. Ja sam uvek bio na liniji Limonova na primer.
pravda_i_istina
2018-04-07 11:44 PM
gluplji od goodbada mogu da budu samo englezi, najgluplja glupaca klintonka, jer upravo su se slozile kockice; isti covek p[lacen od klintonke, miler je regrutovao skripalja da radi za engleze, a zajedno sa stilom napisao tramp dosije rekavsi da je info dobio od ruske strane (verovatno skripalj)... ista ta klintonka, a i englezi su prikrivali još za vreme njenog stejt departmenisanja sve o novicoku imajuci plan da ga zloupotrebe u buducnosti, dok se iranci nisu javili da ga imaju i oni... ali, avaj, gluperde i dalje tvrde SAMO rusi, niko drugi, jer još onomad naucili pesmicu napamet - eto to je cela prica, a ko zna možda su jeli u nekom paki restoranu, pa se otrovali, za engleze je najbolje da to objave da se ne sazna da su ih kidnapovali da se cela ujdurma oko trampovog dosijea ne sazna - ali, kao sto rekoh, skripalj će na kraju dobiti orden od rusije i zasluženu penziju jer je najverovatnije ostao DUPLI AGENT, glupavim englezima je dao neke gluposti navodno o trampu u rusiji, a glupaca nad svim glupacama hitleri je to htela da iskoristi, eh da je bila sama u toj svinjariji, hehheeh
goodbad
(gb&u)
2018-04-08 03:34 AM
kako sa mogo reci ne reci ništa? pravdo i nepravdo apsolutni si sampionu toj disciplini.ko još razume tvoje intelektualne kaskade iz postovanja prema vama kao sagovorniku neću reci glupostima.
pravda_i_istina
2018-04-11 12:23 PM
malo mi kažeš TI, malo VI...

britanija je izgleda napunila gace, a ti goodbad?
Jocko4
(observer)
2018-04-14 02:03 PM
На основу налаза швајцарске државне лабораторије (Spiez lab), данас је Лавров изјавио да је у Солзберију употребљен BZ токсин, који се не производи у Русији, него је у употреби у Америци и Британији.

Lavrov: Swiss lab says ‘BZ toxin’ used in Salisbury, not produced in Russia, was in US & UK service
bgdtjumen
(arhitekta)
2018-04-14 03:26 PM
Trag agensa kojim je otrovan bivši špijun Skripalj vodi do Hilari Klinton, a ne do Kremlja!

Pokušaj ubistva Rusa Sergeja Skripalja, dvostrukog agenta otrovanog u Solsberiju u Velikoj Britaniji prošle nedelje, jeste nešto što vlastima u Moskvi najmanje treba, posebno uoči predsedničkih izbora ovog meseca. Ali, za britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona i britansku premijerku Terezu Mej sumnje nema. Za ovo dvoje političara kriva je Rusija, a nalog je dao lično njen predsednik Vladimir Putin.

Britanski Telegraf otkriva da je Sergej Skripalj bio povezan s Kristoferom Stilom, autorom dosijea protiv Trampa i britanskim špijunom povezanim sa grupom Fjužn GPS, dakle direktno povezanim s Demokratskim nacionalnim kongresom i Hilari Klinton u Sjedinjenim Državama.

Veza s Kristoferom Stilom temelji se na činjenici da je britanski agent agencije MI6 specijalista za Kremlj i kao takav je bio potreban Hilari Klinton da bi pokušala da pronađe nešto što bi Trampa direktno povezalo s Rusima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.