Forums : Politika

 Comment
Više ništa ne verujem međunarodnoj zajednici
novosadski_radikal
(Clan SRS)
2018-03-17 12:03 PM
VUČIĆ: Više ništa ne verujem međunarodnoj zajednici, već 5 godina nas lažu!
16/03/2018POLITIKA
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da međunarodnoj zajednici, koja je garant briselskog sporazuma, a ne samo Albancima, više ništa ne veruje po pitanju formiranja Zajednice srpskih opština.

Vođa SNS (Foto: Screenshot)
„O ZSO se priča na svakom sastanku. Ja im ne verujem ništa. Pet godina me lažu. Pet godina tražim i sada kažem ‘lažete me’. Ne samo Albanci. Njima nisam previše ni verovao, već vama iz međunarodne zajednice”, rekao je on odgovarajući na pitanja novinara u Prokuplju.

Vučić je podsetio da je Srbija ispunila sve što je potpisala.

„Oni su vaše mezimče, vi ste im napravili nezavisnu državu, vi, SAD i mnoge evropske zemlje. Kako ne možete da nagovorite vaše mezimče da ispuni što je potpisalo, a vi ste garant toga”, istakao je on.

Vučić je kazao da vidi da ih uopšte to pitanje ne interesuje, a Albance svakako nije nikada interesovalo.

„Jedino kada treba negde za nešto da se napadnu Srbi, tu su šampioni”, kritikovao je šef srpske države dodajući da nismo mi sasvim bez načina da se svemu tome suprostavimo.

Takođe je kazao da ne očekuje „baš ništa” od Specijalnog suda za OVK.

Podsetio je da je 14 godina od strašnog pogroma, ubijanja, proterivanja Srba i rušenja naših crkava, krstova sa njih, a da niko nije za taj pogrom odgovarao.

„Nijedan čovek nije odgovarao za taj pogrom. Toliko o Euleksu i međunarodnoj pravdi”, konstatovao je on.

Srbi su danas, prema njegovim rečima, nešto zadovoljniji zato što je mirnije, što predstavnici Srbije potpuno slobodno o svemu govore i to i pred najvišim starnim predstavnicima, što nije bio slučaj ranije, kada su se sakrivali u mišiju rupu ili govorli samo jedni protiv drugih, sa ciljem da ostanu na vlasti.

„Ja danas uz podršku građana svakome govorim u lice i brinem o sudbini naroda”, rekao je on.

Vučić je kazao da će se Srbija botiti mirnim sredstavima, da neće nikoga provocirati.

Što se vojske tzv. Kosova tiče, ponovio je pitanje – gde piše da imaju pravo na to?

„Kada to pitam – tišina, ‘maca pojela jezik'…Zato što to ne piše nigde. Ne možete zasnivati sve na nasilju, i tome dođe nekad kraj”, poručio je on.

Istakao je da je važno da Srbi razumeju da je država Srbija uz njih, iako ima vrlo ograničeno polje delovanja.

Ukazao je da Srbija uspeva da im isplaćuje plate i penzije, pruža pomoć.

„Mislim da smo mnogo više pomogli ljudima, nego što je dogovoreno u Lapljem selu. Mislim da smo napravili time neki pomak”, rekao je Vučić.

On je istakao da je važno da se reši pitanje Kosova i Metohije, jer ćemo se u suprotnom „topiti” i nestajati.
pravda_i_istina
2018-03-17 12:12 PM
PA ISTO JE MOGAO DA KAžE I JUDA IZDAJNIK DA SU GA PREVARILI, DA JE STITIO NAROD, ALI KASNO:

Након тога што је увидио шта је урадио, Јуда Искариотски је (према Матејевом јеванђељу) вратио новац Јеврејима а потом се обесио о дрво названо лат. Cercis Siliquastrum које се данас зове Јудино дрво.

pravda_i_istina
2018-03-17 12:27 PM
STA JE HRISTOS REKAO IZDAJNIKU JUDI? ZNAO JE Da će DA IZDA, I POZURIVAO GA JE SAMO DA TO UčinI STO PRE! ISTO RADI I VUCIC, ZURI DA STO PRE IZDA, DA „RESI” STVAR, DOK LRMA, VARAJU ME VARAJU ME, CITIRAM GA:

On je istakao da je važno da se reši pitanje Kosova i Metohije, jer ćemo se u suprotnom „topiti” i nestajati.

ne, u suprotnom bi vucica izdajnika koji tek sad izgubi poverenje u zapad pojeo mrak!

Шта би била алтернатива замрзнутом конфликту? У овом тренутку, то би могло да буде само одустајање Србије од Косова и Метохије

====

У исто време, у ударним минутима и на насловним странама објављиване су изјаве неколико јавних личности о нужности прихватања сецесије Косова и Метохије. Похвале таквих исказа и напади на потписнике Апела долазили су, што је посебно важно, од највиших државних службеника.

Све то открило је у каквом је стању слобода наших медија, али и какве су намере наших власти. „Унутрашњи дијалог”, од почетка вођен сасвим аматерски, сада је прекинут. Глас најобразованијег дела јавности, који долази из Цркве, из САНУ и са Универзитета, власт је покушала да игнорише и ућутка. Оваква реакција потврдила је сумње да ће она учинити управо оно што је у Апелу названо морално неприхватљивим и политички погрешним.

Све што се у међувремену догодило остало је, ипак, у сенци убиства Оливера Ивановића. И сами покретачи Апела били су затечени када су схватили да се Ивановић, пред погибију, залагао управо за замрзавање конфликта, по угледу на Кипар, и за чекање тренутка у коме ће међународне околности омогућити праведније решење.

Коначно, најновији догађаји потврдили су да време ради за Србију и да не треба журити.
pravda_i_istina
2018-03-17 12:29 PM
ZASTO ZURIS VUCICU? 'Oćeš LI I TI NA JUDINO DRVO, DA SE BESIS, SAD KAD SHVATAS DA SU TE PREVARILI RIMLJANI, DA SU TE LAGALI, JADAN TI, IZDAJNICE JUDO!?
Lorka
(поета)
2018-03-17 01:01 PM
Интересантно, Вучић им тек сад не верује!
Онда треба да га буде срамота што им је до сада веровао.
Ја им нисам веровао од прве преваре РСК која је требала да буде зона под заштитом УН.

Србска несрећа је што су нам на челу били све глупи председници.

Председник треба да буде далековид и да предухитри сваку превару, а не да се труди да ''испуни све што су се договорили''.

Председник треба да буде видра, а не Глупи Август.
pravda_i_istina
2018-03-17 01:05 PM
Glup? pa ti ja smo gluplji od njega, zar ne vidiis kako vesto balansira sve vreme?
pravda_i_istina
2018-03-17 01:12 PM
gde može izdajnika ljigavog sa djon obrazom da bude sramota? gluposti!
Lorka
(поета)
2018-03-17 02:01 PM
Дај Боже да балансира... Нешто ја то не видим. Кад би балансирао, привремена граница између Срба и Шиптара би била на Ибру, србско становништво северно од Ибра би било под заштитом србске полиције и судова, а онда би се о статусу Косова и чланству у ЕУ преговарало до бесвести ...

Ја сам својевремено навијао да се радикали преобуку у 'еуропејце' и тако преузму власт. Мислим чак да сам ја био први творац те идеје и то баш овде на сербианкафеу. Али, Вучић је са бриселским споразумом и граничним прелазима измешу Севера Косова и остатка Србије - прекорачио црвену линију попуштања пред агресором.

Он је морао знати да агресор неће испунити ни једно своје обећање, укључујући и то о чланству Србије у ЕУ.
pravda_i_istina
2018-03-17 02:03 PM
pilat bi mogao da bude am. ambasador ili čak bivši ambasador koji sad pere ruke, a savle, obraceni pavle se ne vidi, osim u ocima onih ljigavaca koji i dalje „vide” kako će vucic preveslati zapad, ljigavaca jer se pavle obratio, a oni od vucica ocekuju da prevari zapad, isti onaj koji ga „vara” 5 godina
pravda_i_istina
2018-03-17 02:10 PM
lorka, nisi razumeo, on trenutno balansira između 30 srebrnjaka koje je uzeo i judinog drveta za besenje, a do sada je balansirao između 30 srebrnjaka i robije u hagu, balansira između laganja biraca i slaganih biraca da će na kraju da slaze zapad i prikloni se rusima, ili da neće staviti sankcije rusima, a uci u evropsku uniju, ili da neće priznati kosovo, a uci... sve vreme balansira između 2 zla, nikada između 2 dobra, a sve vreme tvrdi da je balansiranju između zla i dobra kraj, kako je on okrenut dobru, ali eto sad na kraju neko mora da bude kriv sto je on jadan prevaren, inače pada, gubi balans
pravda_i_istina
2018-03-17 03:06 PM
наганка,
za mene je Pavle najinteligentniji covek u poslednja 2 milenijuma, i bas takvog ga je Bog odabRao da ga promeni, A TI KAžeš da sam ja preveslan, sto sam još čuo od neke pseudo hrišćansko-judeo skupine koja celokupno hrišćanstvo naziva pakosno pavlistickom sektom

drugo, ti izdajstvo meris ne po tome ko izdaje (bozanskim nominativimom), već ko ili šta se izdaje (djavolskim akuzativom, zna se ko je tuzitelj), po tvojoj logici sama izdaja nije problem, problem je osuda izdaje, ako nema osude, nije problem izdati po komandnoj odgovornosti za navodno dobro naroda, po onoj jevrejskoj da je bolje 1 da strada nego čitav narod, bolje je da žrtvujemo 1 kosovo, nego ceo narod da pati sto nije u eu, da žrtvujemo naše ... oooops, ne smem u antisemitizam, samo Bogu je milija 1 izgubljena ovca od celog stada, jer je bila izgubljena, pa nadjena, ali ti to smrdo ne možeš da komprehendujes
pravda_i_istina
2018-03-17 03:12 PM
neverni toma nije verovao dok nije stavio ruku u Hristovu ranu, ali nije izdao on, ko zna da li bi i ja prepoznao Hrista Mesiju, možda i ne bi da sam sedeo pored Njega, ali da li bih Ga izdao zavisi samo od mene, ijednako zavisi da li bih izdao i nekog najmanjeg pijuna, redova, sofera u svojoj vlasti - stvar je izdajnika, a ne da se nešto može izdati a nešto ne, jer ko je taj koji će da meri šta može, a šta ne može da se izdaje? razumes, smrdo?
baresh
(zanatlija)
2018-03-17 03:44 PM
„Seseljeva skola, steona krava bio je i ostao,- običan ulicni lazov i prevarant”

Ova ti je ki Njegoseva - direkt u celenku...

Ako se uzme u obzir da ja tvoj Seseljuga prvi i jedini Jozin
piJonir koji je ikada apsolviro politicko-pravne nauke sa cistom
desetkom na temi 'Tito',a na prostorima sedam ofanziva - nema sumnje.
Osim toga prvi i jedini Jozin piJonir koji je 'dragovoljno' otis`o
u memljivi Hag da cinkari svoje jarane koji će do kraja zivota da
tamo trunu, on je iz istog izaso uziren ko mangulica a la rahmetli
Jozo - 'majku mu boz`ju'.

nema odmora - dok traje obmana, druže Stavroooo...
BL
(Dr.)
2018-03-17 04:01 PM
Cijenim i postujem svačije mišljenje.
Moje bitanje je kako Vucic osvaja ubjedljivo svake izbore?
Svaki njegov nastup gdje se pojavi u Srbiji to je nevjerovatno mnogo glasaca. Pitam se zar su to sve izdajice.
Na kraju moje pitanje je ko je po vama trenuntno taj covjek na politickoj sceni koji zadovoljava vas izbor.
nniki
(Nanotech)
2018-03-17 04:10 PM
Ovo pitanje će da gori još za podugo!
U međuvremenu Vlada Srbije treba da STO PRE reformise i ispravi svoje pravosudje, ekonomiju i skolstvo a ponajvise da drasticno suzbije korupciju.
Kad su iznutra neke države sva vaznija pitanja rešena, onda skoro ceo svet gleda na takvu državu sa postovanjem. Sve vise država bi tada zelelo i pomoglo Srbiji da se izvuce iz ekonomske bede a naročito iz obruca poolitickih smicalica, pritisaka, nepravdi i ostalih napasti od strane grabezljivih i korumpiranih država.
Kad narod postane prilično zadovoljan onda treba da vlada harmonija unutar države i da da skoro svi osecaju veliki patriotizam.

Opet dajem primer Npr. Ceska: Iznutra su veoma dobro sređeni i dobro funkcionisu u svim domenima zivota. Niko sa spolja ih ne huska na bilo koga i šta, niti zahteva od njih da idu protiv svog naroda i ustupaka svojih teritorija, niti čak i pokusavaju im nareduje šta i kako da rade.
pravda_i_istina
2018-03-17 04:58 PM
BL
(Dr.)
a kako je hitler dosao na vlast, demokratski? a klinton kriminalni sindikat iza koga ostaju lesevi? a da li su hrvati genocidan narod, kako? ko je njima svima isprao mozak? zašto mislis da je nama nemoguće isprati mozak, ili da svi moraju da budu nacisti, ustaše, kriminalci, ako je dovoljno da njihove države to budu? i šta onda, jel zapad lagao sve nas srbe ili je lagao samo jednog izdajnika kome je bilo neophodno da nam prvo kao ministar informacija ispere mozak? i šta ti sad hoćeš, da mi manjina cutimo? u americi sve do poslednjeg medija drže tajne sluzbe, sve korporacije bitnije i sve nazovi crkve, upravljaju iz senke, po uputstvu iz knjige 1984 orvela i ponekad vrli novi svet, hakslija? to je svet u kome živimo, i oni ispranog mozga i mi koji se ne damo ni po koju cenu, za 30 srebrnjaka, radno mesto ili budjavi sendvic, ali mi smo strani placenici, pobegulje, za razliku od domaćih izdajnika, i sad sudi između petra koji je pobegao i petao 3 puta zakukurikao, i jude koji je izdao 1 put, ajde sudi
pravda_i_istina
2018-03-17 05:23 PM
jel sam ja bio tu bombardovan od međunarodne zajednice, potpisao kumanovski itd?
ali ko vas danas bombarduje, jel strelja neko ako se ne veruje toj istoj međunarodnoj zajednici? zašto onda vucic kaže da je nas sve lagala ako znamo da je samo njemu istinu rekla da će zavrsiti posao priznavanja kosova NORMALIZACIJOM ODNOSA da ne zavrsi u hagu kao seselj, plus sve to zapecatila sa 30 srebrnjaka? zašto se vucic pred nama busa da nije izdajnik kad smo pobegli od njega da nas ne bi upodobljavao zapadnim-protestantskim vrednostima? zašto vucic sada cmizdri ako nije izdajnik i ne treba da se besi? zašto place i narice i kuka, jadan ne bio? i dok kuka, kukavac izdajnicki on pozuruje kao juda da izda,a svi dobronamerni ukljucujuci i pok. ivanovica su za to da se problem zamrzne dok se ne vidi šta i kako? a vucicu se zuri, i samo glumi da se prikrije
...
BL
(Dr.)
2018-03-17 05:26 PM
pravda_i_istina Mislim da je neozbiljno i sramota porediti Vucica i njegove glasace sa vasim izborom...
pravda_i_istina
2018-03-17 05:27 PM
u prokuplju se okurazio pred novinarima? a kad dodje od merkelke onda se hvali kako ga nije kritikovala - SMRADINA LAZOVSKA
pravda_i_istina
2018-03-17 05:30 PM
BL
(Dr.)
STA JE PROBLEM, glasaci ovde glasaci tamo, glasaci nekad, glasaci sad, šta se promenilo generalno u vremenu i/ili prostoru? gde se ne razumemo u poimanju sveta?
Lorka
(поета)
2018-03-17 06:38 PM
BL: Moje bitanje je kako Vucic osvaja ubjedljivo svake izbore?
*****************************************************************

БЛ, ја сам на ово питање одговорио милион пута, а последњи пут на теми 'Ујединити опозицију'.

А реци ти мени, ко може да провери како је народ заиста гласао?
И ко може да провери где се налази оних 1700000 фиктивних гласача?

Ја кад разговарам са 100 људи, 90 њих је против Вучића. Како је онда могуће да Вучић победи са 55 % , то можеш и сам да закључиш.
pravda_i_istina
2018-03-17 06:59 PM
ja ću ti kažem kako je moguće da demokrate uzmu glasove mrtvih, da daju meksickim robijasima - ilegalnim imigrantima da glasaju, isto tako je bilo moguće da siptari glasaju za slobu, za vucka sam verovatno glasao ja iz amerike, a da i ne znam, a moj sendvic se ubudjo nepojeden

glasali su mnogi da bi dobili ili zadrzali posao, isto kao što se gubi posao/licenca ako si protiv vakcina, a ko je za se podmazuje - to se svuda u svetu zove KORUPCIJA, nije srbija ništa posebno, ceo svet je KORUMPIRAN, osim nas hrišćana koji nismo od ovoga sveta, već smo dosli da ga preuzmemo od pokvarenih i zlih, ocas posla eliminisemo crooks bilo hileri, bilo vakcinaski lobi, bilo ljigavi vucic siptarski bizMismen
pravda_i_istina
2018-03-17 07:33 PM
ajde BL
(Dr.)
pricaj mi još malo o neozbiljnosti i sramoti
https://facebookreporter.org/2018/03/17/suspenzija-srpskih-državnih-simbola-na-zahtev-srbije/
ma kao šta ima veze 'bes srbiju-državu, sportski duh neka vlada... hrk, pljuc na sve IZDAJNIKE... U AMERICI ONI KOJI SU KLEKNULI NA AMERICKU HIMNU SU I TE KAKO ZAZALILI... U SRBIJI, PA U SRBIJI UKINUSE HIMNU, 'BES HIMNU SRBIJE KAD DRUGI UKIDAJU DELOVE SRBIJE U NAGODBI SA SIPTARSKO-HASKIM KRIMINALCIMA, ... hrk, pljuc
BL
(Dr.)
2018-03-17 08:18 PM
Otkud vam ideja da će Vucic priznati Kosovo. Mislim da je to suplja prica. Covjek se bori igra, igru, a priznati neće nikad.
Prije će priznati i Grcka i Rusija nego Vucic.
Koliko poznajem situaciju Grcka već stupa u kontakt sa shiptarima.
Tu je je nešto sumnjivo.
BLBelow viewing treshold. Show

BL
(Dr.)
2018-03-17 08:23 PM
Lorka Ruku na srce i moramo priznati da poslije TITA do sada nikad u boljem stanju nije bila Srbija, što se tiče ekonomski i politicki.

Dobro se Vucic bori u bari punoj krokodila.
Još kad vidim da mu kod kuce ne žele dobro onda mi ga bude zao.

Covjek prica da želi mir i da gleda ka buducnosti, a vidi se da on tako i djeluje,
pravda_i_istina
2018-03-17 08:30 PM
otkud ideja da će vucic izdati? otkud tebi ideja da smo svi nepismeni?

Душан Ковачев: Међународно право под „коначним решењем” за „Косово” подразумева суштинску аутономију, а не независност
By РЕПОРТЕР on 1. фебруара 2018. • ( 1 коментар )






8 Votes

С обзиром да се процес „коначног решења” у светлу реторике „нормализације односа Р. Србије и Косова” од стране евроатлантских режима Србије од 2008. г. одвија неповољно по уставни поредак, територијални интегритет и национални суверенитет, може се очекивати да ће Вучићев режим учинити и последњи корак на штету Р. Србије, а у интересу сепаратиста.
Др Марко Јакшић: Преговори са укусом издаје
By РЕПОРТЕР on 30. јануара 2018. • ( 4 коментара )






18 Votes

Један од манира актуелног председника Републике Србије јесте и тај да вас безобзирно напада када нисте присутни, па стога немате прилике да му одговорите.
Биљана Диковић: Фолс флег операција „Амфилохије – Вучић – Иринеј” и опстанак србског Косова и Метохије
By РЕПОРТЕР on 9. јануара 2018. • ( 12 коментара )






40 Votes

Они сви заједно, удружени, јавно (као и до сада) разним фолс флег операцијама покушавају да обману народ да раде у корист а не на штету, која је сасвим ЈАСНО ВИДЉИВА.
Проф. др Љубомир Т. Грујић: Дођох до закључка да Ви, Александре Вучићу, заслужујете честитање
By РЕДАКЦИЈА on 18. јуна 2017. • ( 2 коментара )






13 Votes

Прво, показали сте ефикасност Вашег ангажовања Тони Блера и рада Вашег немачког саветника у Влади. Друго, успели сте да сада (опет) потпуно скренете политичку активност опозиције и медија на последицу Вашег владања (што је и тај предлог), са најважније теме: Ваша оставка или Ваше, Александре Вучићу, разрешење функције председника Републике.
ОКУПИРАНЕ ТЕРИТОРИЈЕ: Појачан терор тзв. „Српске листе” у Новом Брду над најугроженијим Србима!
By РЕПОРТЕР on 8. јуна 2017. • ( Поставите коментар )






10 Votes

Док кампању тзв. „Листе Српска” локални медији на КиМ преносе коментаришући похвално како је само она та која ће очувати српске интересе, њени чланови истовремено врше терор над народом кога су малтретирали и понижавали желећи да исто наставе као што су радили претходне четири године.
СТАМАТОВИЋ: Ево шта нам се догађа због Вучићеве политике „ЕУ нема алтернативу”
By РЕПОРТЕР on 16. марта 2017. • ( 3 коментара )






12 Votes

Колико је погрешна политика Александра Вучића „ЕУ нема алтернативу”, потврђује одлука премијера самопрокламоване државе Косово да сву непокретну имовину прогласи за албанску, оценио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије. Овим чином […]
СРБИЈИ ТРЕБА НОВИ МИЛОШ Југовић: Потписе за кандидатуру Стаматовића дали бивши члан ПС Братислав Југовић, као и симпатизери и одборничка група „За напреднији Чачак – др Александар Радојевић”
By РЕПОРТЕР on 14. марта 2017. • ( 4 коментара )






8 Votes

ЧАЧАК – Бивши потпредседник Покрета социјалиста Братислав Југовић захвалио је данас свим Чачанима који су подржали председничку кандидатуру председника општине Чајетина Милана Стаматовића, истакавши да су међу њима и бројни чланови Српске […]
Милан Стаматовић позвао руског председника да Вучића нипошто не прима у госте!
By РЕДАКЦИЈА on 14. марта 2017. • ( 3 коментара )






25 Votes

„То што Хашим Тачи стројевим кораком гази ка формирању албанске војске на Косову и Метохији, не брине много нашег самозванца и распикућу Вучића јер он немилосрдно злоупотребљава премијерску функцију и у финиш […]
Свака част Вучићу – држава ”Косово„ примљена у УЕФА!
By РЕДАКЦИЈА on 3. маја 2016. • ( 3 коментара )






15 Votes

СНП НАШИ ”ЧЕСТИТАЛИ„ ВУЧИЋУ: Тзв. Косово у УЕФА – заслуга ”марионета и издајника„ у Влади! 3. маја 2016. Ослобођење Српски народни покрет Наши први је реаговао на учешће јужне српске покрајине у […]
Др Зоран Чворовић: Александар Вучић – издајник или српски егзистенцијални колаборациониста
By РЕПОРТЕР on 19. фебруара 2016. • ( 1 коментар )






12 Votes

Теоријски о издаји и егзистенцијалној колаборацији Поново се Александар Вучић у сретењској беседи позвао на дипломатску мудрост и лукавост коџа Милоша1), не би ли пред бирачима оправдао удворништво своје Владе пред вашингтонским […]
Рече данас Вучић: ”Нама је НАТО потребан као савезник, да нам чува народ на Косову„ (!)
By РЕДАКЦИЈА on 16. фебруара 2016. • ( 14 коментара )






10 Votes

16/02/2016 Срби на окуп Нама је НАТО потребан као савезник, да нам чува народ на Косову, изјавио је данас председник Владе Србије Александар Вучић, додавши да је његов кабинет ратификовао споразум са […]
Логика Срба свела се на нулу… Коју добробит ти као грађанин имаш од политичара?
By РЕДАКЦИЈА on 27. децембра 2015. • ( 2 коментара )






15 Votes

Пише: Слађана, колумниста СРБског ФБРепортера новембар/децембар 2015 Дубока мисао се крије у простој реченици која каже да је политика курва. И заиста јесте. На светској сцени ништа ново се не дешава вековима […]
Инвестиционо-развојна конференција у Сребреници: Вучић даје из нашег џепа 5 милиона евра за Сребреницу!?
By РЕПОРТЕР on 11. новембра 2015. • ( 3 коментара )






3 Votes

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Србија уложити пет милиона евра у развој Сребренице и да су та средства већ на располагању. Он је рекао да је Влада Србије […]
Никола Влаховић: Последње сцене Вучићеве велеиздаје – покушао да превари Русе, признао албанско Косово, предаје српске манастире у албанске руке…
By РЕПОРТЕР on 25. октобра 2015. • ( 2 коментара )






15 Votes

Никола Влаховић: Смрт се надвила над Србијом Уочи предизборне кампање 2012. године, напредњачке вође су обећавале читавих 100 милијарди евра страних инвестиција. Уместо тога, уништили су или опљачкали много више од те […]
Др Драган Петровић: 5:0 или 0:5?!
By РЕПОРТЕР on 22. септембра 2015. • ( Поставите коментар )






9 Votes

Проф. др Драган Петровић, политиколог, Институт за међународну политику, анализира за ”Сведок„ стварне домете ”победе Београда над Приштином – како се хвали српска власт После изнуђивања измајсторисаног Бриселског споразума априла 2013. године […]
Миланко Шеклер: Срећна је Србија, буди и ти! (2)
By РЕПОРТЕР on 12. јануара 2015. • ( Поставите коментар )






11 Votes

Срећна је Србија, јер сваку срећну земљу чине пре свега срећни људи, али не било који, већ баш они најбројнији, а то су у Србији увек били, они обични, непознати и безимени, […]
Кретање чланака
pravda_i_istina
2018-03-17 08:41 PM
BL
(Dr.)

jao sad sam te se setio, pa ti si dobio one pare iz srbije koje je izdajnik dao srebrenicckim muslimanima, pa ga zato hvalis, ajde reci mi da gresim, zato ga vi muslimani volite isto kao i siptari, vama pare njima autoput, klintonima pare isto, zašto mu ne podignete spomenik? kome siptari podignu, ceka ga zatvor, samo posmatraj šta sledi u americi, mujo.hehehe
pravda_i_istina
2018-03-17 08:44 PM
nego mi firefox ne vidi muslimansku transverzalu, mujadine bl. dr. ala si se maskirao... da nisi i ti mujo bl.dr. glasao za vucica?
Werba
(N/A)
2018-03-17 08:55 PM
Kaže peder-VOdja, kako će njegov predlog za rešenje problema KIM biti jako bolan za Srbe ali i za Dzvalje ako ga prihvate...
A kanadske Dzvalje prihvatile ga već odavno.
Tacijev protest biće samo formalan...
pravda_i_istina
2018-03-17 09:19 PM
sto me bre nisi werbo podsetio da je ovaj muja dr. bl, voli vucica jer se klanjao srebrenickim muslimanima i pare im nosio srpske jel tamo su kao zakopani, ako nisu u sent luisu živi i dalje, a zaboravio na srebrenicka okolna srpska sela koja su muslimani istrebili zverski
D-Man
(Analyst)
2018-03-17 09:58 PM
Народна пословица: ''Не веруј Вучићу шта год да каже а нарочито кад било шта каже против ЕУ''

Вучић ће да распише референдум о КиМ јер добро зна да ће народ гласати за ЕУ; на жалост, ситуација у Србији је таква да бар 75% народа уопште није заинтересована за КиМ. Вучић то добро зна и на такав начин му је лакше да преда КиМ шиптарима.

Србија ће на крају баладе остати и без КиМ а и без чланства у ЕУ. Ако се то деси, а све указује да ће управо тако бити, онда се то не може никако другачије назвати него заслуженом казном због овог срамотног увлачења у дупе ЕУ у последњих 10ак и више година.
D-Man
(Analyst)
2018-03-19 12:14 PM
И, као што можемо прочитати, велики ВоЏа је одједном позван у САД на рапорт.

Ево, видећете, било каква критика коју АВ упути према Западу се врло брзо као бумеранг враћа и удара Србију у главу. Наравно да то АВ зна али он мора повремено да помешто каже и против Запада како би изгледао велики у својим очима те у очима наивног народа у Србији.
А иначе ради се о искомплексираној особи, нарцисоидном психопати, који све што чини чини због неке своје сујете. У суштини кукавица која не сме ништа да каже јачем од себе осим када му то Запад дозволи због унутрашњих дневнополитичких потреба. Након тога, наравно, следи ударац право у чело а он онда истиче како се само он бори за интересе српског народа и како не може сам против свих.
Циркус над циркусима! Докле ће тако не знам али верујем да ће АВ радити шта год хоће док год извршава захтеве Запада.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.