Forums : Politika

 Comment
„Српске” производе у русији
-FromRussiaWithLove-
(Оккупируем и при)
2018-03-16 02:35 PM
Овај Нову годину сам дочекао у Београду. И мали део својих одмора провео сам у Бања-Лука (Леп град. Људи овде припадају руским још боље него у Београду). Поразговара са једним човеком који се бави извоз српских прехрамбених производа у Русију. Суштина је једна: срби треба да своју робу, која траје пола камиона, деле другу половину са „европским” робе. Ако срби не желе да деле свој камион, онда их не пустите преко границе. То је истина - у ЕУ нема корупције. Сам дошао у Москви у продавницу, видим на паковању реч „Каjмак”, видим да на паковању „Произведено у Србији”, мислим: „О, српски каjмак - купујем !!!”. А унутра, испоставило се, није онај Каjмак, који је сам јео у Србији. Унутар — јадно привид... Глобализација нам долази. Она није важно култура и мотиви.
ibigbdbBelow viewing treshold. Show

ibigbdb
(наганка)
2018-03-16 02:43 PM
„Србија Русија не треба нам Унија”

https://www.youtube.com/watch?v=iQ-RL-DNCtU
-FromRussiaWithLove-
(Оккупируем и при)
2018-03-16 03:23 PM
То је случај у Србији. Србија сама мора да одлучи како да јој долазе. Сада у Србији одрешене руке, такође, као и црне Горе, у своје време.
C_A_B_O
2018-03-16 08:44 PM
SRBI MORAJU da pocnu da RADE za SRBE i SRBIJU...a ne PROTIV.

Rusi su POMOGLI vise puta...naj jače 14te,17 dok nisu satrveni od tadasnjih globalista. Traziti da te neko HRANI i BRANI a ti ga toliko olajavas i kurvas se na 3-4 strane ne ide akamoli u politici.

Onim u srbijicu koji ustaju u podne ,žive od dedine penzije i lacu sto im niko ne pomaze ni sam Gospod ne može pomoći.

Onim cija su 'dEca„ duvala u pistaljke i koji su ”oslobodili„ Srbiju pa stvorili srbijicu oni će se otvoriti kad im unuci ODU zauvek a KAKO je ”planirano' srbijica je na putu da postane islamska republika srbistan za nekih 20 godina

Pospanim da se probude, usranim da se OPERU a SRBIMA da se PROBUDE!
keser
2018-03-17 05:26 AM
to je industrijski kamak.
Ima i u Srbiji da se kupi.
Malo pakvanje i Maxi :-)
dulebg
(posmatrach)
2018-03-18 08:20 AM
Искрено - од извоза у Русију обичан свет види: да су јабуке дупло поскупеле и да једемо свакакво ђубре из Пољске, Француске, Албаније.

Сељаци засађују силне плантаже воћа, али куд паре иду - народ не види?

Интересантно је да експресном брзином нестаје иоле природно воће, са неким укусом и мирисом, а у продаји су само ове модерне сорте, са укусом на све, и ништа!

Ев прошле године мраз омлатио воћке у Пољској - па Пољаци купују од нас дај-шта-даш да предају у „уговорени откуп”. Тако да сад нема ни тих џгољавих полудивљих сорти.

Него - гледам Фрушку Гору, гледам крај од Тополе ка Руднику: изградило се брате! Не видиш куће од воћњака, ал понешто се и види.
dulebg
(posmatrach)
2018-03-18 08:24 AM
„...Руси нису били ту да помогну...”

Ја бих вам скренуо пажњу на једну чињеницу: нас су и нападали само онда кад Руси не могу да нас бране.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.