Forums : Politika

 Comment
Gde su narodne pare?
Bazorilo
2018-03-10 06:55 PM
Gde su ogromni novci iz Srpske kase?Naime nacionalne rezerve zemlje su predate bankarskim lihvarima na „cuvanje”.A cuvaju ih,ne za narod od koga je to uzeto,već za svoje biznismene,koji se odatle posluzuju kad im posao u Srbiji iz nekih razloga ne cveta.E sad pogledajte racunicu i logiku.Ja na primer,otvorim firmu u nekoj stranoj zemlji,posao ne ide bas najbolje,pa mi se pokaze majnak(gubitak)i bankrotiram na kraju.Odlazim u banku treće zemlje gde su smestene nacionalne rezerve zemlje u kojoj sam poslovao sa gubitkom,dobijam novac koji me unapredjuje u dobitnika i nakrivljene kape idem kuci pevajuci.
E sad samo da se setimo gde to još ima osim u zemlji dembeliji,gde njeni vlastiti gradjani grcaju u dugovima i nemastini.Kolko se secam,Ameri su za mnogo manje pare,pretili Svajcarskoj vojnom silom,iako Svice defakto nisu ništa uzeli iz Americkih nacionalnih rezervi,već samo u svojim bankama cuvali novac privatnika sa Severnoamerickog kontinenta.
dulebg
(posmatrach)
2018-03-10 07:42 PM
Почињем да сумњам да ћу доживети, али овај је народ зрео за преврат и народну власт. А тада не бих био у кожи лоповима. Наћи ће их и иза океана.
CEKAC
2018-03-10 07:55 PM
Imali smo to dule.
A onda smo se izborili za demokeaciju...
kupressrpski
(vozac)
2018-03-10 08:41 PM
nije problem za pare para nema ...komunjare su sve pokupile i pokrale ..sada bi narod trebo da Zapne ali neće ni narod vise da radi ...kada vidi kakve su lopovine izbacili komunisticki univerziteti...pricam sa covekom koji je studiro u bg za vreme mile đukanovića i prica mi kako je taj već tada se bavio kriminalom na veliko.. zapravo drzo je tada u bg monopol sa svercom farmerica koje su tada bile popularne... a on imo zastitu budzin sin i takvi primera imamo sve do danas ne možemo da se resimo komunisticke zaostavstine...treba pricati istinu ko nas krade i pljacka ko su mafiozi...
Laci_74
(Jugosloven)
2018-03-10 09:39 PM

http://informer.rs/vesti/svet/354918/video-americki-policajac-pobegao-u-rusiju-jurili-ga-i-pretili-mu-da-će-ga-likvid irati-jer-je-otkrio-kriminal-u-policiji

Okrutnost, falsifikovanje, pedofilija… Američki policajac nije mogao da ćuti o zločinima policije u SAD, u strahu za svoj život pobegao je u Rusiju

Nakon što je napustio šestogodišnju službu i osnovao forum na internetu koji je omogućio „dobrim” policajcima da se anonimno požale na kriminalnu aktivnost u svojim upravama, policija mu je upala u kuću, zaplenila sve stvari, pratila ga i pretila mu.

Kako je uspeo da pobegne, kroz šta je sve morao da prođe i šta misli o Rusiji pogledajte u videu.
https://www.youtube.com/watch?v=zNzKhNoTn5A

Šta bi tek bilo kada bi neko od njih poceo detaljnije da iznosi cinjenice o zločinima i podrske Hrvatskim i Muslimanskim Fasistima
CEKAC
2018-03-10 09:41 PM
I ti poistovjetio Đukanovića s komunistima?
Ja
CEKAC
2018-03-10 09:42 PM
I ti poisyovjetio Đukanovića s komunistima?
Ja mislim da je dasleko sličniji tebi...
Laci_74
(Jugosloven)
2018-03-10 09:47 PM
https://www.nezavisne.com/ekonomija/analize/Dug-Amerike-20-biliona-dolara/442770

https://tinyurl.com/y8p5kzet Javni dug SAD 19.900 milijardi dolara
Tanjug | 17. mart 2017

https://tinyurl.com/y8agw38a

Ovo su zvanicni podaci, međutim prema nezvanicnim podacima dug je znatno veci, naravno da se pored mnogo pitanja postavlja i jedno važno, ko je ukrao milijarde dolara
kupressrpski
(vozac)
2018-03-10 09:57 PM
laki amerikanci nastampaju dolara koliko im treba
Laci_74
(Jugosloven)
2018-03-10 10:17 PM
To je čitavom svetu jasno da Kapitalisti veoma brzo i lako nastampaju noce, međutim jasno je i to da sve to posle milioni placaju svojim zivotima.
Zbog toga se i desilo da Kapitalisti podrže Hrvatske i Muslimanske Fasiste kako bi resili svoje gramzive kapitalisticke ekonomske probleme.
keser
2018-03-11 04:22 AM
Дуле,

Шта је то народна власт.
dulebg
(posmatrach)
2018-03-11 08:46 AM
Народна власт мора да спречи крађу и да намакне назад покрадено. Мора сваком грађанину да обезбеди достојанствен живот, становање, школовање, лечење, безбедност, културу-спорт-учешће у јавном животу.

А мислим да је то могуће само без капитализма, без колонијалне власти свакако. А друштвени систем може да буде „државни капитализам, са приватном иницијативом у малој привреди”. На крају крајева - и добар део западног капитализма се претворио у акционарски, што му дође ко социјализам.
Bazorilo
2018-03-12 08:50 PM
A šta da kažemo o fantomskim firmama koje haraju po Srbiji i odnose milijarde evra na ocigled gladnog naroda,koji nema nacina da na to reaguje.Ako neki usamljeni strucnjak ukaze na taj problem,njemu se blokira svaki pristup na javnim servisima.Evo samo jednog primera:Mlad covek napisao knjigu koja je izazvala veliko interesovanje ljudi.On knjigu daje na prodaju knjizari koja pripada osobi koja u svom posedu ima nekoliko firmi i prodavnica.Knjiga biva razgrabljena i donosi prodavcu pozamasne svote novca.On odmah prijavljuje bankrot te knjizare
i vidi jada,ovaj jadnik kome je to prvi pokusaj da izadje u javnost i nešto zaradi,ostaje kratkih rukava.Uskracen tako u zaradi za svoj posteni rad,pokusava na sudu da ostvari svoja prava.Uzalud,knjizara je „propala”,ne pomaze ni argumentacija da sve ostale firme u posedu prevaranta i dalje rade sa uspehom.Kratko vreme nakon toga,doticni spekulant otvara opet knjizaru ali pod novim imenom,koja toboze ništa ne duguje poverenicima knjizare pod starim imenom.-Budi nas pa radi šta znaš.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2018-03-13 03:12 AM
Jedan način na koji bi se moglo znati gdje su pare je kompletna transparentnost i dostupnost svih transakcija onih koji su na narodnom budzetu.

Kupis olovku, procenat ide državi, procenat opstini i transakcija pod brojem se pojavljuje na pozitivnoj strani racuna Srbija i Zemun.
Plate sluzbenika, se vode na negativnoj strani pod imenom i prezimenom. I sve vidljivo.
sine_bane
2018-03-13 09:43 AM
Dule, da li može iz Srbije da se investira u akcije zapadno kapitalistickih kompanija, ako može to mu onda isto dodje kao da je i u Srbiji socijalizam???
CEKAC
2018-03-14 10:11 PM
A cime da investira?
Bazorilo
2018-03-17 12:10 PM
Znaci osnovni problem covecanstva je sto oni koji mogu da zgrabe sve za sebe,uglavnom to i cine.Ali za razliku od vremena Milosa Obrenovica,danasnji (20 i 21 vek)despoti uzimaju ne samo za sebe nego i za glomazni vladajuci aparat koji kao korov pusta svoje korene na sve strane.Kad treba državu braniti,onda su tu samo radnici i seljaci,a kad se rat zavrsi,svi su generali samo ne oni koji su izneli teret bitaka na svojim plecima.Ratni i mirnodopski profiteri znaju kako se koriste tudje zasluge i žrtve.Pogledajte danas Republiku Srpsku,gde su vojni invalidi i njihova deca,na margini svih zbivanja..Kažu da je tako isto i u ostatku Bosne i Hercegovine.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
2018-03-19 11:49 AM
Pitanje gde su pare od donacija bi isto trebalo uputiti i onom siptarskom kopiletu i engleskom sluzi vucicu. Tolike pare od njegovih „donatora” i donacija da Srbija cveta, ali u dugovima do guse. Svakodnevni javni dug raste sve vise i vise zahvaljujuci vucicu (smdljivo mu prezime namerno pišem malim slovom jer ne zasluzuje ništa).
Gdse su pare od tolikih donacija? Na racunima njegove žene ili ko zna koga iz njegove familije,pa čak možda i na ime onog njegovog malog jadnog brutalno prebivenog brata sto nema ni jednu firmu navodno.
A onolike agencije koje salju narod po zemljama evrospke unije gde rade za male pare posto upravo te iste agencije kasiraju najveci deo novca od zarade su najvecim delom u vlasnistvu klana vucic. Seme im se zatrelo izdajnicko.
Bazorilo
2018-03-19 05:52 PM
Najtragicnije u svemu tome je sto ta i takva vlada,kao i predhodna sto je bila,nespremna da pokaze i toliko parlamentarnog dostojanstva,koje je pokazala Bugarska vlada.Narod izasao na ulice i rekao:Pokazali ste svoje „umece”vladanja,niste nam vise potrebni ni pozeljni.Vladajuci establisment se kratko konsultovao među sobom i rešenje je ponudjeno.Kolektivna ostavka.-Neka dodju ljudi od strucnog znanja,a ne od politickog zvanja.Ako se plase osude za sve malverzacije koje su pocinili,ja verujem da bi im narod sve oprostio,stim da vrate makar polovinu prisvojenog narodnog blaga i amnestija za uvek.Pa da krene strucna ekipa da domaćinskim i postenim upravljanjem postavi državu na zdrave noge.O kamo sreće kad bi tocak naše istorije krenuo tim pravcem.
Daj Boze da se Srbi slože i umnoze.
DrSrbivoje
(piroman)
2018-03-28 09:54 AM
Da definišemo to „komunjare” prvo. A onda kad to uradimo, pitanje:

Šta je bilo u avionu koji je bez zvaničnog plana leta odleteo iz Beograda po svrgavanju Miloševića? Koliko je tona zlata, gotovine, boga pitaj čega još u njemu bilo? Jesu i to „komunjare” uradile?
ibigbdb
(наганка)
2018-03-29 03:39 AM
Народне паре су потршиле ЖЕНЕ наводно НАРОДНИХ вожа уствари гонича народа
Bazorilo
2018-04-02 09:50 AM
A ko ono pokupi narodnu ustedjevinu preko Dafine i Jezde.Pa ko odnese silne pare iz raznih opstina po Srbiji preko devedesetih,via Beograd za Kipar.Ima tu još za nabrajanje,samo nema vajde.A bez sumnje,ovo sto si naveo,takođe je za pravno ispitivanje i dovodjenje pred lice pravde.
ibigbdb
(наганка)
2018-04-03 03:57 AM
Баз

Русофили покупише паре у Русију ододоше ... Еви враћају их Руси

Пардон .. Гоничи одавле са гоничима становништва Русије
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.