Forums : Politika

 Comment
Ко преживи наредних 10 година
dulebg
(posmatrach)
2017-12-09 05:56 AM
Ценим да ћемо кроз 10 година увелико бити део ЕА и Појаса и пута, те да ћемо се покренути из наших 30 година казнене изолације.

Али пре тога морају да оду Амери и водоноше им њихове, свакако да ни домаћа гомна неће чекати да чују јесу ли криви за националну издају. А ту може доста крви да се утроши.

Не надам се неком ширем рату, осим на Косову. Али „сукоб ниског интензитета” то је оно што сви велики обожавају, ал кога стрефи - њему је тај интензитет више него довољан.
MarkizDeNoviSadBelow viewing treshold. Show

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-12-09 08:02 AM
Govnar iz Like bi se nalapao srpske krvi.
pravda_i_istina
2017-12-10 12:33 AM
kad pomenu amere i put svile, bas čitam:

10 triliona je već odvojeno za infrastrukturu puta svile
20 trilioncica je usa dug cija kamata uskoro neće mocu da se servisira

u usa se to ovako broji (nema milijardi)
Million 1,000,000 (6 zeros)
Billion 1,000,000,000 (9 zeros)
Trillion 1,000,000,000,000 (12 zeros
pravda_i_istina
2017-12-10 12:38 AM
to ti je kada grcas, pa onda dodjem ja i kažem da je tvoja kuca moja upola cene; ne verujes da je to moguće? 'oćeš da me bijes? pokazujues silu na mom malom komsiji? - tako izgleda svet danas, ništa lično između mene i tebe, samo će morati da dodje do OBRACUNA
Werba
(N/A)
2017-12-20 02:30 PM
Vlado,
moj rodjak je radio u,- naucnom poljoprivrednom *Institu Zemun Polje* u BGD.
Ta naucna ustanova u vreme Tita, bila je najbolja na svetu što se tiče proizvodnje semena za kukuruz i zito. Istrazivlao se i sire ali seme kukuruza i zita bila im je specijalnost.

Po zavrsetku prve konferencije nesvrstanih u BGD '61.. institut dobije dopis od amerikanaca, da ako je moguće, proizvedu seme zita za africka podrucja. Naravno uz dopis je stigla i karakterisika semena, tj. šta se od njega trazi.
I tako je nastalo najjeftinije seme zita, kao stvoreno za africku populaciju. Država Arkanso preko noćije zazelenela, može se slobodno reci obrasla u zitu, koje je izraslo iz semena dobijenog u Zemunu.
Nedugo zatim, u Africeke države stize „humanitarno brasno od Ujka Sama, da afrikanci ne pocrkaju od gladi. Živela Amerika, urlalo se na sve strane. Za uzvrat ameri su izvlacili sirovine sve u 16...
Crnjama poceli da rastu stomaci u obliku balona, a noge i ruke naduvene, k'o da će svakog momenta puci.
Ali nije se umiralo od gladi...


Istovremeno su tražili, da im se posalje nekoliko tona semena zita koje se sadilo po Vojvodini-Srbiji, od kojeg se pravio nas po ukusu cuveni hleb u svetu.
Bile su 4 vrste hleba:
crni, narodni, (ili Titov hleb) polubeli i beli.

I sada šta se dogadja...
ameri i kenjadjani zderu taj nas ukusan hleb. Titov hleb od 453 gr. u amerikama sada kosta 2,5 dolaresa,(a druge nabrojane vrste i do 5.00 dolaresa za 453gr. A narod u Srbiji bukvalno zdere onaj africki, koji naduvava i goji, sa još 3-4 negativna side effects
Kažu da vekna tog africkog hleba izgleda k'o da ima 2 kg. a ustvari jedva da je teska 380gr.
Aktuelne su i sve cesce vesti na radiju, o pojavi nagle gojaznosti među najmladjom populacijom u Srbiji...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.