Forums : Politika

 Comment
Kapitalistica reč i podpis vredi koliko i paloma
coolloov
2017-10-20 07:27 AM
coolloov
2017-10-20 08:13 AM
bezdomniBelow viewing treshold. Show

bezdomni
(maestro)
2017-10-20 09:17 AM
Suplja prica kojom Putko opravdava svoje destruktivne poteze kojima unistava Rusku vojsku.
bezdomniBelow viewing treshold. Show

bezdomni
(maestro)
2017-10-20 09:21 AM
Teska demagogija.
Kao optuzuje Gorbacova za stetne ugovore a on sam to isto radi.
Unistio hemijsko oruzje zatvorio fabrike aviona...prodao papanu Ukrajinu...
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
2017-10-20 03:08 PM
на тој теми већ 920 коментара на Раша Тудеј.
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
2017-10-20 03:24 PM
Тамо има сортирање комментара по више критеријума: најновији , најбољи, најстарији

неки су ми запали за око-типа да терористичке земље не поштују споразуме, као и чуђење откуд то да је РАША могла дати ураниум њима кад је за очекивати обрнуто да се деси,

затим

препирка око супериорности континената
Laci_74
(Jugosloven)
2017-10-20 03:27 PM
Paloma papir barem nečemu i sluzi, a Kapitalisticka reč lici na korisceni toalet papir.
bezdomniBelow viewing treshold. Show

bezdomni
(maestro)
2017-10-20 03:49 PM
Isporucivali plutonium do 2013 a putko na tronu od 2000 znaci on je demontirao 13 godina veliki dio od 20000 bojevih glava i dao amerima.
Demontirao prvo nuklearne glave a posle hemijske i svukao Rusiju na koljena.
Ostalo je blablaonica.
D-Man
(Analyst)
2017-10-20 04:18 PM
Лепо је то све Путин рекао (и све је то, сасвим сигурно, тачно) али чак и ја (којем је Русија хиљаду пута дража од САД) морам да се запитам до када ће онда и тако једна велика сила као што је Русија једнострано поштовати све те договоре са каубојима!?

Оно што је још трагичније је да док су и Путин и Русија, генерално гледајући, свега свесни (шта се догађа и како се каубоји иживљавају) за то време се уништавају државе попут Ирака, Либије, Сирије а на листу можемо додати и ону бившу Југославију али и ову данашњу Србију јер то што каубоји већ више од две деценије чини нама Србима је просто невероватно.
Наравно, за многе ствари смо ми Срби сами криви (играјући ову глупу и прљаву игру о неутралности) али, ипак, и Путин и Русија би већ једном морали да све карте положе на сто. Без руског јачег утицаја управо ми Срби ћемо остати ни на небу ни на земљи. Понављам, наша курвањска политика и покварени и подли политичари су дефинитивно велики кривци за све што нам се дешава али Русија мора да крене у политичку офанзиву ако јој је заиста стало и до Срба и до Србије и до Републике Српске.

Чак и многи Срби који симпатишу Русију по свим могућим основама више нису сигурни да ли Русија уопште има неки план са нама Србима. Да, ја ценим руско неуплитање у српску политичку сцену али многи српским националистима треба нека конкретна акција Русије да би се поново вратили међу живе. Кажем вратили међу живе јер српски национализам је фактички изумро и прети опасност да и системски буде одстрањен из сваке поре српског националног бића. А када се то деси онда ћемо постати анационална држава у којој не постоје никакве моралне ни људске вредности. Отуђићемо се и сами од себе и постати типично капиталистичко робље у овом модерном робовласничком систему.
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
2017-10-20 04:54 PM
Д-човече,

немојте сад да испадне да су баш сви ројалисти листом за норд атлатнтик војну алијансу Србије а титоисти за зближавање с Русијом по питању одбране

поборници Драже за целу екс Ју да виде у НАТИ тугедр вид осталима балканским државицама

само да не испадне да смо мазохисти и да не умемо да изаберемо сами свој пут
bezdomni
(maestro)
2017-10-21 12:04 PM
Lele sto dobih minusa gore bez da me iko nekim argumentom ubedio da pišem neistinu.
Minusi ham vrede manje od toalet papira.
mornar7
(mornar)
2017-10-21 12:52 PM
putin nema veze sa dogovorima koji su potpisani mnogo ranije.

verovatno bi bilo i vise minusa ali ocito nismo svi davali
Laci_74
(Jugosloven)
2017-10-21 01:03 PM
Putinu je veoma jasno da prevarantima ne treba puno da se veruje, zbog toga i radi na tome da im je tehnologija uvek tri koraka ispred:
Suhoj Su 37 (neverovatni manevri) - Sukhoi Su 37 unbelievable maneuvers
https://www.youtube.com/watch?v=iUhHTvhEsgE
mornar7
(mornar)
2017-10-21 01:10 PM
već sam rekao pre:
zašto bi rusija učinila nešto za nas kad mi nećemo za sami sebe.
rusija i kina idu sa parama i biznisom, nećeš gasovod - ne moras, okrenu se na drugu stranu, ima ko hoće.
Putin je rekao vise puta, i kusti, odlucite se. Nije stvar rusije, nego kina i zajednica zemalja bricsa su najveca ekonomija na svetu, srbija bi imala dobru poziciju u tom drustvu ali je davno potpisala pristup zapadu i njihovoj ucenjivackoj politici. Šta mi da radimo u drustvu zemalja koji nisu postovali elementarni suverenitet. Kako možemo da bilo šta dogovaramo i trgujemo ravnopravno. Van pameti. Da smo rekli da hoćemo sa bricsom - sigurno bi imali njihovu podrsku. Pa pola evrope kalkulise kako bi u brics a mi okrenuli ledja i cekamo da se oni zauzmu za nas.
mornar7
(mornar)
2017-10-21 01:18 PM
o potpisanim papirima treba spomenuti i karadzica, imao je potpisan dokument da ga ostave na miru ako se povuce. Sankcije, optuzivanje srbije da ga cuva, navodna hvatanja i pretresi je bio cirkus i prevara. Jedna kopija dokumenta je izgorila u cudnom pozaru arhiva. Nisam upratio ali mi se čini da nikad nije dat stvaran razlog zašto su ameri prekrsili (navodno se hteo vratiti u politiku). Tako mu i treba, nasao je s kim da potpisuje.
keser
2017-10-21 03:39 PM
Шта је то палома?

Комуњарска снобина.
Precanin
(Нека буде борба �)
2017-10-21 07:36 PM

Прво бих волио да Џулов објасни шта је то ПАЛОМА и шта је то ПОДПИС?
..
Русија је најхрабрија земља на свијету. Једна земља која има економију слабију од Бразила и број становника ко негдје Француска и Украјина заједно... дакле та по величини огромна земља нема ни економску ни демографску моћ али има одличану војну индустрију базирану на фундаменталним наукама има БИГ ЦОЈОНЕС...до земље. И има историјско осјећање величине, снаге и моћи генетски уграћено и у биће већине данашњих Руса. Русија на једној страни а на другој Англоционистичка империја са 20 пута већом и економском и демографском и војном моћи...мало ли је!
Е сад то што Србија од 2000. иде од Русије а не према Русији, не може бити проблем Русије. У Србији нема никог ко би се испрсио и тражио од Русије да помогне не само војно него економски и оправда огромну жртву коју је српски народ поднио скрећући пажњу Англоционистичеке империје са Русије, дајући времена Русији да се опорави!
Србија је на ЕУ инфузији и приближава се еутаназији.
Када на овом форуму већина, а не само пар људи, схвати све ово онда ћемо моћи да се надамо да и у Србији народ почиње да схвата шта треба да се ради!
Дотад мрка капа!
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.