Forums : Politika

 Comment
Buducnost nam je svetla..
Vuka
(ribar)
2017-08-14 04:15 PM
sa omlaTinom kvislinske SNS fukare! Mora da je diplomirala zajedno sa tomom na sega-mega U-niverzitetu.
https://www.youtube.com/watch?v=_r5IkAm5Vl4
trek_team
(biciklista)
2017-08-14 04:30 PM
„Rođena je 19. avgusta 1984. godine u Beogradu. Diplomirala na Fakultetu za internacionalni menadžment (English department), Univerziteta Braća Karić i stekla zvanje diplomirani menadžer. Master studije je završila na Fakultetu za kulturu i medije, Univerziteta Megatrend, zvanje, diplomirani kulturolog.”

Kuku lele...
Jocko4
(observer)
2017-08-14 08:33 PM
А ментор јој био Сисоје Туподуп.
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-08-14 10:25 PM
Слично је и министарка правде, Кубуровић, за годину дана напредовала од судијског помоћника који је радио волонтерски, до саветника за пружање стучне помоћи Високом савету судства.

Нисмо изузетак. У Америци нпр. ти и не треба диплома. Довољно је да газда „процени” да је неко „природно” талентован, и без проблема напредује са најниже на највишу функцију иако једва да је писмен, док људима који су поштено завршили факултете траже искуство од 10+ година.

Ако си странац или црнац мораш имати за 2 нивоа веће образовање да би био третиран једнако као бели истетовирани Амер који је једва завршио средњу школу.
abvgd
(Morski)
2017-08-14 10:38 PM
Мистер но, по ономе што пишеш рекло би се да не живиш у Америци? Овде су белци најмање повлашћена раса. Расизам је огроман у САД али ПРОТИВ БЕЛИХ. Овде је све „по кључу”, као и у Сербии. „Мањине” имају сва права, млади белци имају мале шансе да уопште упишу факултет а при запошљавању су поново дискриминисани. И тако даље...Америка, то је страдање белих Хришћана.
Mister_NoBelow viewing treshold. Show

Mister_No
(Bonelli editore)
2017-08-14 11:59 PM
АБВГД, твоје размишљање је на нивоу лоботомираног Амера који кривицу за друштвено-економску кризу сваљује на националне мањине. Такви као ти су најпогодније тле за рађање новог фашизма јер сте подложни манипулацији и пропаганди. Хитлер је након велике економске кризе 1929. године на таквима профитирао јер је незадовољство немачких радника каналисао према Јеврејима и Словенима.

Што се тиче твоје тезе. Погледај само спорт. Иако чине тек 12.5% становништва, црни спортисти освајају преко 90% медаља. Је л'то зато што су супериорнији од белаца, или можда због тога што се спортом бави искључиво сиротиња, којој је то једина шанса да се спасу беде и сиромаштва?

Америку су изградили црни робови и имигранти који су остављали кости по америчким рудницима и фабрикама, а данас су и једни и други најсиромашнији слој друштва и служе као јефтина радна снага у обављању најпрљавијих и најнеплаћенијих послова.


Mister_NoBelow viewing treshold. Show

Mister_No
(Bonelli editore)
2017-08-15 12:02 AM
То ће ти потврдити сваки наш имигрант који није успео завршити факултет, или вожња кроз најсиромашније делове било ког већег центра у Америци.
C_A_B_O
2017-08-15 09:36 AM
Mr ..No...MOLIM te da ne baljezgas.Kako NISI imao crne zaposlene,kako NISI OVDE studirao,zaradio ni master ni PHD...kako NEMAS pojma u rangiranju univerzitete i KVOTAMA koje zavise od države do države te mogu biti i JAVNE!

kako NEMAS ni dEcu ni njihovu familiju zaposlenu oVDE i kako NE znams razlike između država,politike, nacina poslovanje ,medEEEcinske zastite i slično ne dEEEli lekcije.

Ameriku je izgradio DOSELJENIK...bEEEEEli sa nešto kineza...mahom 18070-1900.

ONI NE rade, a za SVAKU poziciju se „dogovaraju” između sebe i kad dodje crnkinja ze sefa... BILO čega bez obzira na obrazovanje i profesiju poruka je SELI!

Rade latino i BEEELI novodosavsi..od doktora do gradjevinskih radnika.Bajke o cica tomi i slične stvari su i napravljene da NESPOSOBNI dolaze na visoke plate i polozaje od firmi do državne sluzbe na sličan način kao nekad siptari i zlovenci u jna.
O tome kako UNISTAVAJU okolinu kad se dosele u pretezno bEEEli kvart i kako na siptarski način obaraju cEEEne nekretnina i unistavaju poslove zasluzuje dug ekonon=mski elaborat.

U srbijici NE živim 25+ godina i NEMAM naaaaamEEEEru pametovati kako je tamo al' o tom kako je oVDE...MOLIM te nemoj
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-08-15 12:25 PM
Ameriku je izgradio DOSELJENIK...bEEEEEli sa nešto kineza...mahom 18070-1900.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Јесте, бели су радили на плантажама кафе и памука.

Црнци су најсиромашнији слој друштва који живи на маргинама друштвено-политичког живота, а вас неколицина овде се суштински не разликује од оних затуцаних нациста из Вирџиније.
trek_team
(biciklista)
2017-08-15 01:29 PM
Dejane Stijacicu iliti Dr. No, i ti sve to napisa o Americi dok ti je guzica u Edmontonu. Nemas ti gurbetu pojma o Amrici...

Cuj crnci izgradili Ameriku. Crnci uspesni u NBA jer je to sport simormasnih...sto ti je exspert!

Samo se ti prijatelju leci u Edmontonu i ne brini o Americi.
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-08-15 11:07 PM
Глупсоне полуписмени читај пажљиво, и не извлачи речи из контекста.

Не само у НБА-ју, већ генерално у свим спортовима преко 90% медаља освајају црни спортисти. Спортом се бави сиротиња. Скаути кад траже таленте не иду на Беверли Хилс већ у сиротињска гета. Исто је и код нас. Тренери не траже таленте по Дедињу, већ међу радничком децом из сиромашних породица.

А што се тиче Стијачића алијас Подбаре, мора да те добро нагазио чим имаш трипове од њега.



C_A_B_O
2017-08-18 05:01 PM
ISTO KO U SRBIJICI

SRBI came u barakama izgradjenim da radne akcije podesetih a cigani dobijaju stanove

Cigani maltretirali Rasu a crni palili bEEElog beskucnika

Migranti primaju pomoć a nose $750 telefon dok se Sebi bacaju s krovova jerBo ne mogu da prehrane ženu i 1 dEEEEte

NISI u mogućnosti da ostavis potomstvo jerBo bi to želiJo crnog ili arapa ZETA

Sa srećom metiljavi
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.