Forums : Politika

 Comment
Samar crnogorskom gnjidi a osmeh Ustaškinji!
marisav
(Besposlicar)
2017-05-25 11:39 PM
Najnovije okupljanje vodecih ljudi najvece teroristicke organizacije na svetu, poznate pod imenom NATO, proteklo je uz ispoljavanje niza kontroverzi o kojima se mogu izdvajati posebne teme.

No kakvo je u stvari među postovanje među vodecim gubarima i sisojkama pokazao je zorno vodeci clan ovog međunarodnog zlotela- americki predsednik pod upitnikom zvani Donald Tramp.
j
Pri tome svi crnogorski brozijanci, pardon crnogorski siptari mogu da budu na cisstu koliko će se njih i njihovo prisustvo biti uvazano i stovano.

Americki je iznebuha cudni predsednik na putu do ispred kamera do Stoltenberga jednostavno odgurnuo crnogorskog necastivog gosta, poznatog kao premijer ove provizorne države od Durmitora do Budve.

To se zbilo naocigled mnogih i Korinde Kitarke ustaškinje tompsonovske koja je pre nekoliko meseci uzaludno krstarila americkim drumovima cekavsi da joj emisari ugovore sastanak sa Patkom ili nekim pomoćnikom.

Sada je dobila po koji osmeh, i u tome se pogledu Donald Patak pokazao uctivijim,,,čak, zamilite navodno je pitao KAKVO JE STANJE U HRVATSKOJ. Nije jasno ko je u vecoj besmislici, onaj koji pita ili ona koja odgovara...dok se tako Kitarka preznojavala i vlazila po telu,,,crnogorki djetic od govana mogao je miran da bude..njega se ionako ništa tu pitati neće...svim djeticima da bude jasno kako će biti tretirani kad ih uskoro angazuju da idu da hvataju Talibane u Avganistan ill u borbu protiv Islamske ddržave..Crnu Goru će ipak cekati bogat ceremonijalni pogrebnicki period,,,dolalzice obilje kovcega...to je crnogorcima brozijancima a sada natoslipjepcima njihova borba dala...DA IMAJU DONALDA PATKA ZA MARSALA..A NE ZNAM DA LI JE DUSKO MARKOVIC ILI DJUKANOVIC NOVI JOVO KAPICIC...TITO JE VOLIO DA CRNOGORCIMA POSEVI ZENE,,,SličNO KAžU VOLI I DONALLD PATAK DA DRUGIMA SKRUJE, nejiluje, ili fakuje žene...i još da neko kaže da se istorija ne ponavlja...
zupa
(DR.MR)
2017-05-26 02:58 AM
ЦРЊИГОРЦИ умислили да ћапе лову уласком у Нато кад оно види нема више,
Доналд је победио да ником више не да лову,значи МРЧИГОРЦИ ако оће да
су чланови НАТА има да дебело за то плате и још да шаљу ,,јуначине,,
да дисциплинују талибане и осталу боранију.
opusten
2017-05-26 05:55 AM
Pa sevio je marsal Jovovu Srbijanku Davorjanku Paunicu lecka ospred a lecka ... odpozada . Onda presao na Joku i njojzinu koku.
Takve su te neverne žene ne racuna se ziva ako nema uz muza i svalera .
CTEBA
(penzioner)
2017-05-26 05:11 PM
Да је гурнуо оног милогорца, гурнуо га је, на крају крајева не мож слуга пред господара.
Сад не бих рекао да се насмешио Колинди, она се уби да дође до њега, а он је игнорише, ко говно на путу.
Јад и беда малих народа, који би и у дупе љубили неког само да се покажу.
Bajloni
2017-05-27 08:32 AM
Ma verovatno se zna protokol gde ko stoji kad treba da se slikaju. Crnogorcina stala napred misli da je u Beogradu pa se isprsio. Inače sigurno je Tramp znao o kome se radi jer ga je ovaj mrcogorac 100℅ saletao i presretao da mu se predstavi. Ali stvarno ga je drmnuo i to nije slučajno.Verovatno je ovaj bio predhodno dosadan pa ga je Tramp onako omalovazavajuce gurnuo.
Jocko4
(observer)
2017-05-27 11:51 AM
CTEBО,

>'Јад и беда малих народа, који би и у дупе љубили неког само да се покажу.'
- - -

На први поглед, тако изгледа.
Међутим, узми у обзир кога, које структуре представљају „одгурнути” и „игнорисана”. Конкретно, „ђетић” представља криминогену и камелеонску власт у Црној Гори, а Кита-ревићка фашистичку већину у Хрватској.

Заједнички именитељ им је да представљају малограђане и скоројевиће, поданички жељне да се доказују пред господарима, с којима би, дубоко искомплексирани, да стану у исти ред.

coolloov
2017-05-27 03:29 PM
A gde je Bezdonmi na ovoj temi da nabaci neki komentar o prostitutki sponzorusi.
yugon
(inzenjer)
2017-05-28 04:30 AM


„на крају крајева не мож слуга пред господара” - Ако погледате пажљивије снимак видјећете да га није гурнуо случајно или да би изборио прву позицију. Мени је било нелогочно да га је гурнуо десном руком а овај му је био са лијеве стране. Ако је хтио да направи мјесто користио би лијеву руку. И тада видим да је мрчогоковић завукао руку испод Трампове лијеве руке и миловао га по леђеми а можда ниже.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.