Forums : Politika

 Comment
Najubojitijim oruzjem protiv Srba!
marisav
(Besposlicar)
2017-05-24 02:09 AM
Strasno je sa koliko sistematicnosti i doslednosti, već desetljecima ako ne i većim mernim jedinicama mereno u trajanju traje besomucna hajka protiv srpskog naroda.
Ucesce su uzela unutrasnja tkiva i organi kao i spoljasnje zveri i infektivne čestice.
Ali, da li iko od vas razmišlja koje je to glavno oruzje,,,dakako LAžI I DEZINFORMACIJE UPAKOVANE TAKO DA DAJU SLADOSTRASNO OSECANJE DEFETIZMA.

Te mi Srbi ne možemo ovo, te mi ne smemo ovo,,te protiv nas je sve i svako, mi sami sebi niko i ništa...i tako bez kraja i konca...evo čitam poceli su nam se vesati osmoskolci, ubijaju se iz svih oruzja svi adolescenti koji naidju i na najmanji zivotni problem,,,misle da izlaza im nema...svak misli da mu je nesreca kao Kopaonik velika i da je jedino rešenje izmasakrirati nekoga ili u još boljoj varijanti SEBE!!!

Osim svakodnevnog zaprasivanja iz vazduha, delovanja putem raznih zracenja i klimatoloskih i osecajnih oruzja, sada je pocela i SAMODESTRUKCIJA KOD SRBA,,t,j prelazimo u fazu kada neprijatelji mogu samo da trljaju ruke jer smo mi SRBI PRIHVATILI,mislim isprdacki deo SRba,,,da sve krivnje i problemi vasione i danasnje prekrasne civilizacije muhamedanaca i zapadnjaka proisticu od Srba i kad Srba ne bude sve će biti rešeno..

Srbi i Srpkinje!!! Probudimo se iz ove narkomanske svesti u koju nas sve vise uranjaju nasi zli neprijatelji,,,guraju nas sve dublje,,,trgnimo se jako, jače NAJJJACEeeee!! mAMICU VAM JE.EM BELOSVETKSKU, BELOSVETSKE BITANGE,,,ZIVELI SAMO SRBI I SRPKINJE,,,POSLECEMO VIDETI DA LI JOS KO ZASLUZUJE DA SE ZA NJEGA BORIMO,,,BORBA, USTANAK, REAKCIJA STOSTRUKA NA SVAKU AKCIJU,,,POKAZIMO DA JOS NISMO LESINE IAKO TAKO MNOGI MISLE DA SU NAS VEC SREDILI...
vancaga
2017-05-24 12:53 PM
godinama, Marisav jedan od pametnijih ljudi,tako i ovaj tekst.Svi oko nas govore o nama jezikom mrznje,a da to nismo zasluzili.ILI smo trebali biti surovi, dal'bi nas cenili vise.Ovaj tekst je vapaj bez iole mrznje, vapaj da se setimo -KO SMO. Tuga se nadvila nad nas,kako
Marisav: neka narkomanska ravnodusnost.Opet da iskreni budemo,svima
nama se to kroz glavu obija,pa svi mi volimo nasu Srbiju,kakva da je-nasa je! al ko onom topu, fali nam -Kapisla. Volimo Srbiju.
abvgd
(Morski)
2017-05-24 03:40 PM
Елем, на какву борбу позиваш? Лако је рећи шта не ваља, то сви виде. Ајде, предложи решење?

Читао сам давно...кад је злочин према неком народу превише велики, као геноцид, кад је народ убијен и споља и изнутра...губи се воља за осветом и народ губи жељу да постоји. То је природна реакција и наши злотвори то знају. Ако то и није сасвим случај код народа сербског данас, ипак је све тако закукуљено и замумуљено да је човек просто парализован - изгледа као да решења нема.
Разлог? Па лагали су нас од детињства, све је лаж, све што знамо је или лаж или добро измешана лаж са истином. Ми у ствари и не знамо ко смо, зашто смо, где смо...ништа. Највеће робство које су нам наметнули је робство ума и душе. Ми сами смо себе затворили у овај казамат јер верујемо у опсену коју су нам наметнули.
partita
(lumpenproleter)
2017-05-24 07:54 PM
trenutno najubojitije oruzje protiv srpskog naroda su njegovi sopstveni politicari
Vuka
(ribar)
2017-05-25 02:07 AM
partita
(lumpenproleter)
U sam centar!
ANTA-36
(Masinski tehnicar)
2017-05-25 06:37 AM
Re3senje se nalazi u kapitalu
i zato su ga na vreme izneli!
Bilo koji milijarder bi mogao da podigne Srbiju na noge za par godina
tako što bi svaka Srbkinja koja rodi cetvoro ili vise dece
dobila nacionalnu penziju ali preko pravoslavne crkve
kako se drugi olos nebi „kotio”.
Neobradjena zemlja da se nacionalizuje i da na koristenje
ljudima koji su voljni da je rade.
Beskucnicima ukinuti socijalnu pomoć a kao pomoć ponuditi im seoska domaćinstva da dobiju dzaba iz 400 mrtvih sela u Srbiji...i t. d.
Znaci samo kapital sve resava.
Kad bi Srbija imala jednog Sorosa ili Rotsilda ne bi bilo problema.
ZA Karice ne verujem ni da hoće niti da mogu da tako nešto urade!
keser
2017-05-25 11:34 AM
У данашње време, са данашњим медијима, пропагандни рат постаје полако убојитији од правог рата.
Зашто пуцати кад ће пропаганда и лаж обавити посао.?
coolloov
2017-05-25 08:23 PM
Neobrazovanje i nekompetetnost kao i nevaspitanje nikako ne sme i ne moze da biva Srpska vizit karta u svetu. Na zalost ja ne sagledavam ništa izuzev togau svim drustvenim sverama je ništa drugo sem teskog oblika polovicnog amaterizma;;;;;
svemirskibrod
(Astronaut)
2017-05-25 09:40 PM
Baš tako, sve im propaganda odradjuje, dok globalističke elite uz pomoć korumpiranih državnika ekonomski okupiraju Evropu.

Ne treba zaboraviti kako se „evropska unija” nazivala devedesetih godina proškog veka...
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.