Forums : Politika

 Comment
Oni vicu MI, Mi, ovi nasi vicu Ne, Ne!
marisav
(Besposlicar)
2017-05-22 12:25 AM
Prosto sludjena masa pratilaca dogadjaja ne može da se sabere i dodje do zakljucka u KOJEM STEPENU JE HRVATSKA NACI TVOREVINA.

Konacno, svedoci smo da kompletni državni vrh od Korinde kukurinde, Plenkovica Zmiravog do BAndica bruhavog odaje pocast zločinackom katolickom popu zvanom Stepinac Blazeni...pre su bile ovakve onakve disonontne tonacije,,,a sad je izgleda cela Simfonija za Stepinca u Hrvata kompletirana.

Opet će graknuti oni drugi--ona poznata rupa beogradske carsije koji uporno vicu KO TO STALNO PRONALAZI UstašE U HRVATSKOJ,,,PA GDE SU TE UstašE.
Ovi drugi treba samo da podju i pozive mesece i po koju godinu sa tim plemenitim rodom hrvata,,,rezultat će za nas srpske nacionaliste biti pozeljan,,,nestace u masini tj stroju Neovisne Hrvatske...

Dakle, izvlaci se jedno propisno upitno PITANJE,,SIPTARSKI KAZANO...znaju li SRbi šta im je ciniti posle ovakvog ustrojavanja NACISTICKE DržavE NA NJENIM ZAPADNIM GRANICAMA...ako nastave blesaviti kao sto VODJA blesavi i ostale nakaradne UMETNICKE ZVEZDE PREDSTAVLJAJU SVETU,,,onda ćemo veoma loše proći

Krajnje je vreme da se podvuce Evropi i ssvetu jedna konstanta FIZIKE, NJIMA MOZDA NEKIMA DO SADA NEPOZNATA...A TO JE

NEOVISNA HRVATSKA I DržavA SRBIJA NE MOGU IMATI NIKAKO DOBRE ODNOSE DOK SE PRED CELIM SVETOM BIOLOSKI, ANTROPOLOSKI, ISTORIJSKI, PRAVNNO, PA I U SVAKOM DRUGOM POGLEDU NE IZVRSI ISTRAZIVANJE PORIJEKLA ZLLOCINACKE IDEOLOGIJE U HRVATA, SA POSEBNIM OSVRTOM NA PROMENE U GENOTIPU OVOG VESTACKI SMESANOG PLEMENA...KOJE SU KOMPONENETE REZULTOVALE DA DALEKO VISE OD 90% OVOG NARODA UHVATI U REKORDNOM VREMENU LUDJACKA FILOZOFIJA DA PRVOG DO SEBE TREBA ISTREBITI ILI GA POTPUNO PONIZAVATI DOK POMENUTI NE ODAPNE OD TAKO PRIMENJENIH MERA, ALI U DUGIM, NIKAKO KRATKIM MUKAMA..

Dakako,bilo je sjajnih hrvata ne ustaša,,,braca Filipovici, Josip Kras, Marko Oreskovic,,,čitava plejada,,njih hiljade i hiljade,,,a uvek nadjacani sa milionima pristalica NEOVISNE UstašKE UVEK KRVI SRPSKE ZEDNE GAMADI!!

I da bi se spasila cast nekoliko hiljada ubijenih hrvata u Jasenovcu, i cast stotina hiljada ubijenih SRba, i cast desetina hiljada ubijenih Jevreja, kao i toliko ako ne i vise desetina hiljada ubijenih Roma...treba i danasnju zamagljenu kopiju NDH IZ 40-IH trenutno i bez zadrske nametnuti kao svetskuk temu...imati ovako zlobnog suseda,,ostavice nenormalnog i svakog njegovog komsiju,,pod uslovom da prezivi granicarenje sa njim...DA LI JE SRBIJA ZA TO SPREMNA!!!

goodbad
(gb&u)
2017-05-22 02:54 AM
komunisti su pogresili sto u Blajburgu sto nisu terali preko miliona, to bi se onako pesnicki receno zvalo deratizacija planete.
dulebg
(posmatrach)
2017-05-22 04:31 AM
То са Хрватима, Украјинцима и осталима мени личи као кад је 1989 Пољак бежао за Југославију, не схватајући да ће бежанија кренути у супротном смеру.
goodbad
(gb&u)
2017-05-23 03:10 AM
jeste ,ti tzv. Hrvati su bezali u srpski zagrljaj kad god bi u*rali motku i kad bi sa strane porazenog pretrcavali pobedniku i to ne jednom. i u prvom i u drugom svetskom ratu i opet će ako se zaGomna.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.