Forums : Politika

 Comment
Прича ујка
dulebg
(posmatrach)
2017-03-20 07:09 PM
Ево попљуваше усташу што лупета, ал ја му не нађох замерке ни за једну:
https://tinyurl.com/mp7nk59

БИВШИ председник Србије Слободан Милошевић је жив, а сандук на његовој сахрани је био празан, изјавио је саветник председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић, пензионисани хрватски адмирал Давор Домазет-Лошо.

Ову шокантну тврдњу Домазет-Лошо, који је као члан Вијећа за државну сигурност сарадник хрватске председнице, недељама износи широм Хрватске, на предавањима о рату 90-их за професоре историје.

„Он и још неколико пензионисаних хрватских генерала окупљених око Хрватског генералног збора држе професорима предавања, која су благо речено, скандалозна и изазивају мучнину. Ту се могу чути свакакве ствари, попут тврдњи да је Милошевић жив”, рекао је Бранко Ружић, потпредседник СПС.

Међутим Домазет-Лошо није био сасвим сигуран у то да је Милошевић жив, па је рекао да гарантовано није сахрањен испод липе у Пожаревцу. Сандук на Милошевићевој сахрани 2006., тврди он, био је празан.

На предавањима се може чути и да је Тито био руски агент, као и да су Југословени највећи проблем Хрватске, а ево још неких његових изјава које преноси Ал Џазира.

„Долазак миграната је као да вам убризгавају дрогу”.

„Европа је једина цивилизација која је протјерала свога Бога, Исуса Криста. Одрекла га се 1789., за вријеме Француске револуције. Сво зло је кренуло тада. И зато јој се то догађа. Европа је окупирана од англосаксонаца након Другог свјетског рата и зато је у дисбалансу.”

„Све је лаж. Напад у Паризу није се ни догодио. Јесте ли видјели мртве? Нисте. Јесте ли видјели иједног сахрањеног? Нема ниједног покопа, било да се ради о жртвама, било да се ради о атентаторима, односно терористима. Имате тек неке слике, рецимо, једна је жена на слици као рањена, још један човјек полуобучен.”

Како пишу „Новости”, лист српске мањине у Хрватској, лекције пензионисаних генерала досад је одслушало 300 наставника.
dulebg
(posmatrach)
2017-03-20 07:11 PM
Насекиро Ружицу ((
Ех Ружићу - шта ти вреди плата од 10.000 кад те сваки дан неко овако насикира. Ти се уби за Слобом, а види мангупи лупетају којешта?
Novak
2017-03-20 07:51 PM
znaci vaskrso, nije u sanduku.
dulebg
(posmatrach)
2017-03-20 09:45 PM
Има тих прича још од Слобине смрти: да је одвезен за Русију, а сахрана лажна.

Исто као и за Дражу Михајловића, да је наместо стрељања такође одведен за Русију, где је умро од старости 1960-тих година.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
2017-03-20 09:48 PM
šta mislis Dule, da li ovaj bivši jugo oficir dobija penziju iz Srbije?

znam za sigurno da mnogi dobijaju, imam poznanicu u PIO,
Naser Oric dobija oko 1500 evrica

pa vi dozvoljavajte da je danasnja Srbija naslednica sfrj i koorcite se sa tim.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
2017-03-20 11:49 PM
znaci vaskrso, nije u sanduku.

--------------------------
Zlobo ne može da vaskrsne, on može samo da se povampiri,
al mu slaba vajda i za to,
setio se neki mangup pa mu nabio krst po sred glavudze

nego ovaj ujko ko da je izaso iz istog filma kao i svi nasi pijoniri

zlobo nije sahranjen, onaj iz kumrovca nije sahranjen, arkan nije sahranjen, eto sad i svi oni pobijeni po Francuskoj nisu sahranjeni - da li postoji neka specijalna deponija za svu tu djubrad gde se maleni pijoniri tajno klanjaju i udaraju pesnicama u volujske glavudze?
dulebg
(posmatrach)
2017-03-21 03:06 PM
и Аркан!
једино се нешто од Ђикија не прави фама, само о његовој Визији
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.