Forums : Fitnes

 Comment
Mogu li smrsati ako veceram posle vezbi u teretani
smileandwave
2013-03-13 08:13 AM
Dobar dan,

Mislite li da mogu smrsati ako posle teretane veceram? Ja idem (relativno redovno) u teretanu nekih mesec dana. Osetim da sam jača nego kad sam pocela al nešto slabo vidim promene na telu pa sve mislim da je to možda zato što veceram posle teretane.

A veceram zato što jedem slabo preko dana. Znam, znam, to je totalno nezdravo i nije normalno al ja (zbog posla) tako već godinama i za sada sam zdrava i nemam nekih problema osim eto sto mi se ne vide misici od tog sloja salca koje imam na stomaku i butinama.

Daklem, šta vi mislite... hoće li se moje salce početi topiti ili mi je odlazak u teretanu gubljenje vremena posto jedem posle?

Hvala na odgovorima.
blueflower
(Accounting)
2013-03-14 05:11 PM
u nasem narodu se kaže bolje da ljulja nego da zulja;)))

bolje je ako jedes vise za dorucak I rucak, a manje za veceru, pokusaj da promenis tu naviku oko obroka, a nikako ne prekidaj teretanu, ne znam šta I koliko radis u teretani, ali vezbanje je zdravo ne samo za skidanje suvishnih kilograma, znaci samo vezbaj, a za veceru jedi nešto lagano, nemoj da jedes puno...

ima još jedna narodna: za dorucak jedi kao kralj, za rucak kao princ, a za veceru kao sirotan, tako nekako...

Poz
smileandwave
2013-03-15 03:07 AM
Hvala na komentaru... pokusat ću se dovesti u red i nekako prebaciti veceru u dorucak :)

A druga narodna kaže (nastavak na onu tvoju o ljuljanju) „Al kad zulja duže se pamti” ;)
Master85
(IT)
2013-03-17 10:15 AM
moderniii
Master85
(IT)
2013-03-17 10:26 AM
Prošli komenatar je bilo testiranje jer je neku zabranu uveo sto i sam pojma nemam zašto.

Da se vratimo na temu, metabolizam je spor i treba da ubrzate sa varenjem hranom a to se postize hraniti se zdravom ishranom, znaci jesti i danom ne samo veceru, vezbanje, tecnosti(voda) i odmor.

Kao sto kaže plavicvet vecera lagana i lično izbegavam uzimanje puno ugljenih hidrata ako sam blizu spavanja.

Rezultati ne dolaze preko noćinazalost isto sto i kile nisu dosle preko noći nastavite da vezbate i doći će sve na svoje, naravno uz zdravu ishranu. Srećno.
mrsolj1971
(veterinar)
2013-04-14 09:02 PM
Nije važno samo ići u teretanu nego šta, kako i koliko vezbati tamo... ako se par puta dignu tegovi, odvozi se bicikla par km, trci se 5 minuta, eliptikal 10 minuta, nema tu neke vajde... mislim, ima naravno vajde, bolje je i to nego zavaliti se u krevet sa cipsom, ali teško da ćeš tako lako da primetis gubitak kilograma, već ćeš se „samo” zategnuti... Moras da nadjes neki program po kome ćeš da radi, neki koji je proveren, bolje se uclani u neki lokalni fitnes klub, a i biće ti interesantnije da imaš drustvo dok vezbas.

Ako bas hoćeš sama da radis i da vidis rezultate sto je pre moguće, preporucujem ti program P90X (google-uj pa ćeš videti)... covece to stvarno radi, traje 3 meseca, mora svaki dan po sat vremena da se radi (znam, nije lako odvojiti vreme, ja sam to radio nocu kad moji zaspu). Tu se stvarno primeti čak i na pola programa ljudi su me pitali šta treniram. Pogledaj na web-u pa ako imaš neko pitanje, ti pitaj.
Revelations
(Freethinker)
2013-04-25 02:59 PM
Moras promeniti ishranu. Trenirajuci oblikujes misice, ali dzabe ti kad ima sala preko njih pa se svejedno ne vidi :)

A intenzivni programi, to kako kome. Ja to ne bi mogao podneti. Jedna je stvar trening a druga mucenje.
Tashka
2013-05-07 08:04 PM
Još jedan glas za p90x, super rezultati. Oznojis dupe posteno al radi. Umjesto samo par velikih obroka dnevno, jedi 5-6 puta na dan ali manje obroke. Dorucak, rucak i vecera, između neku vocku ili jogurt tako da otprilike jedes svaka 2-3 sata.
LeaDiKaprio
(shumska)
2013-06-28 03:35 AM
smileandwave, jedini način da dobijes 100% precizan odgovor na to pitanje nije da pitas ovde ljude koje ne znaš ni ko su ni odakle su, nego da pitas onoga ko je u celu pricu ukljucen - tvoje telo.

Drugim rečima, nemoj da veceras nedelju, dve. Promeni ritam i način ishrane pa vidi kako se odrazava na tvoje telo.

Jer, koliko puta smo imali prilike da čujemo za nekoga da se svima nešto desava a njemu/njoj se bas ne desava. Može svima ovde da nam lagana vecera znaci veliku razliku, ako tebi to ne čini, dzaba ti nasa isksutva.
nocat
2013-06-29 09:15 PM
„smileandwave, jedini način da dobijes 100% precizan odgovor na to pitanje nije da pitas ovde ljude koje ne znaš ni ko su ni odakle su, nego da pitas onoga ko je u celu pricu ukljucen - tvoje telo.”
- onda cemu ovaj forum i bilo kji drugi? čemu diskusije sa bilo kim preko interneta? čemu studije i nauka? mislim ako se ne odnose na moje telo, čemu onda da se informisem na bilo kom mestu, ako treba samo da sednem i popricam sa svojhim telom? :-)
bskg
2013-07-07 02:03 AM
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.