Forums : Neplodnost

 Comment
Rodio se Martin
telavi
(rukovodilac)
2014-12-01 12:41 PM
Nekoliko puta sam sa vama podjelila svoje iskustvo, a za one koje se ne sjecaju ili tada nisu bile clanice ponovicu ukratko.
Godinama sam se borila da ostvarim trudnoću sa visokim fsh. Poslednji mjereni prije 4 godine iznosio je 25. Uz pomoć cikloproginove ostajem trudna, trudnoća se zavrsila spontanim u 22oj nedelji. Druga trudnoća takoodje uz pomoć cikloproginove zavrsava u 9oj nedelji ( prestala srcana akcija ). Treca trudnoća takoodje uz pomoć cikloproginove i TU SMO. 02.05. rodila sam malog djecaka u 27oj nedelji trudnoće. Sest mjeseci smo proveli u bolnici i uz dosta dijagnoza stizemo kuci. Borba se i dalje nastavlja, ali idemo polako dan po dan... htjela sam vam reci za moje pozitivno iskustvo sa cikloproginovom...od porodjaja sam imala samo jedan ciklus, menopauza je uveliko tu u 41oj godini, ali vise i ne marim...
Rozmari
(Voli samog sebe da bi i druge)
2014-12-02 05:15 AM
Cao Telavi

Cestitam na maloj bebici. Neka ga sreća prati dok je ziv.

Ja ti se javljam zbog ranog rođenja. Moji su se rodili u 25+4, decko i devojcica i znam kako je i koji period dolazi. Želim ti istrajnost, upornost i puuuno ljubavi pa će sve da dodje na svoje. Ako ti zatreba razmna iskustva sa tako ranorođenim bebama, javi se slobodno na subotica et hotmail com. Tu sam uvek za podrsku.

Veliki zagrljaj od sada već velikih Milana, Milice i njihove još vece mameee ;-9)))
LeeLu
2014-12-03 04:23 PM
Martine, dobrodosao na ovaj svet! Puno sreće i sve najbolje tebi i roditeljima!
ciba
(brrrrr)
2014-12-04 01:57 PM
Cestitke mami (i tati) i da mali borac nastavi da uspesno prevladava probleme. Sve sve najbolje želim.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.