Forums : Neplodnost

 Comment
RH negativna spric u 7 mesecu??
krle76
(pravnik)
2013-08-21 02:49 PM
Da Vas sve pozdravim...Interesuje me da li ima neka žena sa iskustvom da je morala u 7 mesecu trudnoće da primi RHOPHYLAC 3oo injekciju, ali me interesuje objašnjenje zašto do kojih komplikacija bi doslo ako ne bih primila tu injekciju?
promedic
2013-08-25 04:41 PM
detlic2
2013-08-26 06:26 AM
To je Rogham injekcija. Beba može da ima jako velike posledice. Zato, primi kako su ti rekli, ja mislim da se prima i odmah nakon porodjaja, ima neka fora. Posledice su zaista ogromne ako ne primis. Probaj na srpskom da googlas rogham injekcija, pa procitaj. Ako si ti negativna a muž pozitivan, onda se daje za svaki slučaj, ako je beba pozitivna, onda bude mesanja antitela.

U svakom slučaju probaj ovako da ukucas u google kako sam ti napisala.

Oprosti, nisam bila pri netu skoro mesec dana pa tek sad odgovaram.
jelkac
(student)
2013-09-04 08:09 AM
Ja sam primila u obe moje trudnoće. Važno je zbog toga sto ako dodje do mesanja majcine i bebine krvi u toku porodjaja ( ili ako do porodjaja dodje i ranije --u tom zadnjem tromesecju) majcina antitela napadaju bebinu „krv” i mnogo je opasno zbog toga. Ova inekcija ima dejstvo nekoliko sedmica (tamam da pokrije do kraja trudnece ) tako da preventira bilo kakve komplikacije povodom toga .
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.