Forums : Neplodnost

 Comment
Vanmatericna trudnoća ili..
TurmanUma
2013-04-17 09:13 AM
Da li je neko imao slično iskustvo, bar malo da me utesi..
Dakle , izostao mi je menzis ovog meseca ,trebala da bude 9.aprila , ja 11.apr uradim betu i bude 56,4. Nakon dva dan bude 87,6 i posle dva dana opet 151. slabo raste, bila sam kod ginekologa, kod dva razlicit, i utvrdili da trdnoca def postoji , iako se još uvek ne vidi ni u materici ni u jajovodima, na šta oni sumnjaju. Opet trebam da idem za nedelju dana , vece su sanse po njma da bude vanmatericna nego normalna trudnoća, a ja se uplasilaaaa pa cisto da pitm da li je neko imao ovakvo iskustvo pa kakvo god bilo.
krle76
(pravnik)
2013-04-17 04:24 PM
Ja sam prezivela vanmatericnu, jako loše iskustvo imam sa tim,jako je to opasno mogu ti reci, meni je kasnilo, test pozitivan bila sam presrecna nisam htela lekaru nikako,simptomi su ti kao u trudnoći, jer je to i trudnoća, pocela sam krvariti mislila sam da je samo otislo preplakala i nastavila dalje, međutim par dana kasnije pocelo je crna krv nalik talogu kafe, jedva su me spasili prilikom operacije, neću te plasiti ali strogo hitno reaguj, ne znam koliko ti kasni ja sam bila pocela krvariti tri nedelje nakon kasnjenja, još mi kažu ogromna lopta porasla na levoj strani jaku sam cenu platila dugi niz godina evo sve do sada dokle sam dosla i krenula bila opet sa svojim lecenjem. ljubim te želim ti sve najbolje pitaj ako te nešto interesuje svega se secam iz tog perioda.
nunuc
(psiholog)
2013-04-23 03:57 AM
Evo ako je za utehu...meni je beta dva puta sporo rasla. Sumnjalo se na vanmatericnu trudnoću, a bio je ustvari rani spontani pobacaj.
Iako to nije najsrecnija prica, ipak se izbegla vanmatericna trudnoća.
Inače, simptomi su bili isti.
Nadam se da si sada ok. Želim ti puno sreće,
TurmanUma
2013-04-24 09:09 AM
Nunuc, desilo mi se uprvo to, najbolja opcija ako već nije moglo da bude ok. Jesi li imala trudnoću posle toga?
Hvala vam najlepse
nunuc
(psiholog)
2013-05-02 11:49 AM
Nisam imala trudnoću posle toga ali odmah da ti kažem da se nisam preterano ni potrudila da je imam.
Ja ću verovatno na leto u IVF, a do tada pokusavam prirodno.
Nadam se da ćeš imati sledeći put vise sreće ali u svakom slučaju je dobro da nije bila vanmatericna.
promedic
2013-08-16 06:26 PM
http://sr.promedic.in.rs/vantelesna-oplodnja/finansiranje-vantelesne-oplodnje/

Promedic je organizacija koja se bavi prosleđivanjem stranih pacijenata u klinike širom evrope. ukrakto, stranac koji nezna gde! preko nas nađe odgovarajuće klinike sa ISO certifikatom 9001. u poslednje vreme usled velike potražnje smo počeli i domaće pacijente da prosleđujemo/savetujemo gde, šta i kako. jer neznanje i informacije od janka, marka i tetka cice koje nisu uvek adekvatne, dovode do delimičnog/nestručnog angažovanja za potrebnu intervenciju.

Naše usluge za domaće pacijente su besplatne!

We do not need a reason to help people !

Uvek tražite i mišljenje drugog/trećeg lekara !
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.