Forums : Neplodnost

 Comment
Koliko dana bockanje??
krle76
(pravnik)
2013-02-24 02:29 PM
Danas mi je 7 dan bockanja, od danas sam pocela i sa cetrotidom, interesuje me da li se bockamo do vadjenja folikula ili ima tu dan dva pauze pre toga?? Osecam tako pomalo bockanje u stomaku, onda mi se pomalo ponekada gadi sve, onda mi se mnogo spava mnogo, non stop bih spavala, u sredu imam prvi ultrazvuk, pa u petak opet, javicu se u petak kako ide dalje...Ljubim Vas, držite mi palceve mnogo mi znacite sto ste sve ove godine uz mene i ja uz Vas...
Rozmari
(Voli samog sebe da bi i druge)
2013-02-24 04:50 PM
Cao Krle!

Ja sam imala mislim, ne hvataj me za reč, 14 dana bockanja i odma 15. dan ona inekcija za pucanje folikula. E nesecam se tačno jesam li odma drugi dan posle te stop inekcije isla na vadjenje folikula ili posle dva dana, to nemam pojma vise, ali pauze u bockanju nemas :-)
Ja se samo secm da za tu zadnju inekciju ja nisam imala spremnu iglu i trebala sebi da dam tu inekciju oko 8 navece,a ja cekala muza da dodje kuci oko ponoci pa da idem u dezurnu apoteku po iglu. Mislim tj imala sam utisak da sam narkoman, ali šta da radim. Rekla mi žena da te tanke nemaju, ali imaju one neke deblje, ko veli ako će da se fiksa, neka ja boli :-), a ja daj šta das, moram da je zabodem pa kako god. I odma u kolima stisla zube i zabola, ma nisam ni gledala debljinu igle, samo zabola. Tako da pazi da imaš dovoljno igala kuci ako posle predjes sama da se bockas.

Simptoma se i ne secam. To će neko drugi sa mladjom memorijom :-)))

Ajd, javljaj se kako ide! I glavu gore, biće to sve u redu!!!
krle76
(pravnik)
2013-02-24 05:42 PM
Onda ja nemam lekove do kraja zato sam to i pitala danas sam brojala ampule, kao dami bilo malo...hvala ti mila...opustam se al ne ide...jedem sto vise ananasa pretvoricu se u ananas ovih dana...ljubim te...
vangog
(sales executive)
2013-02-25 04:42 AM
Imaš istu stimulaciju koju sam i ja imala. Oni ti daju tačno koliko ti treba lekova tj injekcija. Ja mislim da sam 8-9 dan dobila stop injekciju. Prate ti velicinu folikula i reci će ti kad da prekines.
Srećno!!!
Cvetic75
2013-02-26 07:43 AM
Ona zadnja inekcija je 36 sati pre vadjenja folikula a bockanje ide čini mi se do te zadnje inkecije...tj do dana pre... neke klinike kažu da cetrotide trebaš isto i taj dan kad tu zadnju inkeciju bocnes a moja klinika kaže da ne treba... gde u nemackoj radis? Ja isto radim u Nemackoj, u Dizeldorfu. Meni je danas 8. dan ciklusa, u četvrtak imam 2. ultrazvuk.
Rozmari
(Voli samog sebe da bi i druge)
2013-02-28 03:38 PM
Krle, kako ide? Jel gotovo bockanje? Jeli obavljena punkicja? Kako si ti? Jel nestala nervoza i zamenila se optimizmom?

Cekam da se javis da čujemo i da krenemo sa drzanjem figa :-)

Zagrljaj od mene!
krle76
(pravnik)
2013-03-01 02:22 PM
Ja da se javim, bila sam odsutna, Cvetic radim u Oldenburg. u sredu sam imala ultrazvuk 5 folikula, danas opet,kaže dobro je krv u redu sve normalnu, sutra vece imam Brevacid, ali mi je rekla samo jedan prasak i jednu vodicu a u pakovanju imam 3 moram još jednom sutra da ih pozovem jeste 36 sati pre punkcije,a ujutru imam cetrotide i menogen, punkcija mi je u ponedeljak, u sredu embrion transfer, držite mi palceve sto i tebi želim Cveticu, da obe postanemo mame bas u istom mesecu lutko, jesam vise nisam napeta opustila sam se...sve Vas pozdravljam i ljubim...
krle76
(pravnik)
2013-03-01 02:24 PM
Rozmarii ljubim te...
krle76
(pravnik)
2013-03-01 03:35 PM
Cvetic gde se udara ta injekcija pre 36 sati zaboravila sam da pitam jel ide u stomak? Na koju stranu jel i to povezano kao ove druge dve?
Cvetic75
2013-03-03 06:45 AM
E * bi ga tek sad videl atvoje pitanje ;( inekcija se udara u stomak, na koju stran nema veze. Mada ja je nekako uvek lupim na sredinu ;) juče sam imala punkciju, 10 jajnih celija...videcemo šta će da bude posto je punkcija bila rano. Sutra će da mi jave za oplodnju a u četvrtak ako Bog da transfer.

Tebi želim sve najbolje sutra i da postanwmo mame isti mesec ;) meni je ovo već 7. Pokusaj, i imam 3 spontana iza sebe... Pozdrav
krle76
(pravnik)
2013-03-03 02:49 PM
Cveticu meni je sutra punkcija vucem te za nosic da postanemo trudne zajedno, kasnije da se savetujemo o svemu, ali zašto tebi tek u četvrtak meni su rekli sutra punkcija u sredu embriotransfer, nema veze za injekciju pozvala sam kliniku i u stomak jeste, uspela sam na kraju sama da se spricam, nije teško zaista, sada sam u hotelu i jako sam smirena za sutrasnji dan, interesuje me da li si imala bolove, da li punkcija boli,kako se sada osecas??
Cvetic75
2013-03-03 03:08 PM
Krle iz tvojih usta u Bozije usi ;) dace Bog da sad zajedno pistanemo mame ;)
Mene bocka muž ali kad njega nema onda sama. Nije problem uopste. Inače mi imamo transfer 5. Dan. Nasa klinika ima neki specijalni aparat koji kompjuterski snima embrione pa ne moraju da ih vade. Ovako koji prezivi do 5. Dana je najbolji kvalitet.
Punkcija se kod mene radi pod totalnom anestezijom. Ne znam kako je kod tebe. Prva dva puta sam radila sa lokalnom anestezijom i nije problem ali ovo je ipak luksuz ;) spavas 20 min i gotovo ;) bolove imaš malo posle i u toku dana ali ništa strasno ;)
Srećno sutra!!!! Ja isto jedva cekam da mi jave kolko se oplodilo.
promedic
2013-08-25 04:44 PM
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.