Forums : Neplodnost

 Comment
Visok lh
lavinija
2012-12-17 02:33 AM
Trebala sam da idem na vto iz prirodnog ciklusa. Hormone sam radila 2dc i bili su odlicni (po rečima dr-a). Međutim, 9dc, estradiol mi je bio 383, a LH 46! Folikul 15mm. Endometrijum 6mm.
Rekli su mi da je ovulacija pocela prerano i da ako hoću, mogu odmah da me punktiraju, bez stop injekcije, ali da misle da imam samo 10% sanse da jc bude ok.
Bila mi je teska odluka, ali nisam htela da rizikujem, tako da sam se odlucila da probamo u sledećem ciklusu. Predlozili su mi da tad pocnem sa cikloproginovom, za svaki slučaj.
Ja ne znam zašto mi je tako rano pocela ovulacija i zašto mi je LH tako visok.
Pijem koenzim Q10 i Omegu 3, jer sam procitala da je to odlično za kvalitet jc, ali se sad pitam da li je moguće da mi je to nešto ubrzalo ovulaciju, jer mi je i prošlog meseca LH bio 18, tj. visok, ali su bile i neke bakterije, pa smo odustali.
Šta mislilte, da li je moguće da ti vitamini uticu na LH?
detlic2
2012-12-18 06:36 AM
Ne verujem da vitamini mogu da uticu na visok LH. Prvo, važno je i koliko imaš godina, koliki ti je FSH, da li imaš PCOS (za njega je karakteristican odnos da je LH duplo visi od FSH na treci dan ciklusa) Pitaj malo o tome cika google-a. Najverovatnije imaš pcos.
lavinija
2012-12-25 02:04 AM
Nemam pcos, a hormoni su 2dc bili savrseni, pa se zato i cude šta se desi posle da lh tako skoci.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.