Forums : Trudnice i mamice

 Comment
Namjestaj kupovina- sectional
skoljka
(student)
2014-09-03 01:50 AM
Tema bas za T&M:)
Jel ima neko da je skoro kupio sectional (ugaona garnitura?) i da može da mi preporuci dobru marku (u Kanadi da može da se kupi).
Gledam Natuzzi editions, pa sve losi reviews, made in China i sl, a skup ko djavo. Mi bismo i potrosili jer jako rijetko kupujemo namjestaj, al ne bi da puknem pa da se razocaram. Al nikako ne bi da puknemo preko $4000.

Vanderbilt
(whatever)
2014-09-03 11:10 AM
Meni je bilo jako rizicno da kupujem nešto skupo i fino a imam dvoje klinaca. Kupili smo u Leons jednu udobnu veliku stoafnu garnituru u koju svi možemo da se uvalimo po potrebi, izgleda ok a nije placena toliko da mi padne teško ako se ufleka ili osteti... a neku lepsu i elegantniju ćemo za par godina:) U Simply Elegant u Eglintong Town Square (Toronto) smo pre 7-8 godina kupili koznu sofu i zadovoljni smo, tamo možeš da biras oblik, materijal, boju itd... sve po zelji i potrebi i u odnosu na to koliko hoćeš da potrosis.
hana-banana
(.)
2014-09-03 03:06 PM
Imam istu dilemu, gdje i šta. Stari kauc je bio fenomenlan, ali je već na izdisaju, a ne proizvodi se vise i moramo naći nešto novo.

Mi ne bi kozu, ali ne bih vise ni platno sa dvoje, uskoro troje male djece. Neki bi man-made material, dugacak i dubok kauc ili fina kunkcionalna ugaona, ništa previse kabasto.

Moji su imali Natuzzi ili kako se već piše, jako su loše prošli sa garniturom, a znam ljude koji na sva usta hvale njihov namjestaj.

Nasa spavaca soba je iz Structube, znam da su imali interesantne ugaone prije, nisam odavno isla na sajt.
skoljka
(student)
2014-09-05 03:29 PM
Ma ni sama ne znam šta bi. Moramo kozu zbog djece, mi smo imali Ikea ektrop sofu bed i za te pare nas je vise nego dobro posluzila ( bilo je i piskenja i povracke po njoj i još stosta), red je da zamijenimo, propala je bas. Nego ne bi da dajem previse, a ni premalo pa da mi odma izgleda ko stara, eto pomislih ako neko zna neku ok marku. Mi smo u BCju i nemamo tu prodavnicu sto spominjes Vanderbilt.
Pada mi na pamet opet Ikea, inaju crni kozni sectional za 1800 dol, pogledacemo još. I ostaje natuzzi da još mislimo.
flute
(slikar)
2014-09-05 03:40 PM
Skoljka.

Pogledaj ovde, imaju dosta skupih stvari, a nekad bas povoljno. Isto izbor je nekad fantastican, nekad onako.
http://www.moeshome.ca/
Imaju „sale” bas ovih dana. Mi smo kupili neke komade namjestaja kod njih i bas smo zadovljni. A ugaonu smo morali traziti malu da bi se uklopila u mali stan. Nasli smo je u Urban Barn. http://www.urbanbarn.com/
Sve zavisi od ukusa, i šta trazite ustvari.
maja3s
(diskutant)
2014-09-05 03:56 PM
Ја сам увјек за икеу... Није то нешто квалитетно сли није ни скупо... 4 5 година па промјениш... Ја не волим да ми је једно те исто стално у кући... Ето ектроп што спомену само купиш друге пресвлакр и сва кућа ко нова :))

Намјештај за читав живот је превазиђен... Мада ја јако волим старине слу ово ново је практично и за дјецу а није ти жао бацит посље
skoljka
(student)
2014-09-05 05:08 PM
Flute, da bili smo u moe's bas za vikend, tu sam se malo i zbunila oko tog natuzzija i onda kineskov namjestaja na sale, imaju taj kao kineski no name sectional koji je $1500 i onda identican natuzzi za $4000, pa rekoh dal se isplati davati tih 2500 vise. I onda kad gledam reviews za natuzzi bas losi i još se i pravi u kini, ma ne znam šta bi.
Urban barn nismo gledali, pogledacu, nama treba house sized, znaci nešto komotno, al ni u kom slučaju bulky i staromodno.
Tashka
2014-09-05 06:42 PM
ako se odlucis za kozu dobro se raspitaj kakva je vrsta koze. Sada dosta prodaju „bonded leather” to je jeftinije ali nije dobar kvalitet. To nije regularna koza nego kao mali sitni komadici pa to oni lijepe i spajaju s nekim hemikalijama. gledaj da je full hide. Ukucaj na google types of leather used for furniture.
flute
(slikar)
2014-09-05 10:14 PM
Znam o cemu pricas. Onda pravac u Inspiration, tu ti je uglavnom „made in Italy”, za mene još nedostizno, ponekad odem da naparim oci. http://www.inspirationfurniture.ca/

Iznad imaš Bo Concept nešto jeftinije.:http://www.boconcept.com/en-ca/furniture/living/sofas
Odavno nisam bila, ali obe radnje su super.

I znaš za onu ulicu iza Ikea u Coquitlam-u gde su sve radnje namestaja, Scan Design ima dobrih stvari.
http://scandesigns.com/home-page/living-room/sectionals/

Kad kupis nešto dobro i povoljno javi da znamo gde da idemo. :)
tamara
2014-09-06 07:58 AM
Najbolje je koza ali prava.ona se prilagodjava telu i nije hladno zimi niti lepljivo leti a možeš je trljati do mile volje ništa neće promeniti izgled.za te pare možeš naći sigurno dobro, obavezno sa garancijom bar dve godine.ako ne znaš šta je dobro znaš šta je skupo a to što je skupo daje i garabciju i neisplati im se reklamacija.ja bar tako kupujm sve u kuci i deca skacu, prosipaju i namestaj ostaje isti.ikea je vise za decije sobe idealna jer je jeftina pa menjas kako rastu.
Tashka
2014-09-06 11:19 AM
Ja volim ovu prodavnicu www.restorationgardware.com i jednog dana kad osvojim lutriju kupicu njihovu ugaonu i sto za trpezariju
Tashka
2014-09-06 11:20 AM
Pogresan link u prethodnom komentaru

Www.restorationhardware.com
skoljka
(student)
2014-09-06 02:30 PM
Inspiration, boconcept i rsstoration sve super namjestaj, al malo izvan budzeta za sad:) lutrija bi pomogla. Made in italy 6000dol i navise:((
Nacicemo nešto između, da valja.
Tashka citala sam za kozu, najbolje full grain, top grain, bonded je to što kažeš, hemikalije i komadici koze.
Valjda će se naći nešto za nas.
skoljka
(student)
2014-09-06 08:14 PM
neobavestena
2014-09-07 02:04 PM
Auuuu kakve su vam cene u Kanadi, kao da su garniture od zlata a ne od kože!
Čisto poređenja radi, fabrika nameštaja iz našeg komšiluka radi jako kvalitetne garniture i to mahom za izvoz, ali su za naše standarde dosta skupe. Pa ipak, u poređenju sa tim vašim cenama ove mu onda dođu skoro pa džabe :-D

http://www.atlasuzice.com/en/category/ugaone-garniture/
tweety_m
(?)
2014-09-08 09:34 AM
Mi još kupujemo u radnjama kao sto je Rooms To Go, rade posao 4-5 godina i onda mijenjaj opet. Mi smo navikli na velike komade namjestaja i Ikea mi se tu ne uklapa nikako . Sto rece tamara jedino za djeciju sobu. E ima jedino ona stolica na ljuljanje, ali ona čeka bolja vremena ( čitaj veću dnevnu sobu).
Tashka
2014-09-08 12:49 PM
I meni je u Ikea sve malecko. Ova ugaona koju ja hoću je 10 feet x 12 feet i sjedista su duboka 44 incha. Mi smo poveliki pa nam je to taman.
jojaj
(chater)
2014-10-03 07:31 PM
http://www.pegasus.rs/galerija/novosti.html
http://www.hostingempire.eu/alexamobili.com/proizvodi.htm
ova je ok je može lepo da se spava na njoj bitno je da je taj lenjivac širok onaj deo za sedenje bas i nije nešto. Može i da se razdvoji.
super je i Simpo Pariska noć
feydom crvena mmm
jedna manja:
http://www.namestajsabac.com/sr/31/95/strana/1/respored/1/Garnitura-Genova-(-ugaona-garnitura-sa-mehanizmom).htm l
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.