Forums : Emigracija

 Comment
Zašto se Ameri i Srbi mrze?
sirchulle
(CAD Designer)
2019-06-21 12:15 PM
Moja malenkost, koja je inače u slobodno vreme i nezavisni filozof opsteg usmerenja, je pokusavala dugo da odgonetne ovaj rebus ili ti zagonetku. Kada su se sve racionalne metode istrosile dosao sam do iracionalnih koje ovom prilikom predstavljam.

Naime, po mnogim istrazivanjima dva najbahatija naroda (po anketama) na ovom svetu su Ameri i naravno Srbi. Oni pobedjuju i kada gube (Kosovska bitka i Vijetnam). Oni su najbolji i najjači, najhrabriji a i jedni i drugi vesto skrivaju što ne znaju a velicaju ono sto toboze znaju. Za oba naroda osim njihovog drugi ne postoje ili bar nisu vredni pomena. Tako Srbima recimo Crnogorci su statisticka greška, Hrvati pokatoliceni Srbi, Bosanci islamizirani Srbi, Makedonci su Srbi sa govornom manom itd..Ameri, naime ne znaju ništa i ne interesuje ih van svog dvorista tako da dodjemo na isto.

Istorija pokazuje da tako nije bilo u neka bliza ili dalja vremena. Okretajuci istorijske spise pre Kraljivine Jugoslavije i pre Prvog rata dosao sam do zakljucka da je postojao i Srbin muhamedanac (bas tim rečima) a i Srbin katolik i da je skoro Srbin nije vezan za pravoslavlje kao izvornu doktrinu. Srbi su nakon oslobadjanja od Otomana bili sinonim za slobodu i mogućnosti malih naroda. Naime, pre Kraljevine Jugoslavije i I rata skoro svako je hteo da bude Srbin a onda se nešto promenilo kada je imao tu mogućnost i od onda pocinje sav sunovrat. Od tada pocinje mrznja između Muhemedanaca i Pravovernih pa onda i Katolika i to sve u okviru iste države, ovoga ili onoga oblika. Ostalo je istorija. Znaci od najomiljenijeg naroda do najomrazenijeg. Kratak je put.

Tako je bilo i sa Amerima. Nakon II rata najomiljenija i najbolja nacija na svetu su bili Ameri. Komunisti su hteli da budu Ameri, kapitalisti su hteli da budu Ameri. Svi smo hteli da budemo Ameri. Kao Dzon Vejn ili Gari Kuper, Kenedi, Prisli...

A onda se stvar promenila jer bese Iran, Irak, Kuba, Libija, Nikaragva, itd..itd..I od najbolje nacije postade najgora...Kao i u Srba. A sada se i jedni i drugi zale kako ih niko ne razume. Nije brale, vi ne razumete...
sirchulle
(CAD Designer)
2019-06-21 12:22 PM
Istorijski posmatrano, niko nije vise stvorio ekstremnih grupa i pokreta kao sto su to Ameri i Srbi uradili. Ameri su stvorili milione pokreta koji su pre njih brojali par porodicnih clanova a sada milione a ni Srbi nisu bolji. Pre njih nije bilo ni ustaša, ni balija ni ovih ni onih...Zakljucak je, kako Milan St Protic rece, da u danasnje vreme samo dve nacije znaju da vladaju svetom a to su Ujedinjeno Kraljevstvo (Britanija) i Rusija jer posle njih nema onog ko ih mrzi zbog toga sto jesu bili nekada. Jednostavno znaju da vladaju a da se ne bahate za razliku od ovih koji su dobili pa se prejeli...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-06-21 07:51 PM
pa nisu uporedivi juesofa i serbija.
btw zaboravio si jednu vrlo veliku imperiju, koju eto i taj zapad, čiji je juesofa flagsip burgija od kad su je postali svesni - i za sada je nisu čak ni okrznuli. -bio-vid'o.
zoxthegreat
2019-06-24 05:35 PM
sirchulle
treba pitati santu on ti je i jedno i drugo ali u pravom smislu

pola mozga mu je serbish a pola juesof , tacnije razume se u
oba dela ko marica ...

da li sosa psuje majku srpsku ili oca kad se naljuti

ili možda

1. you are serbian bitch
2. you are serbian asshole
3. yo are serbian bastard
4. you are serbian idiot
5. you are serbian mofo

...

onda ovaj uzvraca na srpskom da ona ne razume sve ali da
ipak shvati malo
jer ne kaže se dzabe govori srpki da te ceo svet razume

klekni kucko da ti srpski(and juesej) majstor objasni neke stvari
sirchulle
(CAD Designer)
2019-06-25 10:01 AM
Srbi su bas mnogo slični Amerima. Kada se napiju isto se ponasaju, recimo. Srbuju i Ameruju. Britanci kada se napiju prave skandale i bulazne okolo ali ih bas briga za Kraljicu i UK. Ameri i Srbi nisu takvi. Oni kada su pijani potenciraju odakle su i da nema niko osim njih. Osim toga i jedni i drugi pod dejstvom opijata vole da senluce, tj. da pucaju u vazduh pa koga zakaci. I jedni i drugi veoma vole oruzje i rado ga koriste ali samo prema slabijima i nemocnijima koji imaju manje oruzja i municije. Srbi i Ameri su takođe i veliki patriJoti. Doduse poznavanje sopstvene istorije im nije najjača strana ali zato veruju u mitove. Srbi veruju da je Vuk Brankovic izdajnik (umro u turskom zatvoru kao pobunjenik) a Ameri veruju da su robovlasnici njihovi oslobodioci i da su oni ukinuli ropstvo zato što ih potkacila savest. Na kraju istorija je bila veoma darezljiva prema ova dva naroda ali oni tu priliku nisu iskoristili pa su tako i jedni od najomrazenijih naroda. Jedni lokalno a drugi globalno. To nisu uspeli čak ni Nemci (globalno) a ni Hrvati (lokalno) mada im Siptari prave veliku konkurenciju.
zoxthegreat
2019-06-25 10:06 AM
hahah sirchulle, nas gore list se potkacio sa brzim gonzalesima
oni su naizgled neugledni ali rade na duge staze
dug se pamti I prepisuje

a znaš zašto su srbi I ameri taki pa zato što su pod kontrolom
masona

relativno skoro sam primetio na srpskoj narodnoj nosnji
neke masonske trouglove (preko slika)
naravno možda nisam upravu

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-06-25 04:44 PM
kinezi su recimo srbi pod refom :)
Kenny
2019-06-25 05:32 PM
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
25. jun 2019. u 16.44

kinezi su recimo srbi pod refom :)

````````````````````````````````````````````````````

Hahahahaha
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-06-26 04:39 PM
'leba mi :)
pravda_i_istina
2019-07-15 10:48 AM
Od tada pocinje mrznja između Muhemedanaca i Pravovernih pa onda i Katolika i to sve u okviru iste države, ovoga ili onoga oblika. Ostalo je istorija.

ISTORIJA KOJU TI NE ZNaš ILI SE PRAVIS LUD; JEL ZNaš KO OVO PišE
„Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио што смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице… Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим предлогом да се појавиш….. ствар је пропала…..

То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило.

Ја сам са тим начисто. Двоје нам као неминовно предстоји: потпуно се отцепити од њих, дати им државу, независну самоуправну, па нека ломе главу како знају, а друго је, управо прво, да у земљи заведемо војну управу за двадесет година и да се земља сва баци на привредно и економско подизање, далеко од свих политицких утицаја. Ако то не може, онда се отцепити, дати им њихову државу.
Границе ће бити где их ми повучемо, а ми ћемо их повуци не онде где наше амбиције избијају на површину, него онде где историја и етнографија кажу; где каже језик и обичаји, традиција и најзад где се сам народ по слободној вољи определи, па ће бити и право и Богу драго.
А Италијани? Нека им је са срећом. Нека се они Хрватима усреће. Ја сам дубоко уверен да се ми њима нећемо усрећити… Ти су људи сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви и у толико мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земаљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи.

Не заборавите Височанство, моје речи. Ако овако не поступите сигуран сам да ћете се љуто кајати.”
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.