Forums : Emigracija

 Comment
sirchulleBelow viewing treshold. Show

Ima li većih izdajnika..
sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-17 02:01 PM
Na početku Srećna Vam Nova Godina i sve najbolje sto je i za ocekivati jer ne živite u Srbiji (uglavnom). Upravo se vratih iz Srbije i utisak mi je da nikada nije bila mizernija i jadnija a dominantna je du*euvlakacka politika podrepne musice prema Rusiji i njihovom dikatatoru koji je danas u poseti Srbiji. Takav izliv uvlacenja nije zabelezen još od kad su Hrvati onomad saradjivali sa Nemcima. Nadmasili smo ih i to dobro.
Dragi nam Predsednik (Premijer, Patrijarh, Selektor i šta sve ne još) Vucic izvrdava sve sto je Zapadu obecao ali nema kud dalje. Na sreću iako su mu ovo poslednji trzaji. Nekoliko clanaka iz naših novina potkrepljuje ove tvrdnje i opisuje najgore moguće dno koje smo dotakli jer dok ispracamo pametne i vredne u svet ostaje saka jadnika koji će i ono malo sto ima da rasproda zbog mitova i legendi a sve u korist istocne mafije koja uveliko
vlada Srbijom. Jednostavno uzas...

https://www.blic.rs/vesti/politika/putin-u-srbiji-svecani-rucak-u-cast-ruskog-predsednika-veliki-broj-gradana -ispred/h39wnt9

https://www.blic.rs/vesti/politika/najveci-izlivi-ljubavi-putinu-bilo-je-mnogo-takmicara-ali-pobednik -je-ekipa-sa/v0xg58p

itd...itd...Ludake docekujemo a pametne ispracamo. Do sada mlade i sredovecne a od sada i one starije...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/vojislav-je-u-65-godini-otisao-iz-srbije-i-ne-da-neće-da-se-vrati-nego- planira-da/4444vcm

santaBelow viewing treshold. Show

santa
2019-01-17 02:26 PM
Vrlo zanimljivo, sva tri prethodna linka se otvore na mom PC, ali ne i na SC?!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-01-17 02:36 PM
pa to je oduvek tako - sc skripta gazlomi dugacke linkove.
nazalost sule - nisi bio tu dovoljno, pa ono - znaci najgori scenario koji ti pada na pamet - e pa vidi, ispala'o si se - nije tako - još je gore. znaci ova ekipa bukvalno ...e kevu.
fazon partizani od oktobra 44' - pismenih - skoro niko, razbojnik - skoro svako. ovi su doduse vestom selekcijom se već resili svih onih koji su možda se uclanili u stranku(e), sa mišlju da bi kroz taj aktivizam mogli da doprinesu boljitku drustva, pa samim tim i sebe. samih.
pri tom, ono sto je vrlo tuzno je sto čak i sad ovako kako je - on ima 110 posto vlasti, iako ima ispod 20 posto realne podrske u stanovnistvu. nazalost, tih preostalih 85%, prilično bi, kada bi im se i dalo da oni postavljaju vlast (kroz izbore recimo - ono kad bi to bilo tako kako je deklarisano, a ne farsa za davanje legitimiteta nekim tamo planovima za ovo podrucje) - prilično mi se javlja da bi nepogresivo izabrali pogresno, ono, kalibra ovoga sto je sada.
*evo sad je helikopter tu nadletao po novom bgd, a i danas dok su ovi plamudili - bas sam se zapitao - cekaj bre, zar oni stvarno misle da će vlada car da se istripuje kako mu ukazuju veliku pocast tako što su digli 1 pandurski helikopter - a on covek doter'o auto koji je skuplji verovatno od celog voznog parka helikopterske jedinice mup-a...
** nisam siguran da ćemo mu uskoro videti ledja, mada vidim, usrali su se od onih zurki subotom. nemam pojma. uglavnom, ovo je dno-dna. opusteno je gore nego ratni sloba/njofra/chmarlija ...es mi sve.
Kenny
2019-01-17 02:37 PM
Sve je namontirano pocevsi od „naše vlade” sto je smehotres i izivljavanje za naše prave gospodare koji uzivaju u momentu.

Da ovaj degenerik umobolni ima prava da kaže bilo šta i bilo ko pametan bi uzeo rublju kao valutu ako već „želi pedu”. Nama fali vojno spijunska intervencija za konacno jednu cistku koja se nikad nije desila. Mišljenja sam da srbija treba da bude idealisticka i dok se neformira nova milicija i vojska, vlada mi smo eksperiment. Nama treba 40 godina da obrazujemo politicare i dotle treba da držimo ruse, kineze i njih da placamodok ne stanemo na noge.

A ovo su budalastinejuce se slikao sa natovim portparolima i instalirilu su nam vojne baze. Trenutno nam je oduzeto vise od jedne cele ove danas srbije. Nestalo je čak oko 60% srpske zemlje. Neću da pricam o mapi iz 1914-1918 ili čak i koju deceniju pre.

Ubili su nas spijunazom, nema srba na vlasti sto i nešto godina na vlasti a ni srbije kao zemlje. Pomori, pogromi, klanja i cepkanje teritorija tj. genocid u kome javno ucestvuje nekoliko poznatih monstruma konvertizacije i kolonizacije.

Najveci pomor, egzodus Srba je od 1946 sto je uzasno realno i porazavajuce.

Oko 200-300 hiljada strane vojne policije i spijnskih sluzbi, vojske i zandarmerije treba da pocne proces formiranje Srbije i obnavljanje, preuzimanje svih izgubljenih teritorija.

Direktno bi im ponudio trećinu svega oduzetog da nasele i da postave koliko hoće vojnog bilo čega momentalno da imaju svoje male države unutar naše države. Nešto kao nova rusija i nova kina balkana.

Ne samo da bi posle postavio carine i granice nego retko ko bi mogao pod specijalnim uslovima vizu da udje. A ne ovaj pomor novorođencadi, starih, mladih, veterana, invalida i jednostavno totalna destrukcija najgore vrste.

Mi smo okupirani. Logor. Već dve decenije i vise nego ocigledno.
sirchulleBelow viewing treshold. Show

sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-17 03:09 PM
Tri najskuplje srpske reci koje su satrale Srbiju kroz istoriju su SPC, Kosovo i naravno Rusija. Ni od jedne nikada koristi već samo steta upakovana u oblandu patriJotizma da se krezubi narod veseli uveren u svoju ulogu u svetu koji ne poznaje niti ima nameru da ga upozna. Cuj, Kinezi i Rusi. Da se ispovracas od uzasa.

Zahvaljujuci SPC smo ostali bez Srba drugih verosipovesti i zavadili se sa celim svetom jer je to najgora interesna grupa koju je ovaj naord izrodio. Njihov otpor prema resavanju Kosova je ciste matrijalne prirode jer polazu pravo na ogromne posede koje su im komunisti na sreću oduzeli. Ko kadi ne boji se gladi...

Kosovo ne treba spominjati uopste. Šta će nam teritorija kada nas narod neće. Da je Kosovo dobro i Srbi bi ostali na Kosovu. Nije nikada bilo dobro niti će ikada biti već je to siva zona oduvek bila u kojoj su patriJoti prali pare i ilegalne poslove obavljali u vakumu bezakonja i nereda. Čak i da nam vrate Kosovo šta bismo sa njim? Šta ima tamo. Čak i da se Albanci odsele ko bi ga naselio?

Rusija je posebna prica koju mrzi sve do jednog slovenskog naroda i koja nikada nije bila dobra nikome a naročito ne Slovenima. Postavila se kao veliki brat pa sad kad moras da budes sluga bolje je sluziti drugoga nego svoje. Zapustena, živi još u 19. veku sa oligarhijom, probesvetima i tajkunima koji su preslikana vlastela pre Oktobarske revolucije a znamo kako se to zavrsilo. Nikada nije bilo u istoriji sveta da je iko ikada dobro živeo u zemljama kojima mi preferiramo kao kilava nacija. Nikada nije bilo niti će biti. Ponasa se slično i kao Srbija. Mrsko im je sve sto je od njih pobeglo glavom bez obzira. Arogantna i primitivna nacija koja kao i Srbija bastini ono sto je stvoreno u SSSR-u i u SFRJ. Da im nije nafte i gasa bili bi gladni i bosi.
Amatercic
(Penzioner)
2019-01-17 03:31 PM
Hvala Bogu pa smo imali komunizam i to naas je spasilo kao naciju zar ne? a još i ti dizajneru kao oficir da vas nije bilo sa Srbe se nebi znalo.Lepo je Draža rekao „vi ste nasledili zemlju od pametnih ljudi videcete kakvu će zemlju nasledeti vasi potomci od vas”
Nikad u Srbiji nisu tražili radnike kao danas,plate i standard je druga pesma.
Tubby
2019-01-17 05:42 PM
„Takav izliv uvlacenja nije zabelezen još od kad su Hrvati onomad saradjivali sa Nemcima. Nadmasili smo ih i to dobro”. ***na kratko sam odgledao samo nekoliko kratkih klipova na jutjubu ali ... moje je mišljenje ako su SRBI izasli bez prinude (dobrovoljno), izasli su u trenutku kad rusija NIJE ni u kakvoj dominaciji, ne siri fashizam, komunizam, pederizam i ostale „izme” tako da svako poredenje sa hrvatima sa tvoje strane, bar meni, je JAKO JAKO problematichno.

„Kosovo ne treba spominjati uopste. Šta će nam teritorija kada nas narod neće. Da je Kosovo dobro i Srbi bi ostali na Kosovu. ***prijatelju, da su tvom sinu ili nekome iz tvoje porodice gurnuli flashu u d@pe kao gospodinu MARTINOVICU pre 40 godina, da li bi ti ostao? da ne nabrajam ostale bestijalne napade ... i ovo je dosta.

”Nije nikada bilo dobro niti će ikada biti već je to siva zona oduvek bila u kojoj su patriJoti prali pare i ilegalne poslove obavljali u vakumu bezakonja i nereda. Čak i da nam vrate Kosovo šta bismo sa njim? Šta ima tamo. Čak i da se Albanci odsele ko bi ga naselio? ***ne radi se o tome šta bi ja tamo radio ... radi se o svojini, ako je nešto SAMO moje onda to ni u kom sluchaju ne može i tvoje bude. ko bi naselio ... pa čak i da se ne nadje niko ko hoće da ga naseli možemo da napravimo veliki zooloski vrt ili najveci nacionalni park na svetu ...ukratko u SVOJOJ kuchi, kao sto je i normalno, mogli bi da radimo šta hoćemo.
sirchulleBelow viewing treshold. Show

sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-17 06:15 PM
Nije mi jasan argument sa flasom i zadnjim delom tela iako sam čuo za taj incident. Dakle, ko gura flase Srbima u tu stvar u Srbiji pa je napustaju? Verovatno neki drugi Srbi. Mi ocigledno nećemo da prihvatimo da nismo toliko sjajni nego mislimo da smo najbolji, još se i cudimo kako drugi to ne vide. Da je Srbija dobra zemlja Albanci bi zurili da budu deo te zemlje kao sto zure u USA, Nemacku, Svajcarsku kako to i Srbi cine. Kada je licni interes u pitanju zanemaruju se svi drugi pa najveci ljubitelji ruskih gubernija zapravo žive na Zapadu koga toliko mrze. Meni to nije jasno ali bas nikako. Eto meni Kosovo ne treba da pravim zooloski vrt jer je Srbija zooloski vrt. Albanci su dobili svoj zooloski vrt samo su sami gazde u tom vrtu. Rusija svakako ne siri fasizam a ni komunizam jer su to u proslom veku bile metode da se stvori bogata oligarija i sirotinja raja. Sada su drugi modeli u pitanju. Prvo su vrteli Cara i njegove oligarhe, onda crvenu burzoaziju, sada je pravoslavna na delu a sutra videcemo. Zapad je takođe prilagodio svoje modele pljackanja svojeg stanovnistva i tako to ide. Meni je grozna ta podanicka struktura stanovnistva koja samo klice nekom od vodja. Isti oni koji su klicali Kralju Aleksandru klicali su Titu, njihovi potomci zatim Slobi pa sada Vucicu i Putinu. Klicanje je problem a licnost će se već naći kojoj se klice. Klicu Trampu, Orbanu, Erdoganu, Putinu, Vucicu, sve sam podanik do podanika.
Kenny
2019-01-17 10:19 PM
Sule voleo bi da mi to pricas uzivo cisto da se resetujem još jednom da nastavim zivot u totalnom miru sa ludilom.

E sad ću da se udaljim zbog prirode i muzickih nota, melodije. Bolje da ne pišem samo posle takvih stvari nisi mi delovao ni kao srbin a ako jesi nisi bas nešto najnormalniji.

Cudno... cekam picu a iskljuce mi denver jer je bulsima to gostovanje pa ovi pustaju na lokalnoj televiziji a ja to ne narucujem rj. skemblovan je signal. Sakramento igro očajno.
Moracu da cekam reprizu još koj sat.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-01-18 03:01 AM
posto covek može biti samo na jednom mestu, znaci svako ko ima vise od jedne gajbe - treba da mu se oduzme - posto ono- jeste, njegova je nekretnina - ali šta će mu - kad može da spava u samo jednom krevetu?
ko ima vise od 1 prevoznog sredstva - isto - oduzimanje, - šta će mu? Mislim, jeste, njegovo je - al' šta će mu, kad ima neko ko nije vredno radio za svoj imetak, pa ga i nema - pa da se da onda tom nekom?
Aman bre. KiM je naše. To je nasa teritorija, nasa zemlja. Nije njihova, nasa je. Nije problem ni da dodju da žive - kao ti u nemackoj (schule) - ali nije tvoja. Mislim, sve o.k. radis tu, privredjujes tu državu, ne možeš imati ni jedno jedino pravo manje od nemaca - ali zemlja je njihova. to nije tvoje, njihovo je. -tako je i sa kim - i ti „nasi” albanci - nikakav problem, -ali zemlja je nasa, zove se srbija, a ne albanija/velika albanija/republika kosovo. to je deo naše zemlje, srbije, zove se kosovo i metohija.
raja koja je pobegla i bezi odatle - nealbansko stanovnistvo, proterano je u drugom svetskom ratu, i nije mu dozvoljeno da se vrati - na svoje. drug tito, hrvat, jugosloven, (i iz politike, i iz danasnje perspektive evidentni antisrbin), autokrata i razbojnik, to nije dozvolio. dozvolio je da ostanu izbeglice iz albanije. onda kasnije - ljudi su odlazili zbog pritisaka - eto i taj slučaj martinovic, pri tom to nije bio jedan slučaj - toga je bilo gomila. ljudi su proterani. aman bre.
Tubby
2019-01-18 09:39 AM
za druge ne znam ALI … ja jesam otisao iz srbije ALI je nisam napustio. da smo TOLIKO dobri sigurno NISMO ali DEFINITIVNO ništa gori od ostalih nismo. u pitanju je prosta matematika, ne može 6 miliona srba, ma kavi da smo, da bude gore od recimo 300mil amerikanaca, 88mil nemaca, 68mil francuza, 35mil kanadjana ili ... to bure jednostavno ne drzi vodu. sto
se tiče shiptara koji zure … daleko im lepa kucha, NEKA idu i neka se ne vracaju a ako hoće veliku albaniju ima i za to rešenje - neka idu brate u albaniju. kosovo i metohija su naše vezivno tkivo i tako ga treba i tretirati. što se tiče srba koji žive van srbije a mrze zapad mislim da gresis … mi ne mrzimo nikoga, mi samo nećemo da volimo PROTIV svoje volje a to definitivno NIJE definacija mrznje.
Novak
2019-01-18 10:38 AM
Pošto ja živim zajedno sa Trumpom u indijanskoj kolevci
razumem šiptare kao i mexikance, a Srbin sam hteo to ili ne.
Ne verujem sve naucnicima, kao ni istoricarima,
a popovima i politicarima ne verujem ništa.
Neki kažu da smo došli sa Karpata, biće kako došli
tako i osli. Hipoteke su prenosive kako god okrenes.
zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-18 07:11 PM
uopste mi nije jasno zašto se sule brines za srbiju

dobro imaš parvo kao I svako ko je rođen u srbiji ili sfrj

ali st ti znaš o politici I šta se odvija iza velike zavese

otkako si nasao „bolji posao” vise ne prosipas drvlje I kamennje
na merkelovu :)

isto tako vidim da ovde se ubise neki od velikog pagtriotizma

a un stvarnosti su janjicari. dobro svi smo mi na neki nacinjanjicari
međutim bolje je da cute

mislim ostavi vise na miru sprku pravoslavnu crkvu

jesu korurpirani ali su male bebe za katolicku I protestantsku bracu

stvarno kad čitam kometare neke koje sam lično upoznao dodje mi muka u stomaku

zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-18 07:17 PM
novace to što je neko jedne nacionalnosti ne sprečave njeg/nju da radi
za sluzbu druge države/nacionalnosti

bas si ti neka dobrodusna peersona sa tim razumevanjem

siptara I meksikanaca

sani se razume u narodnu nosnju za plazu

keni saoseca sa osuncanima

Pravda I istina se bori za univerzalnu pravdu I istinu

heheh dodelice vam nobelovu nagradu za mir :)

zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-18 07:43 PM
za suleta santu kenija I novaka a bogami I za pravdu
a I za ostale da malo prouce neke stvari ili je bolje da Kažem
da se podsete

https://www.youtube.com/watch?v=_rLNTvjjSNQ
posle sam ja lud ili svi su ludi samo su „neki” normalni

treba da se zna jer ja nisam znao šta se dogadja za svih ovih 2o godina

a nasi novodomoroci su znali a niko mi nije rekao čak ni inidirekto

ovo je da novi novodomoroci znaju da budu pazljivi I ne nahjebu ko ja

pravda_i_istinaBelow viewing treshold. Show

pravda_i_istina
2019-01-19 07:06 PM
sukrija, smrdis pa zauadaras koliko zamednjujes teze; i juda izdajnik je obecao da će predati Hrista, i kako je sad izdaja ako ostalih 11 apostola ne ispunjavaju njegovo obecanje? ajde objasni, zašto zamenjujes teze?

da li je izdaja ako izdas svoje, prijatelje, bracu, rodbinu, kolevku, ili ako izdas neprijatelje, ubice, tlacitelje, kolonizatore? šta je izdaja od ta dva?
pravda_i_istinaBelow viewing treshold. Show

pravda_i_istina
2019-01-19 07:20 PM
sukrija, dobri moj, lažeš kao pas, ali njuska ti je siptarska; ja znam srbe koji znaju albanski, pa zašto siptar sukrija ne bi znao srpski jezik, lažno se predstavljao i promovisao siptarske interese na srpkom sajtu, ne?
sirchulleBelow viewing treshold. Show

sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-19 07:45 PM
Dobro je da si spomenuo mit o Hristu. Naime, Rimsko carstvo je imalo veoma dobru organizaciju a bili su toliko pedantni u vodjenju evidencije da se tačno znalo koliko je koja provincija proizvela zita i vina i tačno koje godine. O ljudima i evidenciji istih da ne govorimo. Ti isti Rimljani nemaju ni jedan jedini zapis o bilo kome ko bi se zvao Hrist i ko je tada vodio nekakav kult sto je Hristanstvo i bilo. Naime Hrišćanstvo pocinje mnogo nakon navodne pojave i smrti tog Isusa. Dakle, sa jedne strane neverovatno organizaovana i birokratska država a sa druge strane primitivan i neuk narod. Kome onda verovati? Pa neukom narodu i tako bi. Kult se pretvori u najvecu pljacku i genocid u istoriji sveta.Tako vam je i sa Kosovom. Mit za pljackanje i sakacenje neukog naroda kroz dugi niz decenija i godina jer šta je lakse nego opljackati siromasan i neuk narod. Uceni i bogati se teško pljackaju ali neuki veoma lako iako su siromasni. Na sreću svaka vasa podrska toj pljacki je verbalna i ne verujem da ste i jedan dolar, evro, dinar odvojili za Kosovo ikada jer znate da je to pljacka. Svi spominju Kosovo ali niko još se ne opasa bombom i ne ulete u autobus pun Albanaca. Sva sreća da smo kukavice i vikaci koji udaraju na slabije a kad nas oplete jači onda kukamo kao strine i pozivamo se na zakon...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-01-19 08:35 PM
ovo je javni poziv na, prakticno, teroristicki akt. zbog ovoga bi recimo, prilično sam siguran, u nekim flagship demoNkratijama mogao da imaš ozbiljne probleme.
rim nije operisao na sebi nezvanicnim ideologijama, nego na tom zitu i vinu. evo i kod nas trenutno imaš zilion sekti koje operisu - ali u arhivama nemas. a imaš recimo negde moju krvnu grupu. -jehovine svedoke, u principu nemas, osim ako se nisu nešto ogresili o zakon - pa onda možda u nekom pandurskom/bia izvestaju. kapiram da nema potrebe da i u tom rimu bude drugacije. a i rim je tu religiju proglasio za svoju zvanicnu kasnije. otprilike kad je krenuo da se transformise.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-01-19 08:39 PM
b.t.w. siris dezinformacije - evo recimo ona neka operacija poznatija kao bitka na kosarama - eto, neprijatelj je bio bas jači - brojcano - pesadija verovatno tu negde, ili čak i preko, plus neprijatelj ima apsolutnu prevlast u vazduhu 0-24, 24/7. -strahoviti gubici na nasoj strani, momci se nisu povukli - povukli su se ovi drugi.
tako da nije tačno da smo bas picke koje kmece kad pritisne. nazalost, mislim da smo picke (odnosno kurobolitelji) dok nas bas ne ubace između nakovnja i cekica, a ono - lakse je da se nekom najbsh mamare kad te pukne stiroporom, nego kad te pukne macolom jel'. al moguće da smo mazohisti, pa volimo taj nakovanj i macolu. ne'am pojma. al' da smo bas tol'ke picke - vala nismo.
pravda_i_istina
2019-01-19 09:36 PM
stvarno sukrija ti ne prestajes da lažeš ovde! kako rimljani nisu imali pojma o Hristu? ko i kada Ga je iznmislio onda, po tebi, kako to da je hrišćantvo danas tako poznato, cuveno?

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/1509-%D0%BD%D0%B5%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0 %BA%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BE-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83/
Gaius Cornelius Tacitus – Тацит (56 – 117 АД), Римски сенатор и историчар пишући о одлуци императора Нера да оптужи Хришћане за пожар који је уништио Рим 64. године после Христа каже:

„Неро је свалио кривицу на омрзнуту групу, звану у народу Хришћани. Христ, одакле група и доби име, је подвргнут најгорој казни за време владавине Тиберија, коју је извршио Понтије Пилат, и најгоре празноверје, угушено за моменат, појавило се не само у Јудеји, првом извору зла, него чак и у Риму...”.

Lucian – Луцијан (120 – 180 АД), Грчки сатиричар такозваног „сребрног доба” Грчког литерарног стваралаштва, рођен на Еуфрату у северној Сирији, у свом делу „Смрт Перегрине”, пише:

„Хришћани обожавају тог човека до данашњих дана, прослављену личност која је успоставила њихове нове обреде, и због тога био погубљен. Убеђени су од стране њиховог законодавца, да су сви браћа, од момента примања Хришћанства, не признају богове Грчке, и обожавају погубљеног мудраца, и живе по Његовим законима.”

Gaius Suetonius Tranquillas (75 – 160 АД), главни секретар имератора Хадријана говори о Христу као римском побуњенику:

„Због тога што су Јевреји Рима узроковали непрестане немире у време побуне Христове (Chrestus), [Клаудије] их је протерао из града.” И даље опет: „После великог пожара у Риму [у време Нерове владавине], казне су такође извршаване на Хришћанима, секти која је упражњавала нова и ђаволска религијска веровања.”

Flavius Josephus – Флавије Јосиф (37 – око 100 АД), јеврејски историчар, свештеник, војник и научник, у својој књизи „Јеврејске старине” на четири места спомиње Христа и Хришћане.
pravda_i_istina
2019-01-19 09:41 PM
nero, ci čuo ti za Nerona? nisu znali a hrišćane, a znali su da ih lažno optuze za paljenje rima? stvrno si GLUPERDA TESKA, AKO SIPTARI NEMAJU NEKOG PAMETNIJEG DA ANGAZUJU, PUKLI SU! ne samo da si glup, već si i ruzan! ali dobar si mujzicar, to ti priznajem, samo nastavi da sviras.
pravda_i_istina
2019-01-19 09:56 PM
ovaj sasa zna da zivcira, ali covek bar zna da razmišlja, verovatno je bolji muzicar od tebe

znaci hrišćantvo je pocelo kao judaisticka sekta, sasa je to dobro primetio, pa su se tada hrišćani delili na one iz neznabostva i one koji su kao znali za boga, da bi pavlovim misionarenjem vecina hrišćana danas bila iz neznabostva, jer nismo iz judaizma presli na hrišćanstvo, ali prvi hrišćani su bili iz judaizma, a fariseji i sadukeji su im vedrili i oblacili... čak je i krstitelj bio odvojen, tj. u odnosu na judaizam fariseja je bio sektas... i danas imamo primera podvajanja, uzrok je uvek bio i ostalo licemerje
pravda_i_istina
2019-01-19 10:02 PM
sukrija, glup si kao vucic, to je njegova retorika kojom se služiš i njegov kukavicluk koji poturas Srbima nudeci terorizam kojim su i tebe i njega siptari naucili, aljek i sukrija - ISTI STE.
pravda_i_istina
2019-01-19 10:03 PM
NAROD ZNA KOJI JE VUCIC IZDAJNIK, ZA DZABE GA BRANIS, SUKRIJA, DOBRI MOJ SIPTARU.
Novak
2019-01-19 11:06 PM
Zašto se pojedini diskutanti brzo dezorientisu
u gotovo svim temama, i prelaze na bavljenje
virtuelnim likovima pronalazeci u njima najcrnje djavole
umesto da se bave sadrzajem diskusije.
Cemu uzasna vredjanja pa makar na drugoj strani bio i najgori
neprijatelj. Koga prizivamo za sagovornike, možda samo
istomišljenike, po onoj staroj, ja tebi vojvodo a ti meni serdaru.
Zanimljivo je kako se lako stvori i detaljno opise lik zlotvora
kojeg pojedinci dozive kroz njegova uvek kratka izlaganja zbog
drugacijih gledista i iskustava.
Na kraju kakve koristi neko ima da je i pet puta u pravu prilikom
otkrivanja navodnog spijuna, zar nije zadovoljstvo prepucavati se argumentima nego uvredama.
Koliko ruznih reci je uputio Srbin Srbinu, zajednicka nam je sramota.
Rezultat je samo jedan, rasterivanje ionako retkih ucesnika.
pravda_i_istina
2019-01-20 12:19 AM
jok nego će da poziva na terorizam i da siri dezinformacije (to se zove laganje valjda)? još sam ga i pohvalio, dobrog mog sukriju, sviraca!
sirchulleBelow viewing treshold. Show

sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-20 03:45 AM
Samo vi branite Kosovo dok ostatak Srbije propada i sve je to OK. Sve mi ovo lici na skretanje sa glavne teme a to je kada će Srbija jednom da postane ozbiljna država a ne imitacija. Sve napusteno, oronulo i propalo a mi bismo smo još i još da imamo iako ne znamo šta ćemo sa onim što već imamo. Od oslobodjenja od Otomana do danas imali smo priliku da svoju zemlju učinimo atraktivnom za druge i da žive sa nama ali mi to nismo uspeli i zato svi beze glavom bez obzira. Kad Srbi iz Srbije beze kako li je tek ostalima? Vi ste promasili temu i udarate parole koje ništa ne vrede već služe za podizanje ega. Eto mi smo najbolji i najjači i najpametniji ali nam drugi ne daju da se razmahnemo. Pa neka bude tako sve dok ne nestanemo...Bolji je ego na grani nego istina u ruci...
pravda_i_istina
2019-01-20 04:17 AM
ma nećemo da branimo kosovo, treba da pomognemo albancima da naprave veliku albaniju ukljuce i kosovo i makedoniju (deo) i crnju goru (deo), i to sve za dzabe jer nismo pametni kao vucic da nam siptari plate, ili nismo pametni kao sukrija da nam vucic plati IZDAJU. da nam plati sto izvrceno stvari, pa na kraju onih 11 apostola izdase judino obecanje... EJ, EM SI RUZAN, EM SI GLUP, EM SI BRE SMRAD NEOPEVANI, dobri moj muzikantu.
zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-20 04:33 AM
chulle umesto da si prodao svoju kvantnu tehnologiji srbiji a
ne na ona dva djevreka sanija I kenija ne bi sad mnogo brinuli
jer bi sve bilo lakse sa tvojim oruzjem zasnovano na tvojim briljantnim
idejama

I dalje izbegavas da kažeš da li ima gang stalking u nemackoj ?!

a ti crnogorac što ne kažeš kenjatoru da nije lepo sto me je spijunirao
kad se već pozivas na odnose među srbima!
sirchulleBelow viewing treshold. Show

sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-20 06:11 AM
Mi Srbi mislimo da ćemo rešiti pitanje Kosova kao sto su Rusi sa nama resili pitanje naše naftne industrije. Naime, Rusi su nam uzeli NIS ali smo im za uzvrat kupili letece krseve jer smo podanici i nismo se vodili svojim interesima. Zato imamo skupo gorivo i šta sve ne još. Tako mislimo i da će Albanci sa nama. Mi bismo smo im uzeli to što su imali ali oni bi nam za uzvrat i još nešto poklonili. Pa ko to radi. Mi resavamo probleme sa komsijama tako što im uzimamo ono sto su već imali i onda se cudimo zašto nas ne vole. Sto je još gore mi uvek idemo djonom na sve oko nas a kada njima to sve preko glave dodje onda se mi cudimo. Slovenci i Hrvati su još od 1974. godine imali svoje države ali smo im mi to osporili pa smo hteli na tim osnovama da se dogovaramo. Oni su i placali JNA ali su Srbi prisvojili sve sto su mogli. Dakle, sve ti uzmem a ti treba da me volis. Slovenci i Hrvati hoće u EU ali Srbi okrecu glavu ka Rusiji i cude se kako ih niko ne razume. Nije Milosevic hteo da prica sa Racanom pa je dobio Tudjmana. Na Kosovu slično. Nije hteo sa Rugovom pa je dobio Tacija i Haradinaja. Ne prave se tako odnosi. Moras nešto da das da bi nešto dobio a ne možeš da oduzimas ono sto neko već ima i da ocekujes da te neko voli. Sad bismo da resimo pitanje Kosova tako što ćemo sve da im uzmemo a ako ovako nastavimo uzece nam i ono sto imamo. Mi smo stvarno iscasen narod. Komsijama smo sve pokusali da uzmemo ali smo zato tudjinima dali sve sto imamo. E, tako je kako je i zato nas niko ne voli. Posvadjani sa svima iz okruzenja zagledani u Rusiju protracicemo i ovo sto imamo jer bas nekoga boli briga hiljadama kilometara daleko za nas. Posvadjali smo se sa Albancima, Crnogorcima, Hrvatima, Slovencima, itd... i gledamo u daljinu da vidimo da li će kaznena ekspedicija iz Rusije da dodje i da ih sve kazni a mi da pokupimo mrvice ispod gazdinog stola. Neće tako da bidne pa da smo još ovoliki...TO je smao mit i ništa vise...
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 10:30 AM
Bez da pišemo kilometarske postove ,gde se ne kapira ko pije a ko placa dragi schule,ne treba pisati„ mi Srbi”
Jer mi nismo Srbi.Ja prva.
Rođena u Beogradu u Jugoslaviji,ja sam Jugoslovenka.
Neću da sam Srpkinja mi pod torturom.
I kompjuter kaže,mesto rođenja ex Tu,ne Srbija.Pravedno!
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 10:36 AM
Opet se izvinjavam ha greškama...
Neću se deklarisati srpkinja iz inata i ponosa.Neću da mi niko namece ime i prezime.
Srbi i vernici ste postali u dva dana,izdajnici.
Osim toga ogragjujem se od primitivaca koji od mesta rođenje prave krvnu grupu,kaže imaš srpsku
krv,sacuvaj me boze.
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 10:51 AM
Svakako da svako piše svoje vidjenje „situacije”.. Ima nas svakakvih.. normalno.
Pravda i istina je agresivan,Kony takođe... Sale je preopsiran PA ga i ne čitam,možda i nešto pametno napisao...ne znam nepismena sam po njegovom pitanju.
Ponavljam i podvlacim,nisam Srpkinja.I kao takva ocekujem od civilizovanih diskutanata da me ne vredjaju,jer vraticu ISO:)

LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 10:56 AM
I kao odgovor na temu,izdajnici
su svi koji pišu„mi Srbi”.Od Srbije nisu videli ni cosak a kamoli nešto drugo,sramota.
Toliko od mene.
santa
2019-01-20 11:00 AM
Larami, kako stojis sa dekleracijom - Lala i Lalinka? :)
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 11:06 AM
:))deklarisem se ne brigaj.
Ovde kad udjes u sc da napises post uzimaju mi I otiske prstiju na nogama,ne mogu vise...
Srpska posla...u stvari bosanska,ovde su oni iz naših ex kolonija,bljaf
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 11:15 AM
Evo na primer meni se Putin jako svidja kao tip i politicar,ali Rusi kao nariod nepodnosim,bagra da ne moz veca.Pijanci izgubljeni u prostoru...Takva in karma možda zbig zime.
Obozavam i Trampa a Salvini je moj idol.
Batina je zakon;)
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 11:27 AM
Sad videh,nalupali ste miniserie postavljacu teme,zašto?Ne podnosite mišljenje razlicito od vaseg?
Seljaci,primitivi izkompleksirani,nevaspitani,nekulturni,stidite se.
Bas ste pravi Srbi.
Ponosite se:(((
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 11:29 AM
* nalupali ste minuse
NovakBelow viewing treshold. Show

Novak
2019-01-20 11:42 AM
Kako se postaje amerikanac ili kanadjanjin?
naročito kad si bledoliki.
Kako se prestaje biti Srbin.
Kad se postaje vlasnik zemljista i dokle
to vlasnistvo pripada navodnom vlasniku.
Koliko je zemlja surova prema onima sto po njoj hodaju
uz poruku da smo od praha postali i u prah se vracamo.
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 12:00 PM
Novace,prah ili ne šta ima veze sa Srbima?Pleme izraslo iz praha?
Možda imaš pravo...
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 12:12 PM
Vi Srbi da niste toliko glupi kao sto jeste,ovde bi drugacije pricali.
Zao mi je da vam to kažem,znam da boli,ali znate i sami.Mi balkanci sa geografske teritorije Srbije specijano smo degerenici,genetski smo kreteni.
Neko se spasao,vecina ne.
Šta drugo da blebecemo ovde:)))

KennyBelow viewing treshold. Show

Kenny
2019-01-20 12:40 PM
Hahahahahaha

Zoksy & Dala bih :)

Evo četiri keca na casovniku ahahahahaha.

Šta se ovo desava ljudi?

Match made in forum.
On njoj prica šta će sve da joj uradi a ova jedva gleda na oci ali ga zato slusa dobro ;)

https://m.youtube.com/watch?v=fkC2lauXCKU

Laramii
(Laramii)
2019-01-20 12:58 PM
Opet si se naduvao...sramota mator covek.:)uzivaj
KennyBelow viewing treshold. Show

Kenny
2019-01-20 01:32 PM
Teto, vi ste u godinama i morate da obratite paznju sa koje strane da se zadisete i koliko da se uzbudisete. Treba pazljivo odabrati hiking route za ugodna putesestvija.

Zoksy je prava mala bona za vas. Jedan napet i nedovoljno iskoriscen, radoznali istrazivac. Možda nema kintu ali ima vreme i neznost.
vodena
(*)
2019-01-22 07:26 AM
Na ovoj temi pod hitno treba otvoriti prozore i izluftirati od mrznje prema Srbima.
Tubby
2019-01-22 12:36 PM
Laramii: Seljaci,primitivi izkompleksirani,nevaspitani,nekulturni,stidite se. Bas ste pravi Srbi. Laramii: „Vi Srbi da niste toliko glupi kao sto jeste, ovde bi drugacije pricali. Zao mi je da vam to kažem,znam da boli, ali znate i sami.Mi balkanci sa geografske teritorije Srbije specijano smo degerenici, genetski smo kreteni. *** ako je vama i dizajneru doktor prepisao intelektualnu dijetu ZAMOLITE ga da vas sto pre skine sa iste ... opasno ste poceli da se gubite. ”
KennyBelow viewing treshold. Show

Kenny
2019-01-22 01:35 PM
Dalabih se seksualno ponovo rodila kad je sasvim slučajno otisla sa cerkom na koncert.
Ni malo isprovocirani zaokruzila ih je veca grupa muslimanskih muskarcina i Dalabih nije ni znala da možeš da imaš dobar seks a da svi stojite i da se niko nije skinuo.

Ipak pre deset godina ovde ona ima pricu kako su joj ustaše sve pobile ??
Glupi srbi morale ustaše da ih prekolju ??

Teta ovde ima zbog očajne situacije u uzoj porodici preko potrebe za takvim nastupom (psihicko-poslovni). Kad te izgazi severna afrika sa bliskim istokom i to sve se prekrije pedofilijom nemoj da se cudite ako je neko oko nje pustio muziku za mlade a ona kao jedan takav roditelj posle par pica utrcala kao da i ona bude u uvodnoj spici crtanog filma. To je vrh takvog zivota. (obično je pijana pa je posle nema par dana, sikljucivo kad se dolije se i vraca).

Svi znamo u kom pravcu cuce kazaljke na tom casovniku.

Uvek barem malo depresije u corbi da se neki Zoksy uhvati u neki cyber brak eventualno... nja, nja, pijane kamere i kompijuteri i bla, bla, bla.

A valjda je i stvar navike posle toliko vremena kad lutka zadje među normalan svet da svi znaju da mogu za neku sicu da je upoznaju.

Dalabi, mladja si kad te siluju :(
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 02:58 PM
Vodena ja ne mrzim nikoga pa ni Srbe.Da kažemo da in ne postujem.
Rođena na toj teritoriji sa debelim pedigreom„srpskim” mogu sebi da dozvolim da kritikujem narod odakle poticem,po papirima.
Srbi mi se ne svidjaju i tacka.Sa izuzetcima naravski,nadam se.
Šta je tu cudno?
Zašto ne postujem i ne svidjaju mi se kao narod( u vecini)mogu lepo da ti argumenovano napisem,ako me lepo zamolis.
Pozdarav
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 03:14 PM
Koni,SAd procitah to so stvarno preduvao.
Ona,pišes(ja?)je pricala ovde da su joj ustaše ubile...
Kretenu,to he bila Simba ne ja.
Sacuvaj Boze,meni niko nije ubio nikoga iz mog rodnog grada Begrada Sam otisla 1981.
Posle koja ste sranja radili,bili I ubijali,nisam bila prisutna.
Koni,kreten bio I ostao.Is to iz postovanja za bivšu diskutatkinju Simbu koja he igubila sestru ubijenu u Vukovarr!
Luzeru bezobrazni,drogirani alkoholicaru,postovanje mama I tata the nisu naucili.
Bljaf,eto sto mi she be svidjaju Srbi
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 03:16 PM
Izvinte na kuckanju.
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 03:32 PM
Jbt,ja srbomrzac?
Ovoliko decenija po belom svetu,ja sad da kao obozavam Srbe,koji,skinite masku morate priznati nisu se bas proslavili kao genijalci,jelte.
Jbt,kad samo pomislim da smo bili frajeri u yu,sad nas presisase cigani siptari rumuni!
Šta to znaci?
Jeste li ili niste?
Jel vas Srbe nije sramota?
Šta uradiste?
Posle kao mi Srbomrsci,ma znaš Vodena,hebi se pa rasti...pojima ti nemas..
Fine
KennyBelow viewing treshold. Show

Kenny
2019-01-22 03:53 PM
Dalabi, oce to ;)

Alternativa je da pustis nešto mladje isped sebe gde ćeš ti da utrcis pri zatvaranju kruga na kvarno.
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 04:32 PM
Eto,glup ko ku.tipican Srbin.
Koni! ne nabacuj mi se vise,nisi moj tip,koliko puta treba da ti kažem.ISs bre:)
Vidis Vodena!;)
Popizdeo matori luzer,pustio stomak do kolena,ne prca 15 godina,u ono malo cose puno peruti,žena isin ga ne hebu 3 %,šta će jadan neko da se virtualno ma
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2019-01-22 04:33 PM
*pogledaj recimo rezultate matematickih olimpijada (nasa deca 13.), i broj stanovnika naše zemlje, i skontaces da smo zapravo puno blize tome da jesmo nego tome da nismo genijalci. **evo recimo pogledaj gde je indija :)
ono ostalo ne zasluzuje komentar.
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 04:36 PM
Da se virtualno izivljava.
Poznat je on po tome.
Ja sam a serbijankafeu
20 godina i znamo tipa,da ne idemo u detalje i igre bez granica;)
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 04:44 PM
Ma Sale,sa svim postovanjem,kakve ti ima veze?
Patriotizam,osecana se mere rezultatima..boh
Ja tebe razumem,ali ti razumi mene,ako je moguće...
AJ caso disadilo mi je da svaki pur ukucavam brojeve danesto napisem...srpska posla napravili za mentalno zaostale tako nešto joj:)))
LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 05:29 PM
Jujuju kako ste me izminusirali!
A sto?
Tipico srpski,pljujem na svakoga ko se usudio da MI ne ceska patriotska spska jaja..

Zaklali bi me da mozete iz ciste zavisti,poznato u svetu kao „srpska mrznja”

Ostajte mi zdravo i zivo
I sve najbolje vam želim,narafski.
U momentu se pridruzujem fantasticnim duskutantima serbijancafea koji su morali da pobegnu odavde zbog vecine Srba prostaka i moderacije koja nije znala da odrzi nivo.
Joj nivo,sa Srbima i ja lupam svasta.
Novo diskusije-razgovora.Nikad vidjeno,ili se samaramo ili se balavimo,stava.
Vidis Vodena?;)
AJ dosta mi je vas,laku noć,mi avete rotto i ciglioni:)

LaramiiBelow viewing treshold. Show

Laramii
(Laramii)
2019-01-22 05:49 PM
P.s.Izvinte da vas nešto pitam,u eri Istargama i Twitera ecc.još uvek se prejhebavate na diskusujama?
Ne čini vam se da ste zaostali bre,srednji vek!!
Ma koji vam je ...posle kaže ja mrzim Srbe hahaha ma Ono malo sto IMA internet još diskutuje?
Kako mi kasno palimo ti nije normalno..možda smo glupine znam,ciao
zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-23 11:20 AM
Ja sam ovde pisao,saznavsi iz licnog iskustva, da ovaj forum vrvi od
anbtisrpskih protuva I spijuma. Naravno proglasen sam mentalno bolesnim
od tih istih.

Matematika je prosta, svako koje ovde pisao protiv mene ili je proitegnut
od anti-srba I svakolakih sluzbi ili je ovde po zadatku.

Da je larami samo bilo bi dobro, možda čak ovde vise dolaze po zadatku
nego zbog „emigrantkih potreba”.

Njacudniji su mi likovi santa, Kenny I Pravda, ove ostale lako je bilo
provaliti na prvi pogled kao sto su larami, sirnicule i itd

meni je bilo lako provaliti ko je novak mada se vesto i jezustki
zamaskirao

a dada ne pricam šta se sve doviija i šta se sve odvijalo na diskusiji

„politika”. Da stvar bude tuznija postoje i srbi patriote kjima je ispran

mozak i služe kao korisni idioti a da nisu svesni toga.
sirchulle
(CAD Designer)
2019-01-23 03:05 PM
Prika moj (prijatelju), ja sam ovde da se virtuelno družimo i da ispricamo price odande i odavde. Nisam ni od koga placen, a volio bih da jesam. Ne sumnjam da se ljudi mogu platiti da rade za neku stvar ali resursi i najvecih oragnizacija su suvise mali da podmire barem polovine potreba i najmanjeg nekog naroda. Vernici, teoreticari zavera i slične spodobe su uglavnom losi matematicari i ne mogu barem intuitivno da shvate razmere nekakvih zavera tako da im one postanu apsurdne.
Najbolji primer za to je recimo sletanje na Mesec. Kada bi jedna organizacija htela da izvede lažno sletanje na Mesec taj bi poduhvat u vremenu hladnog rata bio visestruko skuplji nego da zaista to ostvare. Recimo svaku od velikih sila bi trebalo potkupiti ogromnim kolicinama para ili ustupcima a kao sto znate to se nikada ne radi. Ne zato što nema para nego i kada platis za to ne možeš biti siguran da tajna neće izaci na svetlo dana. Zato nema ni kupljenih spijuna i ostalih James Bond fantazija. Cuj, neka ozbiljna organizacija sad dodje i mene vrbuje da radim za njih? Ma nemojte tako, to ni vrtic ne trpi. Pa šta ako kasnije otkrijem sve sto su radili? Oni to rade drugacije. Oni uzmu coveka sa mnogo putera na glavi kao sto je recimo Vucic. Klao je Muslimane (virtuelno i verbalno) i njega stave na celo neke države ili organizacije. To je klasicna mafijaska veza. Njemu se osladi vlast i sve radi da tu vlast ocuva jer u suprotnom ide u zatvor posto njegovi mentori imaju sve o njemu. Tako i ovi ostali a mi smo neka sitna raja koja ideoloski veruje u ono sto prica i piše. Jedino je zokigreat uveren da oni vrbuju ljude bez uticaja tek onako. Znaci Zoki je mnogo los matematicar...
zoxthegreatBelow viewing treshold. Show

zoxthegreat
2019-01-24 01:02 PM
sirchulle, za tebe nemam dokaz, mislim onaj pravi
iskreno postoji sansa da možda nisam upravu

ali za santu I pogotovu kenija imam. pa covece bio sam kod njega tri dana
u kuci, verovatno je dobio pare za to ili mu je naradjeno da tako uradi
koj ti je q cule za ozbilje sluzbe svi su vazni I sitni I krupni.

danas modern sluzbe to rade indirekto I ako si ti uplasen da diskutujes
šta je gang- stalking ili ti po tvome Zersetzung

onda je sve jasno

sule pa kenji kriminalac ima pristup video da gleda kako d...m mog djoku

zvuci ludacki ali istinito je
, bolestan covek kao I ta slkuzba za koju radi a I santa ne zaostaje mnogho

inače ostavi se sletanja na mesec mzoda su bili a možda I nisu

otkud ja znam I ostali ali ima sumnji da nisu. tehnika se porpavila

zadnjih 50 godina a ni oni ni rusi ni evropska zajednica I kinezi ni japanci

sa tolikim parama ne mogud a ponove taj let. ma idi begaj

ti sirchule živis u iluziji I lažeš sebe jer je tako bezbednije

jer da [pocnes da pricas drugacije odmah bi te pritegnuli

ajde vise da ne dužim, možda I nisi placen možda si korisni idioJot

pravda_i_istina
2019-01-26 02:18 AM
Nisam ni od koga placen, a volio bih da jesam.

pa ja ti si siptar, radis iz ubeđenja ovde.

NAROD ZNA KOJI JE VUCIC IZDAJNIK, ZA DZABE GA BRANIS, SUKRIJA, DOBRI MOJ SIPTARU.
jedna_vamo
2019-02-05 06:57 PM
pogledas posle mnogo vremena a larami i ser sule valjaju još vece gluposti nego ranije. a mišljah da je to nemoguće.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.