Forums : Emigracija

 Comment
Srpske odbojkasice
zoxthegreat
2018-10-22 08:54 PM
Najbolje na svetu bar trenutno

Nisam hteo namerno da skracujem link zbog naših drugova na
severnoamerickom kontinentu. ovo je za sprotsku rubriku ali nadamse da mi moderatore neće zameriti sto sam podsetio neke naše koje su mnogo mnogo dugo u „izgnanstvu” da su srpkinje i lepe/ sarmantne
i da su u nečemu najbolje na svetu

https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/odbojka/spektakularan-docek-hiljade-navijaca-se-poklonilo-svetskim-sampionk ama-foto-video/l8xplx4
Amatercic
(Penzioner)
2018-10-24 07:17 PM
Pametne,vredne,dobre i ponosne devojke koje ne odbijaju savete trenera i lekara,ne žive na ničijim ledjima u jednoj od najbogatijih zemalja na svetu kao ovi stari emigranti koji su krivi za sve nedace ovog sveta.
Ziv bio Zox samo napred i zapamti ako radis danas šta si radio juče imaces sutra šta imaš danas i mici se iz Flinta ako tu živis dok si mlad,nisi jedini sa zivotnim problemima.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-10-25 02:30 AM
Ne kaže se „na ničijim” nego „ni na cijim” (ledjima).
Amatercic
(Penzioner)
2018-10-25 08:43 AM
Hvala na ispravci
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-10-25 03:13 PM
Nema na cemu. Svoji smo. Mislim, salim se i ja malo, naravno. (i bez loše namere).
Mister_No
(Bonelli editore)
2018-10-28 09:32 PM
Свака част девојкама али ни један спортски успех није донео бољи живот грађанима, напротив, само се баца прашина у очи народу и прикрива економско-социјална беда, незапосленост, сиромаштво, итд.

Иначе, жене су у спорту сведене на бића другог реда јер морају да опонашају мушкарце да би биле успешне. Примитивни мускуларизам, механика покрета, мишићаво тело у борбеном напону, снага, физикалија...Нема мекоће покрета, елеганције, природне лепоте, спонтаног... Још кад испусте глас, да се уплашиш човече.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-10-29 02:06 AM
of kors. - nije li zanimljivo da ne postoje tv/radio kanali, a tu i tamo ni novine „zdravstvo” ili „penzosi” ili „srednjoskolci” ili „obrazovanje” ili „socijalni kanal” ili „nauka i tehnika” ili „gde sve, kako i zašto nasa zemlja ratuje, evo ovog momenta, live 24/7”(amerima bi trebalo recimo jedno 20 kanala u svakom momentu), ili „saobracaj” ili „opsta kultura i moral” i t.d.
ova deca će recimo, zahvaljujuci ovom rezultatu, tu i tamo proćimalo bolje nego vozacica tramvaja recimo ili autobusa u gsp-u, ili medicinskih sestrica u urgentnom, ili pandura tamo dole na liniji razgranicenja uz kosovo, i t.d. -iako je drustvena korisnost rada svih ovih drugih daleko ispred sportskog rezultata.
ali kako da te jase bankar preko politicara, kako da ides u rat, kako da budes rob - koji drugog roba drzi u ropskom polozaju, a za racun onog prvonabrojanog, i t.d. - ako ti se ne stvori lažna slika u glavi „mi” „domovina” „nacija” „vera” i t.d. ?
jebi ga, kad ova ekipa, evo sad im je mislim bas smena, u urgentnom centru ide na posao, ne svira himna i ne dize se zastava - oni nisu „mi” njih ko j*be. važno je da kome padne lopta na pod - magarac, a za zdravlje, socijalne prilike i t.d. - to ćemo lako :)
a onih 5000 koje su „otpale” da bi se doslo do ovih 10ak - a jbg... i njih ko j*be, -nek' idu u medicinsku pa se možda zaposle u urgentnom centru.
profesionanli sport je pre svega mazalica ociju raji, i praonica para.
doduse, ko se ne buni/nema plan za sebe - nije problem - imaju ga drugi - za njega.
sirchulle
(CAD Designer)
2018-10-30 03:56 PM
@Mister No: Slozio bih se sa tvojom konstatacijom kada bi mi samo odgovorio na jedno prosto pitanje: „Koji je najstariji oblik zivota na planeti?”...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.