Forums : Emigracija

 Comment
Ужас у San Francisco, масовно дрогирање, хаос!
BeliVuk
2018-08-11 06:05 AM
https://www.youtube.com/watch?v=ld6qYJe4pRs
Kако о овоме од дијаспоре из Америке не чујемо ништа?
sirchulle
(CAD Designer)
2018-08-11 07:36 AM
Globalno cela civilizacija je na previsokom tehnoloskom nivou pa je normalna i ova vrsta dekandencije. Da nismo na ovako visokom nivou i da ovi narkomani strepe da li će ih pojesti divlja zver ili će oni pojesti divlju zver stvar bi bila drugacija. Ne bi ih bilo naravno. Nazalost danas svako može da prezivi sto je u proslosti bilo namenjeno samo sposobnima. Darvin bato ma koliko surovo zvucalo.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-08-11 09:31 AM
darvin je, siguran sam promasio (bas kao i popovi), al' da. -i sto je najbolje, čini mi se da se globalno, ili barem kod nas-zapadne civilizacije fura taj negativna-selekcija pristup. znaci gaze se normalni, pametni, zdravi, snazni, koji realno tu civilizaciju na svojim plecima drže, naustrb neznih placipickica, koje su se eto nešto zakasljucale posto je pirn'o vetric, a i udahnuo je malo brezov polen, a i iz bratske juesofa donijete ambrozije.
NO, -u smislu darvinovog pristupa (koji da se razumemo, nije sto posto shupalj, i treba imati na umu dobacaj tadasnje nauke, onako opsti - gde je nauka bila tada - tako da bi danas možda covek i potrefio preciznije, znaj ga, nebitno) - priroda, siguran sam, u nekom vremenskom periodu sve to ispegla. znaci nije frka - jednoga dana, priroda će, prirodnom selekcijom produkovati viruse protiv kojih su, za sada, naše vakcine recimo efikasna zastita - i nikakav problem - globalni pomor sirokih razmera, i t.d. - i opet ćeš imati onako neke brojeve jedinki u zavisnosti od bioloskih vrsta. osim naravno onih vrsta, kojima ćemo mi, ljudi, do tada j...ti milu mamaru do te mere da ih jbg - nema vise na planeti.
*ispada sa ovog snimka da u amerike nije tako kako holivudci kažu. -e sad, zna ta, po izgledu sicusnom rekao bi p...kica da nije - pa njega prvog eto ne bi bilo - zgromili bi ga još u prvom osnovne drugari :)

tako da schulle - agree/matching ~97% :)
mislim, i ja bih verovatno umreo od zapalenja pluca ono onda.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.