Forums : Emigracija

 Comment
Tramp kao Milosevic
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-07 06:18 AM
Ovo sa Trampom i carinama svima i svakome ko bolje nešto proizvodi od njih (ako oni ista i proizvode) lici na ono kad je Milosevic uveo carine Slovencima koji su po njegovoj teoriji trebali da pocrkaju bez naših sljiva i prasadi. Čak im i slogan nekako slici jer Amerika prvo pa svi ostali lici na Slobino „Srbija se saginjati neće”. Rezultati su nam poznati. Ima tu još analogije. Recimo i Tramp se pouzda u svoju vojnu silu kao i Milosevic u JNA pa ispade da su ga iz Slovenije isterali slovenaski lovci i lovocuvari. Uostalom ista ekipa je i glasala za obojicu, gubitnici (uglavnom belo smece i red-neck) iz palanackih sredina kojima je jedino dostignuce to što su rođeni kao pripadnici jednog naroda ni krivi ni duzni jer se svako nekako rodi. To su gubitnici koji se nisu snasli u promeni sveta. Ameri sa nadolaskom ostalih sila koje više ne sklapaju njihove proizvode za saku pirinca a Srbi sa nestankom države u kojoj se sve slivalo u Beograd pod presijom komunisticke oligarhije. Vremena su se promenila a neki nisu svesni toga pa sad udaraju na sve strane kao pijani bokseri. Zato se mi odusevljavamo Trampom. Jedino me brine da se Tramp ne seti Miloseviceve izjave da mi Srbi ako ne umemo da radimo bar umemo da se bijemo. Na sreću ne znamo ni to...
santa
2018-07-07 09:23 AM
Kolko sam čuo, ma koliko da je bio politicki naivan, Milosevic nije lagao čim otvori usta?! :)
baresh
(zanatlija)
2018-07-07 10:06 AM
„Da je razi koliko je laži - svet nebi gladovao” - narodna.
santa
2018-07-08 04:09 PM
Hogwash!
pravda_i_istina
2018-07-08 08:08 PM
jel čitate vi vesti, šta radi tramp genije nad genijima?

TRAMP LOMI „DUBOKU DRŽAVU”: Imam dokumenta, porodice Buš i Klinton povezane sa napadima 11. septembra

tramp je antipod milosevica.

trampe care, neopevani geniju,

HAPSI bre bandu klanovsku!

pravda_i_istina
2018-07-08 08:12 PM
gubitnici (uglavnom belo smece i red-neck)

mislis deplorables?

e, sa' će tvoja klintonka u corku, pa će da druguje sa smecem i vratovima, hehehe.

ako kanis pobjedit, ne smes izgubit, hehehe
windy-chicago
(windy-chicago)
2018-07-08 08:46 PM
Zoxthegreat... , oce da poludi sto ne živi u Americi, pa sada svima nama koji smo tu, želi najgore. Bolesniku, unisticete zloba, pakost, izmišljene katastrofe, koje se desavaju samo u tvojoj glavi. Imam za tebe poruku... mmmrrrrsss 100-ko.
pravda_i_istina
2018-07-09 06:50 AM
klintonoid, kao i vucic, a sloba koga pominje bi rekao: domaći izdajnici i strani placenici (misli se na strane agenture), a ne bukvalno

u saudijskom prevratu sve klintonoidi corkirani - prvo im ukines priliv, pa onda 'apsana - e, tako to rade deplorables, ali uvek se nadje tupadzija da im nosi pare, jer je mnogo „pametan” (izdajnik)
pravda_i_istina
2018-07-09 06:53 AM
ali najvece tupadzija su oni za koje je cnn „renomirani” medij - kad izgube vise od polovine gledalaca i odu u bankrot valjda će i tupadzija ukapirati njihov „renome”, a do tada tupadzijske jajare samo mogu da budu ljubomorni na trampa jer treba imati i balls i brain za posao koga se latio - KLINTONOIDI:))
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-09 07:37 AM
pa nisu uporedivi ni na koji način, jer juesofa nije uporediva s nama
santa
2018-07-09 08:01 AM
pravda, vidim da još uvek 'letis' (politicki) iznad tmurnog oblaka: spusti se malo nize jer 'stormy weather' je na pomolu te kad padnes, manje ćeš se - p o l o m i t i! :-)
Amatercic
(Penzioner)
2018-07-09 12:14 PM
Trump je najbolja stvar koja se mogla da dogodi USA,jedno je sigurno a to je nije dosao bos i gol da bi zaradio kao ovi par demosa ispred jad i beda.Koliko je Demagoga silovalo iz prostog razloga mogli su posto su to radili i u beloj kuci a nije bilo kaznjivo.Možda ste vi citali svaki dan da su nekoga maltretirali samo zato što jestavio Huseinovu kapu kao danas od ovog predsednika? Demagozi hoće da ubiju ako se neslazu sa tobom? Dobro je bilo dok su se carine naplacivale 1000% vise na USA proizvode neo na ono šta su izvozili u USA.USA ima gadnih problema kao sto je vise od 90% celokupnog stanovnistva samo jednom teskom bolescu daleko od licnog bankrota.Pogledajte koliko se firmi zatvorilo a otvorili savetovalista i stampaju pare bez pokrica kao da svet prestaje da postoji danas.
Jedno je sigurno on nije politicar a drugo imao je dovoljno para da mu ovaj posao nije trebao da bi živio.
Zamislite svet da je gospodja bila izabrana???
santa
2018-07-09 02:13 PM
„Trump je najbolja stvar koja se mogla da dogodi USA...”

Svako ima pravo na SVOJE mišljenje, ali ne i na FACTS!

A za ovo;
„Zamislite svet da je gospodja bila izabrana???”

Ne treba mnogo razmišljati, već samo gledati oko sebe otvorenim ocima*, po nekim pitanjima (IMHO) nebi moglo biti ista gore!

Nothing personal...
-------
* 20/20
zoxthegreat
2018-07-09 03:46 PM
zaboravi da spomenem i onog merkelovog balvana
i njemu objasni o cemu se radi

eno dao sam i neku statistiku na ovom i drugom topicu

gde sa i kolik krade i koliko se puca s sacmaru

znaci filko ped uzdam se u tvoju titulu i moc ubedjivanja
blavanocerosa
Laramii
(Laramii)
2018-07-10 11:17 AM
Nemo da brines,nas Salvini ih je presisao sve gjuture.
Populizam mace;)

Laramii
(Laramii)
2018-07-10 11:22 AM
Mislim to poredjenje Milosevica i Trumpa nema blage veze.Ne istorijski ne sostancionalno.
A i,mrzela sam Milosevica jer jedna stoka,a obozavam Trumpa,jer je genije.
Tako za mene poredjenja nema,mesati zabe i babe...
Amatercic
(Penzioner)
2018-07-11 09:27 AM
Svi ovi ilegalci u USA hoće da se zakoni ne upotrebljavaju ako nijma ne koriste.Ovo smece razdvajanja dece i roditelja bilo je još gore za vreme vadavine Huseina,ni Trump ni Husein in nisu naterali da dodju ovde a najbolje je da se vrate odakle su dosli i tamo postuju zakone njihove zemlje „hebo ih voz koji ih je dono”
Možda bi scirulle mogao da napise koje su te prednosti sa nekontrolisanom emigracijom.
Po ovdasnjim news Tv i novine Srbi su drzali preko 12 000 000 po koncetracionim logorima u Bosni devedesetih,moramo mi njima da verujemo.
santa
2018-07-11 10:29 AM
„Ovo smece razdvajanja dece i roditelja bilo je još gore za vreme vadavine Huseina”
------

FAKE NEWS!

https://www.factcheck.org/2018/06/did-the-obama-administration-separate-families/
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-13 04:01 PM
Vrhunac cinizma je kada se uboga sirotinja ponada da će izborom milijardera za Predsednika rešiti svoje probleme tako što će se taj isti milijarder zauzeti za njihove potrebe. Hoće, samo sto nije pogotovo sto zna kako je biti siromah. Ovi vernici Trampa kao vrhunskog bozanstva nisu ništa drugo nego oni opskurni likovi iz satira Radoja Domanovica i Branislava Nusica koji idu pored kocija gazde koji prebija sirotinju raju ne bi li od te sirotinje koji dinar otpao gazdi a koji gros i slugama. Šta da se radi neki su rođeni da služe, sad Milosevicu ili Trampu potpuno nebitno.
pravda_i_istina
2018-07-13 05:47 PM
jok nego će država (eu ili usa, svejedno) da sluzi neradnike, pa još i da ih uvozi otvorivsi granice... na kraju će da se istrebi domaće stanovnistvo da bi ustupilo zemlju imigrantima - iselili srbe sa kosova prethpdno iz hrvatske, a sad će da se popuni stanovnistvo sa afrikanerima i azijatima koji su obezbedjeni razbuktavanjem ratova U ZEMLJAMA ODAKLE DOLAZE... SVE NAOPAKO, SUKRIJA, DOBRI MOJ! Zašto se ne pomogne tim zemljama da se ratovi okoncaju, i zašto im se ne pomogne da se iskoreni beda i siromastvo? Njima se jedino „pomaze” da se istrebe i rasele, ZLOUPOTREBLJAVAJU SE ILI UBIJAJU, ...i sad smo mi Trampovci krivi? NEćE BITI, SUKRIJA, DOBRI MOJ.
pravda_i_istina
2018-07-13 05:55 PM
to ti je suki, populacioni inzenjering sa pretnjom depopulisanja (vakcinama npr.) ko neće da slusa

a to što kažeš da smo mi trampove sluge, ne znam bas - nama radnicima je super, možemo da biramo posao, sve vise firmi nudi posao, plate rastu, tako da je doslo vreme nas radnika, možemo da zakeramo... trampa ne vole NERADNICI koji smatraju da mi radnici trebamo njih neradnike da izdržavamo i još da nam natovare i imigrante, a kurvanjski politicari demokrate kao ona lažna indijanka racunaju da bi imigrantima dobili jeftine sluskinje, bastovane, kuvare - to ti je cela prica, i sad kao oni brinu o njima (puki interes, samo gledaj posle raspada eu, kada se otcepi cali)
pravda_i_istina
2018-07-13 07:09 PM
Ameri sa nadolaskom ostalih sila koje više ne sklapaju njihove proizvode za saku pirinca

RE:
vidis kako si kontradiktoran, jer iznad pominjes carine, pa ako je saka pirinca veca, odakle prostora za carine? to nema veze sa amerikom (KAPITAL JE MULTINACIONALAN ili je pak u vlasnistvu finansijske oligarhije nebitno iz koje zemlje), već sa multinacionalnim kompanijama, sa globalizmom protiv koga se mi AMERIKANCI, madjari (orban) i još poneke zemlje borimo na celu sa Trampom. Nećemo da služimo novom svetskom poretku koga su Kinezi preuzeli od zapada i redom pokoravaju zemlje zajmovima - MAMONOM!

ko bolje nešto proizvodi od njih (ako oni ista i proizvode)
RE:
opet kontradiktornost! - pa ako ništa ne p;rozivodimo, ili nam ništa ne valja, zašto se ti onda bunis za carine? cinjenice su dijametralno suprotne, mi ameri smo samodovoljni, ne trebaju nam dzidzabidze kineske, niti svapska kola, sve ćemo praviti svoje, sto ostavlja onda situacioni ek. savez između raznih zemalja (svabija i cajna će moći da trguju međusobno i popune prazninu koju im mi ostavljamo, mislis li da ćemo mi plakati? pre će biti da je tebi krivo sto nam se niksu pridruzio u usa, znamo da si hteo, pa sad pakostis i kmecis)
pravda_i_istina
2018-07-13 07:20 PM
ja kada sam pre 10 godina dolazio u usa, upravo sam ovo ocekivao, i sad sam 100% zadovoljan, najbolje da se predsednik više ne bira, trampa dozivotno, jer da je ona kriminalna ludaca pobedila, već bi bila klanica svuda po svetu, ali uvek je bilo i danas ima izroda kao sto je vucic koji se čak hvali kako je pametan sto je odneo njihovoj fondaciji pare, tako i ti sukrija, izrodio si se! mi patriote radimo pravu stvar, a ne vi izrodi ili zemlje koje čak zabranjuju bibliju (kina/cali), ili druge (eu)koje crkve pretvaraju u dzamije - e zato mi moramo da uzmemo stvari u svoje ruke, i promenimio svet, bez obzira na vas izrode i vase kevcanje.
pravda_i_istina
2018-07-13 07:41 PM
vidi šta se desava u vajnoj eu: http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/07/13/voda-muslimanske-politicke-stranke-porucio-nizozemcima/
zamisli sad da ja dodjem u tvoju kucu i postavim svoja pravila, a tebi kažem ako ti se ne svidja mars napolje - U TVOJOJ KUCI! e zato mi moramo da uzmemo ovaj svet od vas jer ste izopacenjaci, I ZATO SMO POSTAVILI tRAMPA!, da eliminise sve vas izopacenjake, bezboznike, izrode itd.
santa
2018-07-13 08:18 PM
Auu, pravda, aka fake news, menjaj doktora i te pilule na kojima si (ili naocare), steta je da tako mlad živis i ne VIDIS u kakvoj si politickoj zabludi!

So sorry!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-14 11:53 AM
ono iznad, schulle, je generalno vrlo tačno. mada, da ponovim, neuporedivi su bilo koji parametri ju es of a i mi.
ajd' vlasnici obe zemlje su isti, al' planovi za obe su potpuno razliciti. kao kad isti tip ima trotinet i rekete za badminton. -neuporedivi predmeti, iako oba služe za ubijanje dokolice tu i tamo.
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-14 01:43 PM
Ocigledno da ponovo pali mit o preodredjenju i kojekakvim sličnim glupostima kao sto su nacija, vera i ostale trice i kucine. Eto dolaze obojeni da se ogrebu o blagostanje belog coveka koji je uzgred budi receno stvorio sve uz pomoć obojenih otimajuci sve sto je mogao i gde je mogao. Doduse sada smo svi civilizovani i uljudni pa samo podizemo granice i carine ali ih više ne ubijamo i ne rade na našim plantazama a nismo im ni zemlju oteli proterali i pobili. Eto blagostanje je stvoreno a sad da se to zastiti od unuka tih istih dedova. Realno Srbi da nisu beli i da se ne misle promuvati kao jedni od belih bili bi uveliko na strani obojenih. Mi smo inače fukare kojima je teško uci u trag. Cuj beli covek je vredan i radan a ostali su fukare i secikese. Ma stani malo jedan cika je sa brcicma to isto pisao pre skoro jedan vek. Da nije tih obojenih isao bi brale po plantazama i tamo brao pamuk i blues bi bio belacka a ne crnacka tekovina. Moderni prodavci magle kao sto je nekada bila crkva (još uvek je) skidaju kapu ovim novim prodavcima magle koji dele ljude po boji koze, stalezu i slično ali samo je jedna podela koja postoji a to je definisao i objasnio Marks. To je podela na vlasnika kapitala i radnike. Sad sto ti je prodata prica da ćeš biti bolji radnik od obojenog je samo deo opste slike u kojoj se proleterijat kolje međusobno a burzoazija koristi plodove te borbe. Nikada ovaj poredak neće propasti dok postoji jedinstvo tlacitelja i međustobni rat sirotinje raje...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-14 03:43 PM
pa da. to je ono sto je meni najfascinantnije u imperijalizmu, pa i nama poznatim sistemima pre toga. - znaci kad neko krene da urla - alo burazeri i sestrice - ovi će nam se naj... svega po spisku - pokokace nas sve bukvalno - ti sto ti inače piju krv ne uzbudjuju se ich. ono bukvalno ne prekinu ni jednu jedinu svoju dokolicarsku aktivnost - nego oni, najcesce potlaceniji od tog govornika - brate ustanu i oni mu se na...u majke mile. mislim realno, pandur neretko ima manju platu nego masa raje, a pristaje da koka druge ljude (prakticno) - dakle za tu malu platu, i pokoji zakonski izuzetak za sebe. (tipa - koje je najNEzastupljenije zanimanje posetilac sudija za prekrsaje - globalno? - pandur. - dal' je moguće da sve ostale profesije podjednako grese, ono prodju kroz crveno/voze brzo, i ostali sitni prekrsaji... -jedino panduri, aaama baaas niiiiikad nisu to uradili :) :) ).
marks, sve mu po spisku j..., nas je zafrkao samo tako, al' je covek u mnogocemu apsolutno u pravu. jedino sto mislim da nije bio svestan neverovatne, ni na cemu zasnovane moći finansijskog sektora. al' ajde da se ne pravim pametan, nisam procitao svasta nešto sto je pisao, al' ono malo sto jesam - covek sve u pravu. shodno tome, opustimo se - sistem će uloziti mnogo veci napor, i podnece mnogo vese troskove samo da se ne promeni, nego sto bi morao da ulozi za generalno spremanje.
mada, uvek postoji nada u te stare dobre komete da možda nekad neće zafrkati, nego da će lepo pogoditi po sred srede majke zemlje.
neka veca, po mogućnosti.
zoxthegreat
2018-07-14 07:42 PM
sirchulle opet jedes ono st ne treba da jedes

pa ti svi obojeni nisu radili za srbe a najviše su radili za engleze
spance i francuze a najmanje za nemce

oladi malo covece ti nisi normalan iako si delimicno upravo ali samo manjim delom, neka se ti obojeni obrate englezima a ne srbima

koj q oćeš stalno da se provuces kao englez a nisi englez
pravda_i_istina
2018-07-14 09:08 PM
santa, ja sam u srednjim godinama, znaci nisam mlad, nisam ni deda, middle age
demokratama još uvek nije jasno kako im je izmakla sigurna pobeda hitleri sa sve laznim medijima koji su garantovali njkenu pobedu, a ja u pol. zabludi - hehe, neće biti, santa

sukrija, pa nemoj tako, ako ti za sebe kažeš da si fukara, ne moras da generalizujes - cudo kako santa tebi ne preporucuje da se lecis, teski su to kompleksi... ma šta, ti si izrod kad možeš na svoje tako
pravda_i_istina
2018-07-14 09:12 PM
a i pokvarenjak si, jer - gde smo na temi naceli rasno pitanje, pokazi: gde?
pravda_i_istina
2018-07-15 03:56 AM
Auu, pravda, aka fake news, menjaj doktora i te pilule na kojima si (ili naocare), steta je da tako mlad živis i ne VIDIS u kakvoj si politickoj zabludi!

So sorry!

Trump responded, „CNN is fake news. I don’t take questions from CNN. Let’s go to a real network,” and gave the question to Fox News’ John Roberts.

JEL TREBA PREVOD?
santa
2018-07-15 01:41 PM
Fox News = RNC propaganda (brain washing) machine!
Laramii
(Laramii)
2018-07-17 03:34 PM
Mnogo ste bre zaostali.
Promena je u toku u celom svetu..
Finits la pacchia,sto kaže Salvini.
santa
2018-07-17 06:19 PM
Rusija je najveca zemlja, po POVRSINI, u svetu, Canada je druga, USA je treca, etc.
Hobo
(Pacifing by force)
2018-07-17 08:59 PM
Jedini news koi valja još u usa je fox news...imaju i oni svojih „bisera” ali boljih u čitavoj usa nema .
Kad mi je do smeha okrenem na cnn .

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-19 02:28 PM
usa ni po jednom realnom parametru nije najveca zemlja sveta. čak nisu ni najzla zemlja, opusteno mislim da treba još mnogo da peglaju da bi dobacili recimo samo male francuze, ili dobre belgijance il' holandeze, o englezima da ne pricam.
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-21 06:29 PM
Odlično razmišljanje i objašnjenje...
https://www.youtube.com/watch?v=PJy8vTu66tE
pravda_i_istina
2018-07-21 09:19 PM
Hobo, bojim se da njima nije do smeha... oni su nekoj vrsti panicne deluzije...

Samo jedan na 200 ljudi smatra da je Rusija najozbiljniji problem s kojim se suočavaju Sjedinjene Države, prema nedavnoj anketi Gallup.

Nije da biste dobili taj podatak od televizije CNN ili MSNBC nakon nekoliko sati gledanja. Masovni mediji gotovo neprestano udaraju u rusku zavjeru, no glasači su u osnovi slegnuli ramenima i okrenuli svoj fokus na druge stvari.

Ocjene CNN-a ipak su pale, čak i na najniže povijesne razine, a njihovi se rukovoditelji pitaju zašto, no trebali bi obratiti pozornost na Gallupovu anketu.

Istraživačka skupina provela je anketu na širokom uzorku Amerikanaca o tome što misle da je „najvažniji problem” sa kojim se danas suočava Amerika. Na razočaranje Demokratske stranke i njihovog odjela za odnose s javnošću – mainstream medija, rezultati su dobri za Donalda Trump – i strašno loši za rusku teoriju zavjere.
santa
2018-07-21 09:31 PM
Teško da će neko u ovom bircuzu provesti 20 minuta i 53 sekunde da slusa i drugu 'stranu price' osim Fax News (aka RNC propaganda centar)!

Good listening...
pravda_i_istina
2018-07-21 10:37 PM
ova galupova anketa je sprovedena na SIROKOM uzorku Amerikanaca, ali Santi smeaju cinjenice koje ne idu u prilog fake news medijima kao sto je cnn itd, kada ti mediji bankrotiraju, već su bankrotirali moralno, onda će možda i santi doći iz straznjice u glavu
pravda_i_istina
2018-07-21 10:50 PM
a što se tiče ovog sukrijinog videa; PA UPRAVO SU KORUMPIRANI MAS MEDIJI umislivsi da novcem i propagandom mogu biracima isprati mozgove lagali da će hilari sigurno pobediti, pa čak i kada je izgubila, oni opet laju i kevcu na trampa drzeci se hilerinog da smo svi mi deplorables, oni i dalje ne shvataju da se narod probudio i shvatio ko je fake news, i ko se prodao za pare, pa ko je pokrao vlastitog protivkandidata u demokratama, - hilari je pokrala sandersa, to svi znaju, osim sante koji misli da su svi glupi i slepi..., e pa nije narod bas toliko zatucan i sto vise fake news media laje na trampa, to im narod manje veruje, a tramp se ucvrscuje na vlasti;)) - ja priznajem da takav genijalan plan nisam mogao ni da zamislim, kako preobratiti javno mnjenje, ali plan deluje na veliku većinu amera, delovace i na santu, samo strpljivo!
pravda_i_istina
2018-07-21 11:07 PM
Listen good, Santa:

This was a power grab that failed, and as each day unfolds, we see that the very top of the power structure was attempting to subvert the will of the people, and destroy a duly elected President. This is nothing short of sedition and treason.
pravda_i_istina
2018-07-22 02:56 AM
dok se hobo ne vrati; ja stvarno ne znam zašto cnn i drugi fake news mediji imaju ovakve maloumne komentatore - zar oni stvarno misle da smo svi debili jer im ne verujemo, njihove laži više ne prolaze https://yournewswire.com/cnn-chris-cuomo-hating-mainstream-media-means-hating-america/ //???
pravda_i_istina
2018-07-22 03:20 AM
izgleda d je kucnuo cas odluke, sprema se veliko finale, i zato ova histerija besnih pasa koji laju na trampa, pozivaju na rusenje legalno izabranog predsednika na wapo!!

sad će da radi 'apsana, hileri otvara zatvorsku sezonu, a za njom idu i besni psi!!!

HILLARY HIT WITH FRESH EVIDENCE OF HIDDEN COLLUSION – COULD NOW FACE AN OFFICIAL CHARGE
Tags:

COVER-UP/DECEPTIONS/PROPAGANDA CURRENT EVENTS DICTATORSHIP POLITICS/ELECTIONS/CORRUPTION

The non-profit Coolidge Reagan Foundation on Thursday filed a Federal Election Complaint against Hillary Clinton’s campaign, the Democratic National Committee, their law firm Perkins Coie, and Christopher Steele, the ex-British spy that authored the „pee dossier,” for violating campaign finance laws.
The non-profit charged that those parties hid payments made to and received by Fusion GPS, the firm that hired Steele to produce the dossier, in violation of finance laws.

Democrats have accused the Trump administration of colluding with foreigners when in reality it was the Democrats who colluded with foreigners, the non-profit charged.

Gotta love this; couldn't be happening to a more deserving bunch of people!!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-22 03:55 AM
naravno da da. i to ne zato što su bezobrazni i arogantni, nego zato što je to, nazalost istina. možda ne svi - ali dovoljna / potrebna vecina - apsolutno da.
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-22 04:51 AM
Video uporno govori o problemu koji je sistemske prirode a ne o Trampu ili Hilari. Oboje su proizvodi nakaradnog sistema gde je pozar zvani Hilari zahvatio sistem a umesto da se izbegne pojava novog pozara menjanjem sistema pokusava se pozar ugasiti benzinom tj. Trampom. Sistemski je problem a ne personalni no mnogi uporno odbijaju da vide...
pravda_i_istina
2018-07-22 05:10 AM
koji je to sis problem? kreditni ciklus je dosao do kraja, mogli smo da napravimo rat (dems kukumavce zašto nismo, kao tramp je putinovo kucence), pa da ga produžimo i bankari srećni, a možemo da ispeglamo deficit, pa kom obojci kom opanci, npr; China Is Imploding - Yuan breaks key support vs USD... Debt keeps rising... suffers its Biggest bankruptcy Of 2018... The PBOC finally panics!

i? - ko je tu sad pametan, a ko glup/ ko je patriota, a ko izdajnik? ubrzo ćete saznati, spremaju se velika hapsenja, medijima preostaje samo da laju, kevcu i cvile! ej, bre, pa gde to još ima da debil poziva na ilegalno rusenje predsednika? samo strpljivo... ovo su potezi očajnika sateranih u ugao!
pravda_i_istina
2018-07-22 05:27 AM
tramp je penicilin za taj sis. problem, a penicilin je i za domaće izdajnike kakav sloba nikad nije znao da bude, heheh, evo ti pa studiraj:
https://www.zerohedge.com/news/2018-07-20/chinas-day-reckoning-coming
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-22 10:12 AM
Zar je moguće da nisi video sistemski problem u svemu ovome? Da li si uopste odgledao video do kraja i bilo šta shvatio iz ovoga? O kakvim patriotima i izdajnicima pišes?
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-22 10:22 AM
No nije to strasno sto ti pišes. Ljudi se plase citanja, rasprave, razmišljanja i obično se bave navijanjem za ovoga ili onoga jer ako se upuste u raspravu na kraju i sami shvate da nisu u pravu ali od realnosti je svakako jači ego. Neka ide sve u materinu samo da ja ne ispadnem u krivu. Zato su ljudi navijaci a ne mislioci.
santa
2018-07-22 11:01 AM
„Zero Hedge is an English-language blog that aggregates financial and political news and presents editorial opinions from original and outside sources.

Zero Hedge's content has been classified as ”alt-right„,[2] anti-establishment, conspiratorial, and economically pessimistic,[3][4] and has been criticized for presenting extreme and sometimes pro-Russian views.”
_____

pravda, čitaš li ti bilo šta drugo osim 'alt-right'/ white supremacy racist ideology & conspiracy news?
santa
2018-07-22 03:27 PM
„ko je tu sad pametan, a ko glup/ ko je patriota, a ko izdajnik? ubrzo ćete saznati, spremaju se velika hapsenja,...”
_________

Bas tako, nekako pravda, samo nemo' da te iznenadi ko će koga da 'apsi. :)
zoxthegreat
2018-07-22 04:00 PM
Ko će kog a da hapsi videcemo samo znam da će ovaju trenerci da uzme meru tvom pdmlatku. kaže njegov deda je brao pamuk toliko teško da
čak i on oseca bol u ledjima. tako, on će da lezi na ledjima a ona će sve d odradi jer on kaže dosta je on radio oce da odmara :)

https://www.youtube.com/watch?v=lZCjsa-31B4
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-22 04:04 PM
opustite se braco amerikanski emigranti. pa nemoj bre da se ujedate k'o da ste kerovi - oko dvoje stranjskih dzhukaca.
-mislim ko god koga god bude 'apsio - vama ni iz dzepa ni u dzep. ostacete bas tu gde ste i sad - robovska kasta - doseljenici, shljakeri.
zanimljivo: doseljenicima vas zapravo nazivaju isto tako doseljenici, ali koji su samo malo ranije dosli od vas :) -posto sav white thrash je jeli - doseljenik-razbojnik/otimac tudjega.
zoxthegreat
2018-07-23 03:51 PM
https://www.youtube.com/watch?v=t8CwmbVQpAk

https://www.youtube.com/watch?v=1NyVYaI_V6w

vi se samo zezajte ovi kad ovladaju legalno će da „uhapse”
santinu unuku. ako ne verujete pogledajte šta rade tamo gde su
„pobedili” uz pomoć santinih drugova

ali drug santa to ne razume, bolje mu je da vrati siromasnim
brzim gonzalesima ono sto je „kao” po zakonu uzimao, malo vise nego sto treba a to malo posle 40 godinaa

što se tiče „osuncanih” tu ne vredi ništa oni će da hapse i ovako i onako loooooooooooooooooool tako da će deka biti srećan do neba
hahahahahahah

baresh
(zanatlija)
2018-07-23 08:26 PM
„-mislim ko god koga god bude 'apsio - vama ni iz dzepa ni u dzep. ostacete bas tu gde ste i sad - robovska kasta - doseljenici, shljakeri.”

Jasta Sale;misli šta ti volja, kao i svi mi drugi - uostalom.
Nego; zanimljivo bi bilo da izneses nešto (od gore pomenutog)
iz licnog iskustva - onako opstenito (generalno)umesto; bilo na
tv,u novine,reko mi jedan coek i tako to...
santa
2018-07-23 10:04 PM
baresh, u 'mislima' (čitaj, masti) se lakse stize gde ti se cefne, a i jeftinije je. :)
baresh
(zanatlija)
2018-07-24 07:11 AM
Santa, ta ne da je jeftinije - već zdravo bRezplatno...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-24 01:32 PM
nisam siguran da te razumem. da li možeš malo da pojasnis?
baresh
(zanatlija)
2018-07-24 06:33 PM
Ko ? i šta ? - da pojasni ...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-25 06:30 AM
pa ti.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-25 07:04 AM
konkretno ovaj deo, nisam siguran šta me pitas? :

Jasta Sale;misli šta ti volja, kao i svi mi drugi - uostalom.
Nego; zanimljivo bi bilo da izneses nešto (od gore pomenutog)
iz licnog iskustva - onako opstenito (generalno)umesto; bilo na
tv,u novine,reko mi jedan coek i tako to...
baresh
(zanatlija)
2018-07-25 11:06 AM
Na ono: „opustite se braco amerikanski emigranti. pa nemoj bre da se ujedate k'o da ste kerovi - oko dvoje stranjskih dzhukaca.
-mislim ko god koga god bude 'apsio - vama ni iz dzepa ni u dzep.”
itd,itd,itd...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-25 02:29 PM
pa da, ali ne kontam šta si me dodatno pitao? - mislim ne vidim šta je nejasno. -naprosto, vidim da se tu ljudi gloze oko nečega - o nekim strancima - magarcinama, pri tom te magarcine stagod/kakogod - ovim našima ni iz dzhepa ni u dzhep.
baresh
(zanatlija)
2018-07-25 03:00 PM
Naravno da ne znaš kad je ono Ja (ego) jače ,
Utoliko sto uglavnom ono sto izgovoris istovremeno: pecatis,overavas & potpisuješ.

p.s drugim rečima: ne dopuštaš razmenu mišljenja po ravnopravnoj osnovi...
pravda_i_istina
2018-07-26 08:42 AM
Bas tako, nekako pravda, samo nemo' da te iznenadi ko će koga da 'apsi. :)

hehe, u buvaru ili u stenaru sa pomenutim besnim psima koji laju na legalno izabranog predsednika - samo gledaj, ne znam kako bi mi rekli šta je to sikjuriti klirens, jel to nešto sto te stiti od corke dozivotno, ili je to dozvola za lajanje, dozvola za vrsenje prevrata, izdaju, šta li??? ja mislim da će neki, mnogi u BUVARU, živi bili, pa videli.
santa
2018-07-26 10:53 AM
pravda, drz' se ti 'ladovine jerbo u ovom vrelom Letu moz suncanica da ti naskodi. :-)
zoxthegreat
2018-07-26 10:57 AM
https://www.youtube.com/watch?v=yCKVcjdD3vM

Izgleda da su dobrom i zlom obrezali glavu samo se ne zna koju
za lošeg nemem informaciju, bar zasada

inače snoop dogg is loking for new „memebers”

https://www.youtube.com/watch?v=yCKVcjdD3vM
cuvajte vase unuke lol
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-27 01:08 PM
Ja pola ovih linkova ne razumem i nije me briga jer su prilično bedasti i sizofreni. Međutim jedna mi je stvar prilično jasna a to je novac zbog vlasti ili vlast zbog novca. Vlast radi novca mi je postenija nego novac radi vlasti. Onaj kome je cilj da vlascu stekne novac je posteniji nego onaj koji novcem želi vlast. Prvi se jednom zadovolje a drugi nikada jer je vlast mocnija od novca...Oni koji su dosli na vlast da zarade novac taj novac i zarade jednom ali ovi koji su novcem dosli na vlast nikada ne zarade vlast jer se sav novac može zaradi ali vlast nikada. Uvek ostane neko buntovno pleme u Srbiji, Africi, Aziji koje neće jaram. Da skratim novac nema ni izbliza moc kao vlast. Zato se plasim onih koji su dosli da vladaju a ne onih koji su dosli da zarade. Gramzivost Klintonovih je podnosljivija od Trampovih bozanskih iluzija...
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-27 01:11 PM
Uprosceno receno, prvima je bitno da oni budu bogati a drugima da niko osim njih nije...Zato je Tramp slika Milosevica...ali na globalnom nivou...
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-27 01:21 PM
U protivnom postavlja se pitanje da li je Tramp voljan da svakom Ameru uskrati blagostanje samo da se Meksikanci ili ne daj Boze Evropljani ne obogate? Dokle seze ludilo ovoga oblika? Da li je spreman da žrtvuje svoje blagostanje da bi ostali bili sirotinja?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-27 05:10 PM
opusti se bre sule - postoji nešto što se zove prica za raju, a postoji nešto što se zove rad za stvarno.
znaš ono kad su se nemci nešto kurobecnuli, kao prisluskuje cia angelin fon. i sad je to kao sporno? - i bio onaj obama po jevropi tad nešto, i pitaju ga novinari kao - e a šta bi sa onim fonovima, a oni su vam kao saveznik i tako to? .. - i kaže on, pa znate, informativne agencije imaju svoje metode prikupljanja podataka, nije sad bas da se iskljucivo oslanjaju na vesti sa dnevnika u pola osam :) :) (figurativno - posto nije rekao sa dnevnika nego sa televizije).
ili kao što se sve bezbednosne strukture neke zemlje bore i protiv narkomanije - a zabravo glavni dileri, ono - prva ruka - su recimo obavestajne agencije, a tipa druga - murije i ozne.
sloba je bre bio u tripu - ja ću da budem novi tiiita -ono tolika mu je bila i ambicija, a i realna eventualna maximalna mogućnost. -dalje od toga - no way, a nije fala bogu uspeo ni to. te shodno tome nije uporediv. kontam da je sasvim drugi hormonalni sastav mozga koji je iz fazona - ako bi me ruje i kina podrzali, a ameri iskulirali, onda bi ja možda mogao da ... -i mozga koji je iz fazona - jebo ga, imam u ruci nuklearni okidac koji može da sprzi pola planete, a kad bi to uradio - ovi drugi bi opucali svoj plotun, tako da bismo sprzili ustvari celu planetu.
mada, opet, govedo ostaje govedo, pa si kontam u tom smislu u pravu - slični su :)
pravda_i_istina
2018-07-28 11:33 PM
ja mislim da tramp ukida blagostanje svabama ukljucujuci i tebe suki i zato se toliko bunis jer mi ameri nećemo vise da kupujemo nemacke automobile

kineski asimetrican odgovor na carine može da bude samo devalvacija juana u istom iznosu, tako da mi ameri opet nećemo setiti ništa... ali kineze će zaboleti kao i vas svabe sukrija, dobri moj - jel kapiraš sad?
sirchulle
(CAD Designer)
2018-07-29 03:35 AM
Cuj Nemci su problem Amerima zar ne? Statistika kaže drugacije i tu su Nemci tek na petom mestu...

https://www.thebalancesmb.com/top-countries-exporting-to-the-u-s-3502318
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2018-07-29 04:34 AM
ameri namestaju germane da se opet na njima razvale od para, kao i u prethodna dva puta. doduse, da ponovimo, ko ne savlada lekciju - ponavlja razred. *setite se šta sam napisao bio kad su poceli fluchtlingen da prihajavaju u germanijen pre par godina u velikom broju. zhivi bili, pa videli.
zoxthegreat
2018-07-29 04:41 PM
siechulle ako ne verujes šta ti mogu
nas dasa ima centre svugde, pogledaj

https://www.youtube.com/watch?v=WQnhVu6jpmc
ovi ubiraju porez od radnica a oni glavnom za taj centar
nas dasa uzima od svakog glavnog u centru

međutim i dasa ima svog direktora koji uglavnom uzima najveci deo
i međutim i ova 2% su dovoljno velika za našeg ineletualca

sircylle ako mislis da se neko obogatio od titule i postenog rada ili znanja grdno se varas, takvih sigurni ima ali oni su u promilima

zato ako hoćeš preko bare i da uspes onda moras da se uclanis u drustvo(brastvo) međutim za uclanjenje moraju da ti obrezu i donju u gornju glavu.
sad ćeš ti da kažeš kakvo bre ibrezivanje, pa pitaj phd-ovca direktno loooooool

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.