Forums : Emigracija

 Comment
Zašto je neizbezno neizbezno?
sirchulle
(CAD Designer)
2017-10-27 02:10 PM
Ja, naime u potpunosti podržavam Kataloniju iz prostog razloga sto su od početka bili spremni za dijalog pa su čak i svoj referendum o autonomiji suspendovali ali to Spancima nije bilo dovoljno pa su Kataloncima ukinuli i ono sto su imali. Naravno nakon toga kako Bregovic rece, „Ko ne slusa pesmu slusace Oluju” ukinise im i onu autonomiju i onda je sve poslo po zlu. Sada su dobili i nezavisnost a Spanci neka drže gace. Tipican Milosevicev sindom. Nije hteo da slusa Mesica a dobio je Tudjmana, nije hteo ni Rugovu a dobio je Tacija. Nemoj pa se ne boj...Kaže narodna ali mi smo toliko qrati da nas boli briga šta ko misli kao i Spanci ali neće se lepo provesti...I onda uz gusle smišljamo pesme kako je ceo svet protiv nas ali na početku svi bejasmo protiv sveta...Kao i Spanci...

http://www.blic.rs/vesti/svet/katalonski-parlament-izglasao-nezavisnost-od-spanije-video/4zwbvdx

pravda_i_istina
2017-10-28 05:02 AM
SUKi, bas na politici, se potrudih, ali...

ko god je demokratski izglasao, ima d se postuje volja naroda, krim, katalonija imaju pravo na samoopredeljenje, ali siptari nisu nikad imali referendum

nije ceo svet protiv nas, već mi imenujemo kriminalce kao na primer klintone - već si zaboravio raspravu uoci usa izbora? i, šta sad? CORKA ZA KRIMINALCE, ETO... 'oćeš da tdi sapnem kome se još sprema corka?
santa
2017-10-28 07:56 AM
„...ima d se postuje volja naroda...”

Bas tako, pravda_i_..., kao što se ispostovalo u the good old USA 2000 i 2016te?!
Profesor-Kanada
(Profesor)
2017-10-28 01:55 PM

Šta Kanadjani mogu da ocekuju kada posecuju U.S.?

Novi zakon, stupio na snagu danas. Nova pravila.

„Travellers can expect more questions and security screenings as
new U.S. regulations take effect. The new travel restrictions
that went into effect today for travellers headed to the U.S.
will affect everyone.

The new directives affect every foreign flight coming into
the U.S. and affects both Americans and non-Americans.”



pravda_i_istina
2017-10-28 02:45 PM
a šta sam ja santa pricao za klintonku pred izbore? ko je na kraju koludirao sa rusima, koga su rusi imali u saci, za saku dolara, trampa ili hilari? zar nije izdaja nacionalnih interesa kada se strateska sirovina (uranijum) preda rusima za debele pare, za mito (BRIBE)? DA LI i DALJE MISLIS Da će KLINTONKA IZBECI ZATVOR? ZAR NISU NAMAGARCENI NJENI GLASACI?

P.S. ZAR HARVI VEINSTAIN PODSECA NA TRAMPA, KAKO KAžE HILARI, A NE NA NJENOg MUZA, KOLIKO ZENA GA SAD OPTUZUJE ZA SEKsUALNO PREDATORSTVO, A MANIJAK JE BIO BLISKI PRIJATELJ KLINTONKE, CAK JE PLACAO BILU KADA JE BIO OPTUZEN ZA ISTO ?
santa
2017-10-28 04:52 PM
Skoro je sve tako kako navodis osim kako je ko biran većinom ili postavljen 2016 u WH sa samo 304 glasa (Electoral College)!

Da se potsetimo isto se slično tako i G. Bush nasao u WH, toliko o nasoj 'demokraciji' oko izbora, a za sve ostalo će sve doći na svoje mesto čim pre vecina (od manjine, got it?) uvide ko je ko i šta je kome u najboljem licnom interesu!

Untill then, stay tuned! 😀

Marko_011
(Buongiorno a tutti)
2017-10-28 04:53 PM
Cuj, nije Milosevic...

Oni su hteli da idu, mislili biće Svica.

Kad su videli da su Afrika, Sloba je kriv za sve.

EU je SFRJ rasturala sa Amerima, dok Spaniju cuvaju.

pravda_i_istina
2017-10-28 05:08 PM


„This book is very tough.” - President Donald Trump

The Bush Crime Family smashes through the layers of lies and secrecy that have surrounded and protected our country’s most successful political dynasty for nearly two centuries. New York Times bestselling author Roger Stone lashes out with a blistering indictment, exposing the true history and monumental hypocrisy of the Bushes. In Stone’s usual „go for the jugular” style, this is a no-holds-barred history of the Bush family, comprised of smug, entitled autocrats who both use and hide behind their famous name. They got a long-overdue taste of defeat and public humiliation when ...’s 2016 presidential bid went down in flames.

Besides detailing the vast litany of ...’s misdeeds — including receiving a $4 million taxpayer bailout when his father was vice president as well as his startlingly-close alignment with supposed „enemy” Hillary Clinton — Stone travels back to Bush patriarchs Samuel and Prescott, right on through to presidents George H. W. and George W. Bush to weave an epic story of privilege, greed, corruption, drug profiteering, assassination, and lies. A new preface to this paperback edition features explosive information, including the family’s Machiavellian plan to propel ...’s son George Prescott Bush forward as the family’s next political contender.

The Bush Crime Family will have readers asking, „Why aren’t these people in prison?”
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2017-10-29 11:31 AM
meni recimo puca stojko i zvonaraju jaja povodom spanije.
o.k. - jesu glupi? - da jesu.
'oce tu glupost IIIIISTI koji su i „nama” (ex-yu) naplatili, i još naplacuju nasu naplate? - 'oce.
jesu vid'li kako je to bilo s nama, i kako je još uvek, i opet silje paje na vetru? - pa da.
pa dobro onda. glupost kosta. svaka. svugde. go go katalonija...
p.s. je l' su ucestvovali u agresiji protiv nas?(primetimo: aaaama bas nikad ništa loše spancima uradili nismo) - jesu. -pa ko im jb mater. što se mene tiče, mogu da pocrkaju svi. -ovi koji su ucestvovali u ratu protiv nas, jer su ucestvovali, ovi ostali - koji su cutali dok su nas rokali (na pravdi boga) - zato što su cutali.
mada opet, i ako bi stvarno pocrkali svi, a i ako ne bi - meni ni iz dzhepa ni u dzhep. (shodno tome, videti prvu recenicu).
santa
2017-10-30 08:45 AM
„...Roger Stone lashes out with a blistering indictment, exposing the true history...”

https://tinyurl.com/y959emd7
pravda_i_istina
2017-10-30 08:51 AM
pa ti tviteritubovi i ostala sranja su gori od naše udbe i ozne!
sirchulle
(CAD Designer)
2017-10-30 05:34 PM
@pravda_i_istina

„..pa ti tviteritubovi i ostala sranja su gori od naše udbe i ozne!”

Nije istina. Najgora je primitivna raja koja ne može da isprati temu koja je postavljena. Ovde se ne radi o pletenju carapa i finoj vunici nego o Kataloniji i hebala vas sve Klintonka i Tramp...Skinite nam se vise sa one stvari svi vi preko bare. Inače cela ova diskusija se zove Emigracija a ne preko bare...Ako hocete opet o Klintonki i Trampu onda slobodno otvorite temu...
pravda_i_istina
2017-10-31 06:53 PM
PA JESTE, KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI, HEHE, MISLIS ZABORAVILI LJUDI CIJU STRANU SI TI DRZAO?
santa
2017-10-31 07:29 PM
Tebi, pravda..., ne vredi ponavljati jedno te isto, jer ti verujes izgleada i u Santa Claus i njegove Rein Deer. Clintonka nije dobila moj 'blagoslov'(čitaj, GLAS) ka sto nije ni (bez uvrede) ni tvoj republikanski kandidat. E sad na tebi je da razgonetis koji je bio/la srećnik sa mojin glasom!

Kad razgonetis, nadam se da ćemo bar sa te strane biti saglasni bar u nečemu ako već nismo po stranacko-ideoloskom pitanjupi(?!).
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.