Forums : Emigracija

 Comment
Jeremic na N1 prezadovoljan sa samim sobom
Vlada_Dorcol
2017-10-24 02:36 PM
Gledajte Jeremica upravo sada na N1 jooj kako prica pa se nešto prenemaze, pa kao sve je fini, pa važan, da afektira kad prica. Joooj predsednik sveta.
jedna_vamo
2017-10-25 10:34 AM
ne bi me cudilo da se dobro oseca jer svi vide da su vucicu dani odbrojani a neko će morati da ga zameni. koliko je opozicija razbijena, svako ima sansu.

vucic je imao nesvakidasnju priliku da bude veliki državnik, drzi se neutralno ali je sve prokockao. kao slag na tortu, doveo nam je hrvatsku lezbejku sa govornom manom za premijera. cista bahatost i ponizenje našeg naroda, njegove istorije, religije i tradicije.
vodena
(*)
2017-10-30 05:44 PM
Bezveze je da se nečija sexualna orijentacija a još manje neki hendikep navodi kao razlog zašto neka fukncija ne bi trebala da se obavlja.

Ana nije izabrana da nas predstavlja na izboru za mis, već da bude premijer.
Što se tiče njenog hrvatskog porekla ona je samo 1/4 Hrvatica i, koliko shvatam, ne samo sto nikada nije živela u Hrvatskoj već i nije pokazivala bilo kakve pretenzije prema njima. Sa tim u vezi, slazem se da u svetlu naše dugotrajne i snažne mrznje sa Hrvatima ne bi bilo mudro a ni ponosno da sada biramo državnike koji su pro Hrvati, ali jedan od razloga sto je ona izabrana je taj sto je bila najsigurniji igrac koji će sve raditi kako Vucic kaže bez obzira šta ona misli, a usput za one evropske vampire njenim izborom delujemo kao malo manji rundovi.

jedna_vamo
2017-10-30 07:24 PM
ne znam da ima brnabica koji su Srbi a mi smo patrijarhalna zemlja i poreklo se racuna prema ocu.

da je samo govorna mana u pitanju, ne bi to bio neki veliki problem ali premijer mora biti neko ko ima puno iskustva i ko je za primer u svakom pogledu jer to je 'prvi' među nama.

u zemlji u kojoj je natalitet najveci problem to svakako treba biti neko ko je za porodicu i radjanje a ne neko za koga osnovcima moram objašnjavati da li je musko ili zensko. neka vucic te cudno orjentisane prodaje onima kojima se to svidja a ne nasem narodu da se namece nešto sto kod nas nikada nije bilo zastupljeno. samim postavljanjem takve licnosti vucic je pokazao koliko ne cijeni svoj narod.

nemamo mi šta da se dokazujemo drugima, bitno je šta MI smatramo normalnim. tek kad pocnemo ceniti sebe, cenice nas i drugi.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2017-11-04 06:01 AM
treba imati na umu da je nasem predsedniku, premijeru, skupstini manevarski prostor u međunarodnoj politici, a i ogromnim delom u domaćoj - strahovito mali.
-pa eno ga djindjic, sve radio šta mu se naredi ko i svi posle njega, zatalasao manje nego ribica ona u plichaku - i zveknuse ga kao psa. -odlicna poruka inače za sve one koji dolaze posle njega/pretenduju na tu funkciju.
e sad, tuzno je sto i u ono malo prostora koji se ima - ono sto ti stranci koji te postave, povuku crtu i kažu „dovde mi - odavde vi - i totalno nas se ne tiče kako ćete u svom parcetu SVOG dvorista da uredjujete i radite...” - ti nasi nazovi lideri se ponasaju tako da tu i tamo bandere na potezu kalemegdan-slavija naprosto plachu na vetru usled nedekorisanosti viskovima.
jedna_vamo
2017-11-19 07:24 PM
баш тако - ако су оног који их је слушао смакли, можда би требало бити мало храбрији? срећа прати храбре..
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.