Forums : Religija

 Comment
Ubijanje devojaka koje ne ulaze u brak nevine.
kovac06
(privatnik)
2017-09-09 01:12 PM
U Mojsijevim knjigama naređuje se sa devojka koja posle prve bračne noći ne dokaže svoju „nevinost”pokazivanjem krvave postelje bude ubijena.
Znači ako postelja posle prvog seksa postelja ne bude krvava ona nije bila nevina.E sad,svi vrlo dobro znamo da žena posle defloracije ne mora da krvari.
Mi to znamo danas,ginekolozi znaju,načnici znaju,svi znaju,ali kako da Bog to nije znao? Da li je moguće da je neka devojka ušla u brak nevina ali posle bila
Ubijena a nevina je usla u brak? Ubijena ni kriva ni dužna,na pravdi Boga?
Freelance
(Mislilac)
2017-09-12 05:17 AM
Desava se, ali veoma retko, da posle defloracije devojka ne krvari. Inače, postojao je način da mlada ujutru posle prve bracne noći pokaze krvav carsav iako nije u brak usla nevina. Obično su to iskusne majke pripremile guscije pero napunjeno krvlju koje je mlada u toku noćiiscedila na carsav tako da je ujutru mogla mirne duse da obezei posteljinu da se vidi krvava mrlja. S razvojem medicine hrirurzi su uspezno „zasivali” himen.

Po toj logici i sveta deva Marija nije krvarila kad je zacela. Šta vise nije krvarila ni kada je, po predanju, rodila, jer je i dalje ostala virgointakta. To je jedinstven slučaj vaginalonog porodjaja bez da je himen ostecen. U tu mitologiju obrazovan covek teško da može poverovati...?
moca77
(.)
2017-10-06 04:04 PM
„Ubijena a nevina je usla u brak? Ubijena ni kriva ni dužna,na pravdi Boga? ”

Ubiti ženu zato što nije bila nevina dok je usla u brak je jedna vrsta tezeg poremecaja, ništa manje nego u tvom primeru.
Bazorilo
2017-10-08 06:25 PM
Narodi koji nisu vodili racuna o moralu svojih gradjana,pre ili kasnije bili su osuđeni na propast.U Starom zavetu ima primera preljube,ali veoma malo egzekucija sa smrtnim ishodom.Mojsijev zakon je za svrhu imao vise vaspitne nego kaznene mere.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.