Forums : Religija

 Comment
PersivalBelow viewing treshold. Show

Где се хране Демони?
Persival
(Ma, nista...)
2016-12-06 12:30 AM

Сигурни смо да не знате где се хране Демони, јел да?

Но добро, немојте се једити због тога, рекли би Војвођани.

Ако бисмо вас пак упитали: „А где се храните ви”? - вероватно бисте нам одговорили: „Кући, у кругу породице”.

Тачно. Међутим ако би вам неко рекао: „Први залогај поједите овде у кући, други на Вождовцу код кума Пере, трећи на Бановом брду код таста и таште, четврти на Новом Београду код ваше сестре.. вероватно бисте завапили: ”Молимо вас доста, умрећемо од глади на тај начин...„.

Ову кратку причу испричали смо вам, како бисмо вас увели у причу о томе на који начин се Демони хране. Већ смо говорили о томе да Демони увећавају и јачају Моћ хранећи се Енергијама Живота, које се налазе у крви људи. Због тога су у ранијим периодима људске цивилизације током религијских ритуала приношене људске жртве, односно, Демонима су приносили Енергије Живота из крви жртвованих.

Касније - као би се од верника сакрила црномагијска природа ових секти-религија, приношење жртви религијским Демонима измештено је на бојно поље или у затворе и логоре.

Јесте, клањâ Срба од стране муслимана и католика током недавно завршеног и за време Другог светског рата у затворима и логорима, била су црномагијски ритуали, са наменом да се Енергијама Живота из њихове крви ојача и увећа Моћ Демона поменутих црномагијских секти.

Клања заробљеника због Енергија Живота из крви жртвованих, такође су радили и четници и љотићевци са намером да увећају и ојачају Моћ православног/их Демонâ.

Међутим, ритуали масовног приниошења жртви не одигравају се свакодневно, већ сваих 30-50 година. Уосталом, то је један од основних разлога због кога свештеници и монаси ових секти изазивају крвопролићâ широм света...

”Како у међувремену Демони одржавају свој енергетски потенцијал„? - питате се.

Па тако што се хране енергијама Животног, Емоционалног и Мисаоног Тела које спонтано еманирају-генеришу верници поменутих секти.

”Добро„ - рећићете, ”али зар Демони посећују једног по једног верника, њих има на десетине хиљада...„.

Наравно да не, већ као што се ви храните кући у кругу породице, тако се и Демони хране у својим кућама, када се верници окупе призивајући их изговарањем њихових именâ...
CTEBA
(penzioner)
2016-12-06 10:45 AM
Гомила глупости.
Демони су у сваком и само од нас самих зависи дал ћемо их хранити или не.
Онај ко се определи вери Божијој, не може бити храна за демоне, онај ко се определи за њих, је њихова душевна храна.
Крв је само течност, а душевна енергија је та која одржава и одваја човека од осталих бића.
сама чињеница да се демони приказују да имају карактеристике животиња (јарећа глава, ноге итд), говори да се они који се опредељују ка демонима, све више спуштају на ниво животиња, и духовно, и морално.
PersivalBelow viewing treshold. Show

Persival
(Ma, nista...)
2016-12-06 11:09 AM
Демони се ретко утеловљују у свест неке особе, већ своје дејство остварују преко Енергија Зла, које се разним триковима: изговарањем имена Демона, храном и пићем... убацују у ауре верника. Тада Енергије Зла које имају облик енергетских змија (као уосталом и Демон) одговарајуће величине и боје, делују на свест верника у негативном маниру.

Проблем са вером је у томе што је у питању емоција, те као таква припада плану на коме делује црна магија, енергетски вампиризам, опседнутости разних врста и још много негативних појава. Тек када са Емоционалног Плана кроз образовање, логику, аналитичко размишљање, развијен разум... уздигне сопствену свест, постаје у доброј мери - не и потпуно, имуна на дејство Енергија Зла и Демона. Када досегне висок ниво развоја свести на Мисаоном Плану - плану разума, кроз неки облик медитације успоствиће везу са сопственом Душом и на тај начин успоставити контакт са Духовним Планом.
CTEBA
(penzioner)
2016-12-06 11:37 AM
Све што постоји на овом свету има позитив и негатив.
То је та вечита борба добра и зла.
Није лако потпуно одстранити демоне из нас, то је успело само малом броју људи, углавном онима који су свој целокупан живот посветили вери.
Нажалост то је немогуће за све нас, јер људски живот не би опстао, кад би смо сви ми проводили цео дан у дубокој молитви, а занемарили све остало.
Значи за нас обичне смртнике, борба је стална.
Свако од нас је кад тад поклекао, али то није проблем, проблем је да неко никада није устао и исправио сам себе.
У суштини то и јесте једна од нај већих одликовања хришћанства, самоопредељење.
Свако од нас има могућност и право да одабере свој пут.
И сам ђаво је пали анђео, који се определио за одвајање од Бога.
Исто важи и за нас.
Gavrilo-Regulus2
2016-12-06 09:43 PM
Stevo, primas se na prucu.

Bas mi je drago da ste se nasli, nije samo da ti pišes nebuloze, vidim da je i postavljac teme jak na obaracu.
PersivalBelow viewing treshold. Show

Persival
(Ma, nista...)
2016-12-07 06:43 AM
@Гаврило-Регулус2, не бавимо се фабриковањем лажних тема, него баш супротно - покушавамо да неке области људског интересовања појаснимо у складу са нашим искуством. Стева Демоне сматра унутрашњим импулсима појединца који имају своје негативно испољавање, међутим, ми о Демонима говоримо као о самосвестима које постоје на енергетским плановима и који изразито негативно делују на свест људи. Како би то негативно деловање имало што је могуће шире дејство, Демони су се инкорпорирали у организације које по својој структури одговорају плану свести на коме они обитавају - Емоционалном Плану свести.

Потврду постојања Демона можете наћи у религијама ранијих доба људске цивилизације, попут: кинеског „змаја”, Кукулкана код Маја, Квакоцетла код Астека, С.т..е код хришћана и других... . Уосталом погледајте на сликама како изгледају „богови” тих религија: https://s11.postimg.org/70ifj1q4z/demoni_religija_sveta.jpg

„U umjetnosti i literaturi Sotona je poprimao razne oblike kroz istoriju. Prema jednoj interpretaciji u Knjizi Postanka, Sotona je bio prikazan kao zmija koja uvjerila Evu da pojede zabranjeno voće...” (https://sr.wikipedia.org/wiki/Satana)
CTEBA
(penzioner)
2016-12-07 10:44 AM
Где си Гавро, не јави се на оним темама испод где ти лукси и кумашин награбусише.
него о тим демонима, ако је душа, свест или шта већ животна енергија у човеку, онда су и демони део те енергије.
Енергија је позитивна али и негативна, самим тим тако је и са демонима.
У неком преовладају у неком не.
SevastopoljBelow viewing treshold. Show

Sevastopolj
(bolje imati pametnog za neprij)
2016-12-07 05:06 PM
Može li se taj i takav demon uhvatiti u neku zamku,
potom oderati i okačiti o granu za rep ili ako je
enrgetski u neki kaFez, Faradejev ili kakav?

Ja ono demona što videh na starostavnim slikama to ima neke velike
uši šiljate, predimenzionirane polne organe, rogove, kandže,jezičine i svašta još.
Kako umetnici sa tolikom maštom nisu umali da dočaraju i te
(kvazi)energetske osobine demona?

CTEBA
(penzioner)
2016-12-07 06:45 PM
Па севастопољ, може.
Ето прво га ухватиш за те предимензиониране полне органе, па добро повучеш.
И док он гледи да види кога то сад чачка, угураш га у Фарадејеву, ал мораш да пазиш да кад га гураш држећи полне органе, да не претераш, јел ако ти склизне, има да ти он гурне ту Фарадејку где сунце не види.
Кумашине шта то лупеташ?
Хајде преведи да и ми остали разумемо.
DarkBlue
(istrazivac)
2016-12-16 09:59 PM
Svaka cast Stevo majstore. Jedan od najduhovitijih odgovora
ne SC svih vremena!

Ozbiljno mislim.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.