Forums : Religija

 Comment
Мухамед је био педофил
-mrav-
2016-10-16 05:41 PM
То је познато свим муслиманима али се праве луди и даље га лицемјерно држе за пророка. Поред тога је био и криминалац,насилних и психични неуравнотежена особа.
Viko
(Diplsp)
2016-10-19 03:16 PM
Na prvi pogle, ovo sto kaže „mrav” izgleda „islamohuljenje”. Ali, receno ima uporiste u litereturi. Ovakvih tvrdnji možemo naći u psiholoskoj i istoriskoj analizi. Mnogi psiholozi tvrde da je on najvjerovatnije bio pedofil i psihicni poremecena osoba, potkrepljivajuci ovu tvrdnju cinjenicom da je on kao cetrdesetogodisnjak uzeo sebi za ženu djevojcicu od 7 godina i to nasilno. Da je ucestvovao u oko osamdesetak ratova, da je imao harem sa preko deset žena, da je bio nasilan. Sve ovo je zabiljezila istorija. Ovo ne tvrdim ja, jer se sve ovo može naći u literaturi koju može svako provjeriti.
-mrav-
2016-10-22 01:36 PM
Да сам рекао рекао муслимани су сви педофили,убице,терористи то би било достојно бановања,а ово је слобода говора и то не у смислу икакве провокације већ је то нешто што је реалност. Ако неко сматра да треба укидати другоме право да износи свој став,јер милијарда људи вјерује тако,по томе се не би смјели „вријеђати” ни попови педофили у РКЦ или православљу монаси,владике педофили...и сл. Будалаштина! Императив је истина а не бројност,руља која некритички мисли. Баш су овакве теме и важнда да људи прогледају. Има напредниј муслимана,дивних људи,али чињенице о Мухамеду стоје,ко може то да оспори на други начин него да потеже клевете о вријеђању или што маса подржаа некога...то је све ништа-..узалудан посао. Шта је све за Исуса свако рекао,па шта,ако неко лаже њему на душу,а ако је нешто истина све је у реду. Мухамед нијс проширио своју религију дручачије него насиљем,а и сам Куран има цитата који каже да се невјерници требају клати,прогонити и сл.док не постану вјерници тј.муслимани. Таква религија заслужује критику,а не да се клањаму будалаштинама и тиме угрожавамо и сами себе и свој опстанак.Будућност Европе је лоша ако се овој религији дају сва права,јер имају опасну идеологију.
Bazorilo
2016-10-23 09:23 AM
Svaka iskljucivost je opasna ideologija.Videli smo to na primeru
socijal-naći partije u drugom WW.Nazalost četiri vodece religuje
sveta su po prirodi svog ucenja iskljucive.Za one iz suprotnog tabora
po njihovom gledanju stvari nema mesta.Neke od njih saradjuju sa
nekom od drugih strana,a to sa odredjenim ciljem,da bi je iskoristili
za borbu protiv treće strane.Na kraju bi i među njima doslo do
krvavog razracunavanja ne samo oko delidbe plena,već i oko prava
na postojanje.
bgdtjumen
(arhitekta)
2016-10-24 01:57 PM
Muhamed je ozenio Aisu sa 6 godina a imao seks sa njom kada je imala 9. On je imao 54.
(Sahih Al-Bukhari, Tom 5, Knjiga 58, broj 234)
bgdtjumen
(arhitekta)
2016-10-24 02:14 PM
Komentar Marine le Pen,„... radije bih vidjela Aišu i upitala da mi iskreno kaže kako se osjećala kada je kao djevojčica morala da se pretvori u nečiju ženu, robinju. Podsjetimo se ukratko da je Muhamed bio prijatelj s Aišinim ocem; kad mu je nakon smrti prve žene Hatidže bilo predloženo da se oženi Aišom, ona je imala šest godina. Istoričari tvrde da je vjerivši se imala devet, deset godina, a kad se udala za Muhameda 14 ili 15 godina. Užas! Pitala bih je to, iako je to 7.vijek kada je islam tim krajevima donio prosperitet; imala sam, pak, priliku da u našem dobu razgovaram s djevojčicama koje su nasilu udavali za stare, olinjale muške kreature. Moguće je da će do ovoga doći i kod nas ako se nastavi s propagandom pomenutog saudijskog islama i ”vraćanja korijenima„, pogotovo će to zagovarati oni koji se pozivaju na sunnu i hadise. A Muhamed je imao još nekoliko isto tako mladih curica od desetak žena kojima je bio oženjen”.
Bazorilo
2016-10-24 06:02 PM
Posle svega recenog,covek se mora realno zapitati;koliko je Muhamedu
ostajalo vremena dnevo za neke druge poslove Osim bavljenja ženama?
Posebno intrigira pitanje,da li tako opsednut covek telesnim
zadovoljstvima,uopste može da se bavi duhovnim pitanjima.
Iskreno pitam,bez imalo zelje da nekoga diskreditujem ili na bilo
koji način potcenim.
vancaga
2016-11-08 08:35 PM
Sram ga bilo i to im je sveti coek'.Malo ko zna da je taj isti-muvamed na odru svoje mrtve cerke Fative reko': samo je majka Bogorodica vise sveta od moje Fative.I dan danas u svojim molitvama
muslici spominju Mariju Magdalenu.U istoriji ništa nije slučajno:
Ispada da je vatikan ustvari stvorio islam,kad je okupio neka plemena koji su se molili bogu meseca.toj znak i dandanas svaka musim.
zastava ima. Trebali su im muslici tada da im pomognu da dodju do Jerusalema pa posle im rimo katolici udarise budzu (po obicaju)
ma sve to-ajde nekako,al dal može ljudsko biće da postuje ovaj zakon:
supruznik može imati intercors sa svojom preminulom zenom samo ako les nije stariji od 4 sahata.coveku ugine'tica pa je tyzan,a ne ovo!
ne verujete? proguglajte malo vise.to je deo od starih zakona islajma
i to su ljudi? Ajde more!
boaz
(neradnik)
2016-11-17 06:29 AM
I jedan nas kralj iz loze Nemanjica ozenio je devojcicu od 6 g. staru (Olivera) ali je navodno sa njom imao sex tek kada je bila nekih 9 g. stara. Danas su oboje proglaseni svecima u nasoj Parvoslavnoj crkvi.
Cudno da ih niko ne upoređuje sa Muhamedom?!
-mrav-
2016-11-20 01:02 PM
Jedno je kralj Milutin koji je lokalni svetac samo u SPC a drugo lider jedne od najvecih svjetskih religija. Mi zbog Milutina ne skacemo u vatru a muslimani koji slijede nauku Muhameda i te kako imaju problema u glavi ako su fanatci. Pri tome Milutin je napravio 40 hramova,branio je od pape pravoslavlje,pa nije proglasen za sveca zbog pedofilije. Car Kosntantin je ubio svg sina jer je oklevetan da je sa macehom bio.u Puli ga je dao ubiti pa je svetac zbog zasluga. Svetac ne znaci bezgresan,bilo je i ubica svetaca kao prorok Mojsije ili Ilija,ali ako se pokaju,ako im dobro nadvlada bise zlo svako može postati svetac.
sashaas
2016-12-11 07:04 AM
Svako ko ista zna o religiji shvata da je Islam satanizam...tj sekta koja je kao plagijat Biblije i Tanaha nastal u 7 veku pisanjem tj dodavanjem,menjanje tekstova ovih knjiga...tako da je Muhamed lažni prorok koga je Isus najavio...
,,Doci će mnogi posle mene da zavedu i izabrane...vuci u jagnjecim kozam,,..ili ,,..Sotona se i u andjela svetla pretvara,,
Ima mnogo ovakvih mesta koji objašnjavaju lazne proroke i antihrista .
Muhamed je bas taj.Islam je satanizam.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.