Forums : Velika Britanija

 Comment
I njega su oterali
DeltaOmega
(ChavTerminator)
2012-08-20 11:47 AM
Šta kažeš Rory na danasnje vijesti?
ima_i_nas
(glumaca)
2012-08-23 11:05 AM
interesantna vest ako mislis na ovo ima tu istine:

http://žena.blic.rs/Ljubav_i_seks/2105/Šta_kod_muskarca_u_trenutku_budi_zelju_za_seksom

Šta kod muškarca u trenutku budi želju za seksom:

Da bi vaš seksualni život bio spektakularan ne morate da kupujete razna pomagala, kostime... Za neke muškarce dovoljno je da ih povede u šoping i dozvolite da viri kroz zavese kabine u kojoj navlačite čipkani veš i oblačite podvezice. Raspitali smo se kod jačeg pola šta ih najviše uzbuđuje kod njihovih partnerki.

Moja žena ima ludu naviku da se ponekada, dok pere sudove, poprska vodom po majci. To je tako seksi, čim vidim njene vlažne grudi i bradavice odmah odjurimo u spavaću sobu.
Aleksandar (36)

- Volim kad devojka pije iz flaše. To mi raspaljuje maštu i pravi razne asocijacije. Trenutno poželim da vodim ljubav s njom.
Milan (26)

- Moja devojka zna šta me najviše uzbuđuje. Obožavam kad obuče seksi veš, legne na krevet i počne da se mazi po telu, da prstima šara po svojim butinama. Za mene je to najizazovniji poziv da „ispitam” njeno telo.
Velibor (31)


- Kada se iznenada sagne napred da veže pertle ili dohvati nešto, odmah je poželim, jer mi na pamet pada moja omiljena poza u seksu - doggy style.

Veljko (29)

- Treba imati smelosti za ono što moja verenica često radi dok sedimo u restoranu sa društvom. Kao u filmovima, izuje cipelu i ugnezdi svoje stopalo u moje krilo, dok mi pogledom daje do znanja da treba što pre da stignemo do naše spavaće sobe.

Saša (39)

- Jednom me je devojka pozvala u sred poslovnog sastanka. Dok sam stajao u odelu pred nekoliko saradnika, ona je s druge strane govorila nežno kako je već počela da se dodiruje i kako joj baš prija. Poludeo sam što nisam mogao odmah da otrčim do nje.
Marko (34)

ima_i_nas
(glumaca)
2012-08-24 11:47 AM
koliko vidim odavno su ove diskusije izumrle!!!!
pegasusplus
(filozof)
2012-08-27 11:14 AM
...SMRT FASIZMU...
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.