Forums : Mobilni

 Comment
Aplikacije na Kineskom??
Timocanin
2015-05-29 11:40 AM
Kupih „on line” jeftinu Kinesku kopiju i evo problema.Neke od aplikacija sa imenima na Engleskom,kada se pritisnu otvore se i sadrzaj aplikacije je na Kineskom jeziku.Probao sam na podesavanje da ih resetujem i opet sve isto,neke se aplikacije otvaraju na Kineskom.Šta i kako uradeti da se aplikacije otvaraju na Engleskom? Hvala...
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2015-05-30 01:10 PM
Ja mislim da tu nema pomoći.
Timocanin
2015-05-30 07:26 PM
Ne! Mora da postoji način...
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2015-06-14 05:24 PM
Postoji mogućnost. Neko treba da uradi wipe off telefona, pa instalira Android da kažem na engleskom ili za govorno područje Evrope.

Uradis mali eksperiment. Ja na svom samsung mogu da podesim jezik na srpski, al to ne znači da će automatski da otvara aplikacije na srpskom, već će i dalje da budu na engleskom. Od tog podešavanja nema ništa. Jedino sto ti ostaje jeste da neko stručan izbriše te aplikacije na kineskom i instalira iste na engleskom.

Timocanin
2015-06-15 12:33 AM
Hvala za tvoje javljanje,slazem se sa tvojim predlogom.Mora postojati rešenje.rade li to u Srbiji? Dobavljac Kinez nije bio bas voljan za komunikaciju,ne znam ko ga naucio da se tako vodi biznis...dao mi je nekoliko brojeva koje bi trebao da kao ukucum i da me te brojke odvedu do nekog menua kojim bi mogao da izaberem verziju jezika koju želim za telefon.To su sledeće brojke: *#15963# *#0066# *#0087# ali opet ništa... Da li mogu recimo pre nego izbrisem aplikaciju „apps store” da je daunlodujem tu novu istu aplikaciju na engleskom,i da onda onu na Kineskom izbrisem? Hvala unapred!
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2015-06-19 11:33 AM
Uradi i vidi šta će se desiti.
Na galaksiju koji imam, kupljen za t mobil mrezu, std aplikacije koje su instalirane na telefonu, fabricka instalacija, za primer samsung hub app iako je prestala sa radom u decembru prošle godine, ne mogu je izbrisati sa telefona tek tako, kao sto mogu koje sam ja instalirao, recimo sketchpad za primer.
I ne samo taj HUB app, već i ostale koje su dosle uz telefon.
Timocanin
2015-06-19 06:42 PM
Hvala ti PUNO za tvoje javljanje i za spremnost da pomognes.Ja nisam tako dobar sa tom novom tehnologijom kao ti.Ovih dana sam jako zauzet poslom i spremanjem za odlazak u Srbiju,ali pre odlaska moram posetiti neke Kineske kompjuter-prodavnice,pretpostavljam da mi oni mogu pomoći...HVALA!
Timocanin
2015-06-21 08:51 PM
PRONASAO SAM cod!

Nakon nekoliko sati provedenim sa mojim i6 mobilnim RESIO sam problem.

Dobavljac mi je dao cod koji *#15963#,i ovde je falila samo zvezdica na kraju broja * koju sam nakon puno pokusaja stavio i dospeo sam do menu-a i promenio sadrzaj mobilnog na Engleski...sreći nije bilo kraja.Pozdrav,i hvala ti puno na pokazanoj zelji da se pomogne jednom amateru...
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.