Forums : Ženski kutak

 Comment
Održavanje doma
JV
(☆)
2018-09-20 09:38 AM

Čitam danas u novinama savete žene koja je radila kao glava tima za održavanje Chatsworth House, koja je jedne od enleskih aristokratskih palata, i koja je, posle penzionisanja, o tome napisala knjigu.

Ona kaže, ukoliko vam se nešto zalepilo za glatku površinu i ostavlja mrlje dok peglate, isključite peglu i dok je još topla, pincetom uzmite tabletu paracetamola i predjite preko toga što se zalepilo i ostavlja mrlje na vešu, pa kada se pegla ohladi samo je prebrišite mekom krpom.

Ms Robinson kaže da ne zna ko je i kada ovo otkrio ali da provereno rešava problem...;)

Imate li vi neke savete proizašle iz izkustva...;)
JV
(☆)
2018-09-20 09:53 AM
Chatsworth je inače gde su mladog Princa Williama poslali da stiče praksu i pomaže pri čišćenju da bi znao šta je sve time obuhvaćeno.
Ms Robinson kaže da ona nije bila deo njegove obuke a da jeste da bi mu sigurno dala da čisti kamine jer je to jedan od najzahtevnijih zadataka...;)

Eto i prinčevi moraju da prodju kroz zaduženja ove vrste, a kod nas ima mnogo dece koja teže nisu podigla ništa teže od kašike i za kojima trče majke i raspremaju, nose i prinose, čineći im medvedju uslugu.
snajka
(♡)
2018-09-22 12:20 AM
Da li stvarno veruješ u taj Bullshit koji je reklama za princa da bi se približio plebsu (narodu koji plaća royal troškove)?
Ja ne.
JV
(☆)
2018-09-22 08:56 AM
To je vrlo kompleksna stvar. Njegov posao kao princa i jeste da se približi narodu i tako osigura opstanak monarhije. Ko šta radi on obilazi razna mesta i zemlje gde Britanija ima svoje političko-ekonomske interese, podržava razne dobrotvorne organizacije i jednom rečiju, kao i njegova majka 'silazi' u narod.

Njegov uticaj na široke narodne mase je veliki, i mi koji nismo rasli u kraljevini, to ne možemo da razumemo.Činjenica da se ono što njegova žena obuče, odmah rasproda, samo pokazuje u kojoj meri se njihovi 'royal subjects„ ugledaju na njih. Takođe pokazuje i da su oni kao par uspeli da ostvare taj jako vaan dodir sa narodom koji je kraljica odavno izgubila a koji je i Lady Di imala.”
snajka
(♡)
2018-09-24 10:36 PM
Da to je istina, da plebs imitira sve što royal family iznese na tržište u nadi da će se indetifikovati sa njima. Britanci su u tome prvi. U poslednje vreme je evidentno da Meghan Markle propagandom guraju u prve redove. To vodi Sophie, Countess of Wessex( snajka kraljice Elizabete), koja je glavna za propagandu u Royal Fam. Vrlo smišljeno. Da britance, konzervativne bivše robovlasnike pripreme za buduće dete Prince Harry & Meghan...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.
JV
(☆)
2018-09-25 01:07 PM
...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.
~~~~~~~~~~~~

Ako mene pitaš to nije slučajno.
nnikiBelow viewing treshold. Show

nniki
(Nanotech)
2018-09-26 03:29 PM
Snajka:
...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.

a ima i poreko 50% sanse da lici na arijevce.

Inače snajka, veoma opsirno skolovanje i multi-discipline training je tradicionalno za royals u UK jer žele da ih pripreme kako bi postali i u svemu drugom elitni... to nikako nije BS, kako ga već ti smatras.

Mnogi commoners koji imaju novca se takođe bolje skoluju, usavrsavaju i treniraju da bi, sto je vise moguće, postali deo elite. I ovo je deo zivotnog usavrsavanja i teznji za perfekcijom koje mogu samo ljubomorni i vecina onih koji nisu sposbni ili mkoji nemaju svojih zivota da osporavaju, izigravaju ili smatraju da je to jedna od teorija zavera namenjena to fool pisssed off commoners.
snajka
(♡)
2018-09-26 04:45 PM
Da JV, misim i ja da nije slučajno.
Vreme če pokazati.
JV
(☆)
2018-09-26 08:37 PM
A šta misliš o ovome.
Čisto da se niko u kraljevini ne oseti left out...;)

Another historic royal wedding is set to take place this summer - the family's first same-sex nuptials.

https://www.independent.co.uk/life-style/royal-family-same-sex-wedding-gay-queen-cousin-lord-mountbatten-a840 5086.html
snajka
(♡)
2018-09-26 09:09 PM
Mislim da je to o.k.
Pogledala sam u drugim novinama, sa sve slikama, obojice sa njihovim familijama. Svi ih, koliko vidim, podržavaju. Svaka im čast!
Ne ženama nego deci.
Jer kad pokušaš da odrasloj deci objasniš da tata nije više tata nego mama, šta dalje.
Ili veruju u njih ili moraju da glume jer je u pitanju velika lova koja će se naslediti.

++++++++++++++++
Da li Royal Family to podržava? Ne! I nikad neće.
Oni se koriste titulom.
Ali svaka titula je data i može biti oduzeta.
JV
(☆)
2018-09-27 04:30 PM
U Britaniji ima jako mnogo takvih slučajeva i to je ok.
Šta meni bode oči je to što je Royal Family i to iskoristila da napravi sebi reklamu...;)
Ovde se i kaže never let a good crisis go to waste...;)

Ima i još jedna kategorija o kojoj se dosta govori u poslednje vreme. Ne znam samo da ne ispadne da su ili Harry ili Megan u njoj da bi se izbeglo ono što si gore već rekla...;)

https://www.bbc.co.uk/bbcthree/article/a0352458-299d-42e4-9fe4-1a7ed7926cb4?intc_type=singletheme&intc_loc ation=bbcthree&intc_campaign=bbcthree&intc_linkname=article_asexual_contentcard22
Jan_PopeskuBelow viewing treshold. Show

Jan_Popesku
(apeironglista)
2018-09-29 07:53 PM

...održavanje doma ...
miki-virtuelni
2018-10-05 01:54 AM
nniki je gay.
JV
(☆)
2018-10-05 04:57 AM
Da Popesku, doma slatkog doma
JV
(☆)
2018-10-05 05:01 AM
miki-virtuelni, to je divno. Ženski deo foruma može biti siguran da ne dolazi na Kutak da nas 'vata za virtuelne sise„ kako se poetično izrazio Pilot...:)”
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.