Forums : Ženski kutak

 Comment
Šta ćete sutra obuci
obicno
(.)
2017-11-10 09:57 AM
U stvari i nije to pitanje, to ja pokusavam da se salim. Pitanje je: da li vi i gdje izlazite vikendom (naravno i radnim danom, ako je to kod vas praksa). Kakve su cijene tih izlazaka, u stvari koliko izlazaka sebi mozete priustiti a da vas to ne optereti ni novcano ni naporom (trebalo bi da vas opusti, a ne optereti).

Tema mi je dosla poslije jednog telefonskog sa jednom prijateljicom: uvijek kad joj kažem da sam negdje bila ona kaže joooj sto i mene nisi zvala, a kad je zovem (danas sam je bas zvala) ona bas ovaj, a ni iduci, vikend ne može, to joj sve na knap a ona je umorna (razlog nije ni bitan). Sa njom se mogu samo u kucnoj verziji sresti, rijetko negdje drugdje. Nema veze i to je za ljude.
La_Gioconda
2017-11-10 10:17 AM
Evo veceras ću da izadjem sa drugaricama do jednog pada u susednim gradu. Neke od nas se nismo videle 3-4 meseca, sve ono posao-kuca-deca-muž-posao-kuca-deca-muž... Obično izadjemo nas desetak tako na veceru i pice i tu se lepo iskokodacemo lol i nasmejemo, istracarimo šta se desava pa do sledećeg okupljanja. Mi koje smo blize se vidjamo cesce. U utorak ću da izadjem sa drugaricom na rucak i u kupovinu, posto nismo stigle da se vidimo kad joj je bio rođendan prošle nedelje. Za vikend idem sa muzem u bioskop da gledamo ovaj nov Murder on the Orient Express.
Šta ću za kad da obucem pojma nemam. Veceras će biti hladno tako da ću se obuci toplo. Crnu pletenu usku suknju, duboke preko kolena cizmice, crvenu rolku...
La_Gioconda
2017-11-10 10:20 AM
* do puba
poet
2017-11-10 10:23 AM
E, ovako...
Još ne, ali pocela sam da razvijam zelju.
Dok Sam bila mladja, uvikek Sam se pitala, šta ovi „stari” rade po kafićima.
U zadnje vrijeme počinjem da shvatim. Zapravo, imam potrebu da budem mediju ljudima koje ne poznajem, ali u jednoj opuštenoj atmosferi. Ne potpuno sama. Maksimalno četiri osobe, za mojim stolom, koje znam. Imam osjećaj da je to neophodna terapija za ovaj period koji slijedi.
Jednostavno, preumorna sam od života (ali ne i od kaftane :))) možda zato što ih nikad nisam ni posjećivala, pa čak ni u mladosti.
Ja sam tamo otišla (par puta), vidjela i pobijedila :D i evo, do nedavno, nije mi padalo napamet ili možda nisam imala kad. ?
Što se tiče garderobe, sve sto nosim je opuštena varijanta, tako da bih možda trebala u potragu za par odjevnih predmeta koji bi bili prikladni za takve izlaske.
Inače, ne volim planiranja. I kako sam često umorna, bas mora da se potrefi trenutak kada su, moja energija i moje slobodno vrijeme, jednako proporcionalni. :))) obično nisu.
Što se tiče mogućnost-sve se može kad se hoće.
skoljka
(student)
2017-11-10 10:30 AM
Ta ti je neka nedrustvena drugarica, let me tell ya, svašta stoji iza tog umora, mogla bi napisati kratku novelu o tome:) Jer znam ih takvih...
Al sva sreća ima oko nas i neumornih, takvim se valja okruziti...
Ja relativno često izadjem i volim svašta nešto novo da probam (imam jednu super grupicu gdje svaki izlazak nešto drugo radimo- čas plesa, comedy club, escape rooms, ma stagod novo se pojavi u gradu) Inače život bude ubitačno dosadna rutina, slozicete se. Izlazak me košta $50 il više (zavisi dal popijem 1 il više koktela, dal vozim il pak moram taxi uzet).
Muž mi je outdoor tip i on voli porodične izlaske, tako da planine il plaže dok ne padnemo s nogu. Za izlaske nula bodova, osim neka pozorišna predstava il eventualno večera, sl to jednom godišnje recimo.
Sad za Božićnu sezonu imam izlazaka lined up kolko ocu i previše sa ovom s onom grupom. Imam i poslovnu grupi, ona mi je najneomiljenija i izbjegavam, tipičan SJ američki forced fun, razumjece oni koji žive vamo.

La_Gioconda
2017-11-10 10:34 AM
Ponekad je to što nazivamo umorom i „nemanjem vremena” ustvari apatija protiv koje se ja verujem treba boriti. Izadji poet, bar jednom mesecno, videces kako ćeš se osecati odmornom i kako ćeš sve cesce da nadjes vremena :)
CPHA
(Чувари ћирилице)
2017-11-10 10:46 AM
Волим изаћи, састати се са драгим људима.
Има их хвала Богу.
Међутим, толико је загушљиво од цигар дима свуда да ме то смори.
Зими су кућне варијанте, изнајмљивање на планини.
Љети је већ друга прича.
Имам пар жена које су спремне да се видимо само кад су њима Бога питај идеални услови.
Оне су додуше асоцијалне али кад се успијемо видјети све буде супер.
Такав карактер.
Не бирам много одјећу, увијек имам шта обући.
Једино кад киле оду горе, онда би најрадије одустала и од изласка и од облачења.
Е тада, ормар се пролама а све стеже.
Лијепо би се ишамарала.
То ми се десило пар зима али ове нече сигурно јер сам љетос 'слетила' неплански и на томе сам још увијек. Е нећеш више!
:-))
poet
2017-11-10 11:33 AM
A šta sam ja rekla? Umor i neimanja vremena radja apatiju. Ili ja pojma nemam?
Da. Polako mi to dolazi, ali eto, čim mi je palo napamet znači da je blizu.
obicno
(.)
2017-11-10 12:34 PM
Ja vama koje imate neke svoje zenske grupice jadostavno zavidim. Jedva da uspijem neki susret sa 1-2 žene u grupi, i to jako rijetko, da realizujem.
La_Gioconda
2017-11-10 12:59 PM
Zenske grupice su zakon :) posebna druzenja, nešto kao sisterhood :)
poet
2017-11-10 03:08 PM
Zenske групице?! Pa tek to bi mi ubilo вољу za zivotom :D
bojana_suisse
2017-11-10 03:51 PM
Mi ne izlazimo svaki vikend,jer svaki drugi ja radim a kad radim ne mogu da izlazim jer su mi radna vremena naporna
Uglavnom volimo da odemo na piće i procaskamo sa prijateljima :)
Volim i diskoteke još uvek ;)
bojana_suisse
2017-11-10 04:08 PM
Zenske grupice?
Nemam.
Dovoljno mi je onoliko žena na poslu.
.vise volim musko drustvo ;)
La_Gioconda
2017-11-10 04:27 PM
Poet kako bi ti grupa žena/ drugarica ubili volju za zivotom?
bojana_suisse
2017-11-10 04:33 PM
Volim i diskoteke još uvek ;)

-------------

Volim i rado ih se secam 🤣🤣🤣🤣
Salim se
Idem ali ne onoliko često koliko bih volela
poet
2017-11-10 05:14 PM
Kako...
Kao prvo, ja sam netipična žena.
Ne znam kako se to desilo, ali ženska priča mi je uvijek bila neinteresantna.
Naglabanja oko novih krpica, i prepričavanje nekih „šmekanja”, trač partije i
i pogled u prazno ako započneš bilo koju drugu temu osim gore pomenutih...
me s.m.a.r.a...:)))) kad su u grupi...
Ove, što ne vole grupe kao ni ja, su rijetke i obično se nalaze na četri različita pola...
A i kad sam imala takve prijateljice, nakon izvjesnog vremena se to prijateljstvo završi jer nema budućnost /perspektivu :DDD
Naravno, karikiram... ali eto u suštini, ako mogu da biram, a da kome ne naškodim...
radije ću biti u drustvu moje bake, tetke, nego u grupi žena mojih godina..
Vazda neko takmicenje, foliranje Itd. Nemam ja vremena za to..
Imala sam jedan slučaj, silom prilika, ovdje gdje sam sad... nazove i priča sat vremena a da bukvalno usta ne zatvori. Od budjenja.. šta je pomislila uradila pa do aktuelnog trenutka, a čitav dan je u kući. Ja nemam vremena ni da zaustim da, kao, neko mi kuca na vrata.. već sam počela trzati nogama i rukama u teškim mukama... kad, na svu sreću, neko je njoj pozvonio na vrata... u zadnji čas. Ja sam već bila u predhistericnom stanju.
JV
(☆)
2017-11-11 12:46 AM
Izlazim, ali sam godinama prešla na dnevne varijante i najviše volim da sam kući posle 10pm.
Jedino u Beogradu umem da zaglavim i često se premorena vratim kući jer tamo jednostavno ljudi drugačije funkcionišu i moram priznati da mi je nekada teško da fizički izdržim taj tempo.

Imam svega nekoliko prijateljica s kojima se godinama družim. i sve smo prilično različite ali imamo zajedničke core values. U Londonu ima dve jako prisne, ali njih dve nisu prisne međusobno.

La_Gioconda
2017-11-11 08:15 AM
Poet:„ radije ću biti u drustvu moje bake, tetke, nego u grupi žena mojih godina..
Vazda neko takmicenje, foliranje Itd.”

__________

Moje drugarice sa kojima sam juče izasla su u rasponu od 30 do 60 godina. Ustvari najmladjoj je 28 a najstarijoj 61. Nikakvo takmicenje i foliranje, samo dobro vreme uz hranu, pice, pricu, zivu muziku i dosta smeha.
poet
2017-11-11 10:46 AM
Čemu se smijete?
skoljka
(student)
2017-11-11 12:40 PM
Poet, sad mi me uistinu dobro nasmijala😂😂😂
La G ti i ja imamo slične navike oko prijateljstvovanja.
Poet, bake i tetke, pa stvarno si smijeh živi...Al razumijem ja tebe, znam i takvih, imam jednu koja isto ko ti nekako ne podnosi tu žensku konjkurenciju:) pa se na kraju druži s mojom mamom iako je ženska 10-ak god moj junior:) Mene nešto nije dobro podnosila, Iako sam ja recimo nevidjena ‘raja’ (po spostvenom ubjedjenju:) meni bude smijesno kad mi mama kaže da je ova bila kod nje na kafi...
Ja imam par grupa, volim naše žene stvarno, tu imam ubjedljive soul mates, znači da ne povjerujes koliko smo slične, Al naše žene su zeznute po pitanju porodice, kad im se dese djeca, tu možeš ih zaboravit na 10-ak god, mogu te vidjeti samo kad im djeca spavaju i to da svakih 3 min gledaju u tel da nije slučajno nešto bilo...Al opet volim volim da se družim s našim više nego i sa kim i one su mi druge forever.
A onda ove inostrane, jao ima svakavih. Al opet volim ‘to expand my horizons’ , svašta novo čuješ vidiš, dozivis, iako definitivno iziskuje više truda...Ta grupa mi se sastoji od 12ak žena sa svih smo kontinenata i svih boja, ljepota zemlje u kojoj živim:) Al nam zajednicko želja za fun times i sve zamislite imamo djevojicice istih godina, i to je ta nit koja nas veze.
I onda poslovne veze, one su mi pod moranje, ali i tu ima ponekog druženja iako bi ja da se mene pita to svela na najveći minimum minimuma znaci nikad. Al team building i te BS, yuck, al mora se.

poet
2017-11-11 01:12 PM
:))) E, bas mi je drago...
Pa, znam ja zašto pitam... ovo sto ja znam, čemu se smiju kad su u grupi, meni izaziva facijalni grč, jer moram nasilu da zadržim neki nasmijani izraz lica dok u sebi naravno mislim, otkud ja sa njima. :))))
La_Gioconda
2017-11-11 01:25 PM
Smesnim situacijama iz zivota
poet
2017-11-11 01:39 PM
A zašto ti je potrebna grupa?
I kakav je to užitak, osim jela i pića, cekati na red da nešto kažeš dok slušaš te životne situacije, koje su ili već vidjeno ili već doživljeno. Radije slušam ispovijesti na YouTube, nekih zaista interesantnih ljudi, koje nemam priliku sresti uživo.
La_Gioconda
2017-11-11 02:35 PM
Poet nije ni cudo, neopisivo si negativna osoba.
poet
2017-11-11 03:15 PM
Ma, nemoj :))) zato što ne želim da budem dio čopora?
Ako je to mjerilo negativnosti, onda jesam. Negativno sam ucoporena.
skoljka
(student)
2017-11-11 03:16 PM
Nije poet negativna, LG nemoj da skacemo do zaključaka, nego analiza.

Poet vuče na introvertnu stranu (ništa negativno opet, imam trenutno 2 primjerka tih u kući svojoj, znam o čemu pričam) i/ili nemaš ženska pravo društvo oko sebe. Ti grčevi su mi poznati, to je kad bi bila svuda samo ne nego okružen tim ljudima s kojim si se možda silom prilikom našla. Ja imam permanentan grč vještačkog osmjeha na recimo poslovnim Christmas parties i tako, kad bi samo kakvu masku mogla staviti jer čini mi se bore mi budu izraženije i par dana posle.
Zato su meni naše ženske (s kojima se družim 20+ godina već) i još možda i crno vino😉 zakon, tu se osjecam at home sto svima vama želim da nađeteako nemate😊
skoljka
(student)
2017-11-11 03:18 PM
A da i to, ja sam primjer pozitivno ucoporene osobe, poet je primjer one on one druzeljubivosti:)
poet
2017-11-11 03:22 PM
Meni kao „ negativnoj” dodju sve te čoporanke na tugovanje i žaljenje, psiho terapiju i savjetovanje, kad im je „dur guzici”. Da se požale na te prijateljice sa kojima uživaju u jelu i piću i umiru od smijeha. Zamisli to...
posto ih sve znam u dušu i bez da mi se ispovijedaju, nema šanse da mogu biti opuštena u njihovom društvu, da ne kažem čoporu...

Nisam tamo gdje je meni mjesto ili ti mjesto ne postoji, nije bitno. Meni je i ovako lijepo i ne žalim se.
poet
2017-11-11 03:29 PM
Moj „problem” je što ne poznajem koncept površnosti.
A takva druženja to jesu. Čak i kad bih srela žene koje mi ne idu na živac i nalazim ih za interesantne, ne vidim zašto bih sa takvim rijetkostima jela i pila?
Radije bih nešto učila od njih, možda saradivala na nekom projektu. Uglavnom, radila nešto korisno, produktivno.
Kad čovjek ostari i shvati neke stvari u životu, može se veliki samo u grupi ljudi koje uopste ne poznaje. Ili! U okviru familije. Moja familija je daleko.
poet
2017-11-11 03:31 PM
...može se veseliti... (korektor..)
skoljka
(student)
2017-11-11 03:46 PM
Poeta, vidiš to mi je izmaklo, ne znam zašto ja uvijek zamišljam da smo sve ovdje tu negdje 30te, 40te, eventualno 50ica. A ti si možda ženski primjerak u poznijim godinama?!? Shvataš suštinu malo bolje, ali nevertheless moraš se opustit sto prije, kao sto rekoh časa crnog vina🍷
La_Gioconda
2017-11-11 03:50 PM
Nemam šta da kažem, tvoji postovi sve govore. Samo sama zuc i cemer. Sa takvima kao sto si ti se ne družim i trudim se da ih zaobidjem. Tako da ovo je moje poslednje obracanje tebi kao i citanje tvojih postova.
bojana_suisse
2017-11-11 03:57 PM
Zenske smirite se nemojte još i ovo malo nas pa sve neka netrpeljivost
Ja razumem poet,svako ima pravo na svoje mišljenje
poet
2017-11-11 04:22 PM
Da ti pravo kažem ja tebe odavno preskačem, ali te ne komentarišem zarad dobrobiti cjelokupne zajednice:))) tako da neću ni ovaj put...
poet
2017-11-11 04:24 PM
Da, školjka, biće da je to :)) ja sam starac foco od sto ljeta :)))
Uzdravlje!
JV
(☆)
2017-11-12 03:07 AM
Zenske smirite se nemojte još i ovo malo nas pa sve neka netrpeljivost
Ja razumem poet,svako ima pravo na svoje mišljenje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slažem se sa Bojanom ali isto tako kao prava „političarka” hoću da dodam da nije svaka konfrontacija svadja ili netrpeljivost, već je razlika u mišljenjima, što je zapravo i najlepše u svemu...;)
JV
(☆)
2017-11-12 03:15 AM
ne znam zašto ja uvijek zamišljam da smo sve ovdje tu negdje 30te, 40te, eventualno 50ica. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da si ti živa i zdrava ćkoljko, ja sam 1963 godište...;)
obicno
(.)
2017-11-12 08:09 AM
JV, isto smo godiste

Predvodimo zenski copor 50+
obicno
(.)
2017-11-12 08:19 AM
... i nezreli ste sa tim udaranjem minusa

Ako mi se nešto bas mnoooogo svidi dam plus, ako mi nešto ne sjeda zaobidjem.
Poet nisi ti negativna, samo ti furaj svoje. Na tebe sigurno covjek može racunati kad je gustu, čak i ako ti to nećeš da priznas i pokazes.
obicno
(.)
2017-11-12 08:45 AM
Zenske grupice su zakon :) posebna druzenja, nešto kao sisterhood
------------------------------------------------------------------

To „sestrinstvo” mi malo smeta, volim individualnost i iskrenost. Ne moramo voljeti iste stvari, obozavati iste ljude ili se pretvarati da to tako da bismo se mogle druziti i da bismo se uzajamno cijenili. Nekako bas volim one koje malo odskacu od okoline i imaju svoju riječ, ako to nije drskost i podcjenjivanje drugih.

Dovoljno mi je onoliko žena na poslu. .vise volim musko drustvo
------------------------------------------------------------------

Pošto ja imam vise muskih nego zenskih kolega, ne bih se nikako sa ovom tvrdnjom poistovijetila. Zenske su, najcesce, mnogo bezopasnije (čak i ako su sklone intrigama) od muskaraca.

Ne bih se nikako mogla druziti, ono bas iskreno druziti, samo sa muskarcima. U parovima je to opet druga prica, najviše se i družimo bas sa parovima. Kao mlada djevojka imala sam mnogo dobrih drugova,a li ni jedno drugarstvo se nije odrzalo, kao takvo do danas. Naprotiv, drugarice i nakon tliko godina kad sretnem site se ispricamo. Nije da se družimo kao nekada ali imamo jedna drugoj šta reci. Muskarci su opet nešto drugo, oni uvijek pricaju o nečemu sto „je bilo i kako je to bilo” a da se ja ne sjecam toga, pogotovo ako su u drustvu sadasnjih partnerki.
poet
2017-11-12 11:53 AM
Poet nisi ti negativna, samo ti furaj svoje. Na tebe sigurno covjek može racunati kad je gustu, čak i ako ti to nećeš da priznas i pokazes.
--------
Obično, hvala, ali ne znam zašto imaš potrebu da me podržavaš? Meni je, dijete drago, sto godina. Zar misliš da me par minusa može obeshrabriti da budem ono sto jesam?
A ne sjećam se ni da je računanje na mene ikad bilo tema...
Ne znam ima li potrebe da još uvijek objašnjavam da su teme o tome kako se oblačimo za mene nešto degradirajuće pogotovo kad se tretiraju kao ženske.
Zar da bi bio dio nekog ženskog klana apsolutno moraš da posvećujes dosta pažnje tome i da izgledaš very stylish, po diktatu današnjih standarda propisanih za modernu ženu današnjice? :)))
Dakle, nevjerivatno...
skoljka
(student)
2017-11-12 12:12 PM
Moda je zabava, oblačenje i sminkanje i frizura isto tako, niko nikog ne pritiska, bar ja ne mislim tako, poet šta je problem, mislim sa 100 god bi trebala to razumjet.
Pa nemoj samo rad, projekti, problemi, analize i sl, daj malo isplivaj na površinu, nestaje vazduha tu gdje si.
skoljka
(student)
2017-11-12 12:26 PM
I sestrinstvo je zabava, za mene većinom samo zabava, tako ja to gledam. Iako da, imam par s kojima mogu i ozbiljno pričati.
Familija zna da bude zabava, ali i puno puno rada. Kad se priča o nekom na koga se covjek može osloniti, to su ti ljudi u koje ulazes i koji se i na tebe oslanjaju. Obostrano. Kad dođje stani pani ja gledam u familiju, ne u sestrinstvo. Moje vidjenje prijateljstva je takvo, ja nemam visoka očekivanja od tih žena osim da nam bude super zabavno kad smo zajedno. E, sad može to biti površnost, šta god da je, meni odgovara, a bogami i svim tim ostalim, inače ne bi se držale zajedno tolike godine. I totalno je postedjeno muka, dugovanja, krivica,prošlosti i sveg drugog sto obično postoji u familijama.
Poeto i obično, prijateljstvo kod vas mislim ima drugu definiciju.
poet
2017-11-12 12:31 PM
Moda je zabava i to turbo folk zabava.
Ja imam drugu ideju zabave i to je sve. Ne znam, školjka, čime si ti mjerila nivo kiseonika oko mene, ali ja sasvim komotno dišem.
Tebi ako treba vise, sad su u modi oni barovi sa kiseonikom pa se zabavljaj.

skoljka
(student)
2017-11-12 01:11 PM
Ja mjerkam pjesnikinjo moja floating bars, kiseonika imam ovdje medj planinama i morem gdje živim, a ovo te stave te u kapsulu s vodom i ništa ne vidiš ne čuješ samo plutas, ako oćeš sa mnom, imaćemo floating partaaayyy🎉🎉🎉🤠
obicno
(.)
2017-11-12 02:56 PM
Izvini teta poet sto sam te pogledala (virtualno)
Ako već imaš toliko potrebe da držiš ispred sebe upozorenje „opasan pas”, onda imaš za to sigurno i neki jak razlog. Možda da bi ovdje na diskusijama malo provocirala i digla tenziju ili da bi odvrnula svoj neki ventil i izduvala se malo ili ... nebitno. To je tvoja stvar.
obicno
(.)
2017-11-12 03:13 PM
Poeto i obično, prijateljstvo kod vas mislim ima drugu definiciju.
------------------------------------------------------------------
Ja prijateljstvo ne definisem, ali ga osjeca kad je prisutno. I prijateljstvo za mene nije jedna konstanta, nije uvijek u isom obliku i intenzitetu zna da blijedi i nestaje ali i da se pojacava. I to se sve osjeti
poet
2017-11-12 04:08 PM
Ne vidim potrebu, zato što sebe ne doživljavam tako, ali ako ti to kažeš , hvala na komplimentu :)))) ipak, ne mislim da ću upozoravati ikoga ni u buduće, neka otkriju sami.. zašto da ljudima uskratim zabavu? :)))
Meni je, recimo, zabavno to kako ti brzo mijenjaš mišljenje o ljudima... u samo par postova.
poet
2017-11-12 04:16 PM
a ovo te stave te u kapsulu s vodom i ništa ne vidiš ne čuješ samo plutas
------
Volim da plutam, ali ne volim da budem zatvorena u kapsulu :))))
I sto mora da bude party? :D
JV
(☆)
2017-11-12 09:11 PM
obično, pa mi smo bliznakinje...;)))

Meni „sestrinstvo” ne smeta jer u našim godinama ono nije kao sestrintva u osnovnoj školi kada
smo sopstveno mišljenje morale da prilagodjavamo ostatku da ne bi štrčale.

Volim da se družim s nekim ko je sav svoj i ko je prvenstveno zadovoljan sobom jer takvi su ljudi opušteni i otvoreni za druženje.

Volim kad s nekim kliknem, to je stvarno divan osećaj...;)
Često se desi i da poznanstvo nema budućnost ali ni to ne mari, opet si bogatiji za jedno iskustvo.

Da ilustrujem, pre nekoliko dana smo stajali u redu za neki restoran u Tokiju, verovatno najmanji u kojem sam ikada bila jer ima svega 8 mesta i dok smo stajali spontano smo ušli u priču da dvoje mladih indonežana i njihovim majkama od kojih sam s jednom razgovarala kao da se znamo sto godina. Nama je vreme proletelo i bez obzira što klopa i nije bila neka (jer u remen naliju mleko...bljak) mi smo se super proveli i zezali sve vreme. Onaj momak je stalno snimao svoju devojku video kamerom sa sve mikrofonom, ona je govorila evo sad smo tu, desiće se to i to, bili smo ovde, pogledajte ovo, da bi se ispostavilo da to rade za njen Instagam account na kome ima ni manje ni više 8 miliona sledbenika...wtf!...;)
JV
(☆)
2017-11-12 09:27 PM
Još samo da dodam, nekada mi površna druženja i neobavezni razgovori izuzetno prijaju...;)
... i po pravilu, nikada ne ostajem prijatelj sa ljudima koji večito kukaju jer se brzo umorim njihove nespremnosti da menjaju stvari. Ima tu i toga da ako mi neko izloži problem, ja automatski tražim rešenje pa mi postane dosadno i naporno da vodim razgovore koje nikada neće uroditi plodom.

Takođe, ne ostajem prijatelj s ljudima koji stalno uzimaju a ništa ne daju.
skoljka
(student)
2017-11-12 10:16 PM
Poet, jes ti malo psycho?
A party, nemoj da te to plaši, ne mora to da znaci zabava (osjecam da imaš neki gadan issue sa zabavama, smijehom i sve tako tim strasnim stvarima). To party može da znači da više od jedne osobe nešto rade zajedno, Al ne mora da znaci bas da se zabavljaju tako da si sigurna tu, dok plutas recimo.
JV, a to za rjesavanje problema nekom ko i ne planira da ih riješi,da, poznata mi je zaludnost takvog razgovora.
JV
(☆)
2017-11-12 11:25 PM
Baš je zaludost, ali ja nisam neko ko to može ravnodušno da sluša i da mi udje na jedno uvo a na drugo da mi izadje, naročito ako mi je ta osoba srcu draga. Sve druge samo prekinem i kažem, ma snaći ćeš se ti već nekako i da smo zdravo.

Malo je i bezobrazluk prazniti se na drugima i ne razmišljati kakav efekat to ima na njih.

poet
2017-11-13 08:38 AM
Poet, jes ti malo psycho?
------
E, ovo je vrhunac :))))
Jesam li JA psycho?
...

Želim vam dobro zabavu...
JV
(☆)
2017-11-13 09:13 AM
Želim vam dobro zabavu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Baš si velikodušna...
skoljka
(student)
2017-11-13 12:29 PM
Hvala poeto, ako se predomislis tu smo, zabava i smijeh i mi ženske:)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.