Forums : Skandinavija

 Comment
Nacisti marsiraju 1994 a sad šta je sa njima
ANGELSOLDIER
(Mjölby)
2014-04-04 06:58 PM
ja živim u svedskoj ovaj video je iz 1994
https://www.youtube.com/watch?v=DRqA_Uvc2JE
onda je bilo puno nacista ali šta je sad sa njima ja nezivim u stockholmu nego u drugom gradu, sad u svedskoj ima toliko stranaca i njihovi kvartovi da sad oni divljaju po rinkeby , i ostalim kvartovima pale kola , u malmö u råsengården.
pre neku nedelju su nacisti premlatili strance i jednog navijaca malmöa stranca ali opet
gde su nacisti nema ih vis eonako javno kao 90 tih dali se kriju ili gde su sada retko da vidim ovakve pozdrave zi haj u grupama , jedino ponekad nacisti napadnu levicare ili ono u malmö ali uglavnom su se povukli neko ko je u sthlm neka mi kaže šta je sa poznatim Skinhedsima 90 tih gde su ?
ANGELSOLDIER
(Mjölby)
2014-04-04 07:03 PM
da dodam nacisti sad žive tajno nesmeju da udju u naselja rinkeby i stranacke kvartove ili u malmö rosengorden dok 90 tih su to radili i napadali strance, sada žive u tajnosti u nekim podrumima i rupama se okupljaju i povremeno napadnu one levicare komuniste i strance kad oni drže demonstracije ali to rade SMR i Svenskarnas parti
a gde su oni nacisti 90 tih sada retko skoro i nevidjam da neko ulicom kao ovi i vicu zi haj kao onda sada . Gde se kriju nacisti skinsi i ako ih ima puno

https://www.youtube.com/watch?v=DRqA_Uvc2JE
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
2014-04-07 03:55 AM
Za početak - porasli su. Konkretno ta ekipa vise nisu „hormonstinna” tinejdzeri već odrasli ljudi. Što ne znači da su promijenili mišljenje iako mnogi i jesu.

Drugo, zabranjena im je ikonografija.

Treće, mislim da djeluju iz sjenke, po modelu Desnog sektora iz Ukrajine cekajuci svoj momenat.

Cetvrto, kao sto i sam pominjes promijenila su se i vremena. Stranaca ima sve vise u svim slojevima drustva. Pitanje je koliko ćemo cekati prije nego sto neki visoki ministar ili možda čak i premijer bude stranac ili potomak nekog stranca, s obzirom da je „invandraraca” ja mislim vise od 2 miliona sada. Doduse nisu/nismo ujedinjeni.

Nego, tamo negdje od 1998-2009 je bio relativno miran period, bez nekih većih ispada. Poslenje dvije ekonomske krize (Americka + Grckoevropska) su dovele do porasta nacionalizma u svim zemljama.
BeliVuk
2014-04-11 04:50 PM
Какви нацисти у мишју рупу се увукли. Само прошле године је дошло 100.000 углавном аналфабетских примитивних муслимана који никад неће се интегрисати. Јели су многи шведи и западњаци кокице и гвна кад је геноцид чињен над Србима 90их. Кува код многих шведа сада али не могу ништа, без рата никад неће их моћи истерати. Мује сваким даном све јачи у Шведској, потуричка звер Јашенко Селимовић је део њих.

Све политичарске партије осим СД су промуслиманске антишведске и свакодневно се у медијама и међу шведским политичарима спрдња прави над шведима. Ја им кажем отворено, већина вас није било брига напротив многи шведи и западњаци су правили спрдњу са Србима кад је запад помагао да се врши геноцид над Србима сад кад је пљување свакодневно по вама ред је да видите како је. Поетична правда.
sns888
(yrke)
2014-05-27 03:49 PM
Šta je sa njima?!
Čekaju pravi trenutak, a po svemu sudeći, neće trebati još dugo da čekaju. Svoje ljude imaju i u policiji i u vojsci, a da javnost o tome ništa ne zna. Setimo se samo slučaja Anders Breivik u Norveškoj. Ubio je toliko pripadnika vladajućeg režima, samo zahvaljujući nizu grešaka koje je norveška policija počinila. A te greške koje su bile sve jedna za drugom, su bile takve prirode, da ih je nemoguće smatrati za slučajne. Pa pre neku godinu ono o visokim vojnim funkcionerima Danske koji se tajno pripremaju za čišćenje te zemlje od stranaca. Pa se ubrzo sve to zataškalo, jer radi se o izuzetno moćnim ljudima. Znači, čeka se samo na pravi trenutak.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.