Дискусије : Немачка

 Коментар
Ima li kakav stan u Ingolstadtu ili okolini
sirchulle
(CAD Designer)
07. јун 2014. у 13.01
Pozdrav za sve Nemce nasega porekla od Hamburga do Minh(k)ena. Elem, nisam se dugo javljao jer sam bio u prepirci sa likovima sa foruma Emigracija pa je bilo raznih dogodovstina. Evo, nakon sest (punih) godina ukazala mi se prilika da se preselim za Ingolstadt pa mi je potreban neki smestaj tamo. Za sada se „vucaram” po pansionima (od Lentinga do Gaimersheima) ali koliko vidim buducnost mi je izgleda u Ingolstadtu jer je izgleda Audi bolji poslodavac od BMW-a. Nazalost, oficijelne informacije mi govore da je situacija u Ingolstadtu mnogo gora nego u Minhnenu što se tiče stanova. Jednostavno ih nema na berzi. U Minhenu se nešto može i naći bez obzira na cenu ali u Ingolstadtu mi teško ide. Svaki dobronamerni savet bi mi dobro dosao.
Hobbit
10. јун 2014. у 07.27
Da das oglas u lokalne novine sa privlacnim naslovom tipa: inzenjer trazi stan. Javice ti se vlasnici stana pa je iznajmljivanje bez provizije agencije. U Minhenu to definitivno funkcionise, nas su zvali ljudi koji nisu stavili svoje nekretnine u oglase.
sirchulle
(CAD Designer)
10. јун 2014. у 14.47
Kako rece Karadjordje u „Crnom Guji”: „Bolje znati, mnogo, uvek i često nego ne znati ništa ponekad, nikad, kojekude...”. Skroz sam smetnuo sa uma tu varijantu a moj jedan kolega u Minhenu tako nasao stan. Šta ti je internet i moderna tehnologija, potpuno sam zaboravio na novine. Hvala na ideji, nadam se da će upaliti i u Igolstadtu...
Sova13
26. јул 2014. у 16.21
Naravno da ima stanova u Ingolstadt-u, samo je pitanje šta trazite?
Stan ca. 100 qm kosta oko 850€ + Nebenkosten + Garaza...
Donaukurier.de to su novine u IN a ako konkretno želite znati cijenu qm ukucajte Mietspiegel Ingolstadt i dobijete dovoljno informacija. Stadtwerke IN za regionalnu struju, ako želite koristiti najnoviju tehnologiju interneta Glasfaser to će biti malo teze, lično mi ga imamo u podrumu ali posto nisu svi stanari suglasni ne dobije ga za sada niko.
Audi je zakon u IN tako da će vas svako uzeti kao stanara „ mit Handkuss”.
Srećno...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.