Дискусије : Немачка

 Коментар
Sevastopolj
Jaga
(1Q84)
05. март 2014. у 11.26
Zdravo

Meni nije jasno, ako je Krim i Sevastopolj tako bitan Rusima, zašto Rusi pri raspadu Sovjetskog Saveza, nisu spojili to sa Rusijom pre disolucije.

Pozdrav,
Jaga
Hobbit
06. март 2014. у 03.34
Wellcome back! Nemam pojma šta pitas, jer sam mentalno operisana od istorije, niti je znam niti razumem, sa malim izuzecima. Sto nije dobro, zato što sav pametan svet kaže da ćeš lako razumeti sadasnjost ako razumes istoriju.
Ali da se vratimo na tebe, od kako si se samo-odjavio, ovde je tek postalo nacisto mrtvo :-)). Ja recimo imam puno novosti, ali pišem tek od sledeće nedelje kada finalizujemo detalje.
Jaga
(1Q84)
06. март 2014. у 05.16
Zdravo Hobbit

Pa vidim i ja da je mrtvo. Ali šta da se radi?

Bio sam malkice vise aktivan na FB. Lepo je uspostaviti kontakte sa studijskim kolegama rasutim po svetu, videti njihovu decu i šta su uradili od zivota. Ali i FB-a sam se zasitio. Tim povodom sam odlucio da batalim smartphone i da si nabavim običan mobilni.

Evo proleca, pa će stvarno biti rada u basti, da li staroj ili novoj, to će se još pokazati. Ubuduce ću biti vise na diskusiji o vrtlarstvu i vocarstvu.

Pozdrav,
Jaga

Leon01
(ekonomista)
06. март 2014. у 09.11
eto vidis jaga to sam se i ja pitao i ne znam možda nam neki sitoricar kaže ili bar poznavaoc zašto se to tad nije desilo?
Pilot_
(papirnog aviona)
14. март 2014. у 04.50
Zato sto ova Rusija danas i ona tada Jeljcinova nemaju dodirnih tacaka ni po kojem osnovu.
Ne mislis valjda da je ong polupijanog klovna neko smtrao za ozbiljnog igrača na svjetskoj mapi.
Danasnja Rusija je i vojno i ekonmski jaka, ne da izigrava svjetskog Serifa, ali da zastiti svoje interese to da.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.