Дискусије : Немачка

 Коментар
HITNO u vezi vrtica!
mirjanaD89
21. октобар 2013. у 16.18
Dobro vece,imam mali problem i možda neko od vas može da mi pomogne.. Treba mi informacija o tome na koji način, i da li je uposte moguće, da se auslenderi zaposle u inostranim vrticima ( Frankfurt, npr.) ?? Ako neko zna nešto više o tome, molila bih da odgovori na ovaj komentar, Svaka informacija biće od velike pomoći.. Hvala
Jaga
(1Q84)
23. октобар 2013. у 12.26
Dobro vece

Nemam odgovor na tvoje pitanje, ali znam zašto niko nije ni pokusao da odgovori.

Prvo i prvo, pojam „auslenderi” nije nikakav pojam. Ili imaš radnu dozvolu, ili nemas. Državljanstvo ne igra nikakvu ulogu. Barem ne tom domenu.

Drugo, za vaspitaca u vrticima, treba 4-godisnje skolovanje. Ili ga imaš ili ga nemas. Bez te diplome ne možeš ni da priviris.

Inostrani vrtici? Mislis npr. engleski vrtic u Frankfurtu? Cistro sumanjm da imaju manje zahteve negop za nemacki vrtic.

Pozdrav,
Jaga

marijamhlc
01. новембар 2013. у 06.05
Moja prijateljica je uciteljica u inostranim skolama, radila je svuda po svetu. Treba ti neka specijalna diploma i dozvola da to možeš da radis. Znam da je ona zavrsavala posle ekonomskog fakulteta, još 2 ili 3 godine je isla u Vasington da zavrsi i te neke kurseve i da dobije sertifikat.

Međutim moras i da pazis kada dobijas sertifikat gde ti je dozvoljeno da radis. Ona sada živi na Floridi, i nema licencu da radi tamo, nego mora sada da preda svu njenu dokumentaciju, sertifikate negde na odobrenje, i naravno da plati sumanute pare da bi mogla da radi kao uciteljica u inostranoj skoli na Floridi.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.