Дискусије : Немачка

 Коментар
Za usput
Jaga
(1Q84)
17. октобар 2013. у 15.59
Za sve koji možda veceras krecu na put:

http://www.youtube.com/watch?v=2y1TZXc5DiY

Pozdrav,
Jaga
Hobbit
18. октобар 2013. у 02.04
Poslednji put kada sam vozila nocu tako mi se spavalo da mi ni Red Bul, ni zvakanje zvaka nije pomagalo. Na kraju sam pevala na sav glas da ne ne uspavam i nekako se dokotrljala na odrediste.
U novembru ću morati opet tako da vozim nocu, negde oko 2-3 nocu bi trebala da stignem. Šta predlazete kao pomoć protiv napada spavanja u voznji? Problem je sto tu poslednju deonicu vozim kroz Austriju i tamo u to vreme ne putevima nema žive duse, voznja po auto putu, dosadna, dosadna
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
18. октобар 2013. у 04.34
Uh, Hobit zaista je opasno da toliki put vozis sama nocu. Najbolje da na pola puta, u Austriji recimo, negde odspavas i odmoris se.
Hobbit
18. октобар 2013. у 06.12
Da, tačno, ali nikada se nema vremena. Kada idem u Italiju radim do 16:00 na poslu i onda posle posla krenem. Ako se zaglavim u nekoj koloni onda stizem oko 2-3, ako ne onda do ponoci i to je sasvim ok. Meni je to vreme oko 1-2 nocu posle čitavog aktivnog dana katastrofa, ne znam kako se zovem.
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
18. октобар 2013. у 07.30
Znam, to je strasno naporno. Putovala sam nekoliko puta kolima iz Minhena za Srbiju i nazad, ja ne vozim pa je moj muž stoicki podneo sav taj umor. Posle je ceo dan prespavao, nije znao gde se nalazi.

Hobit, kad osetis da ti se spava, parkiraj se negde i odmori malo, svrati u neku kafanicu, osvezi se i popij jaku gorku kafu.
Pusti vreme neka ide, bolje da stignes kasnije, nego ne daj Bože.
Veliki je rizik voziti toliko dugo bez odmora!
Jaga
(1Q84)
18. октобар 2013. у 14.48
Zdravo

Možda ovako zivahnija stvar:

http://www.tape.tv/musikvideos/Hole/Celebrity-Skin

A, inače pomaze:

1. Ako se smenjujete tokom voznje.

2. Ako taj dan kada putujes krenes npr. tri sata ranije sa posla. Za tri sata, ti u normalnoj firmi nije potrebno ni pola dana odmora. Nego odradis tih par sati unapred.

3. Pomaze i ako se putovanje koncipira kao deo odmora. Nas rekord na putovanju autom za Srbiju je npr. 3 dana putovanja, sa dva nocenja, pa onda ili obidjemo nešto u Sloveniji. Cool je bledsko jezero, i oni kafici na obali.

4. Ako samo kratko putujes, lično mislim da se uopste ne isplati ići autom, nego avionom, naročito ako sama putujes.

Pozdrav,
Jaga
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.