Дискусије : Шабац

 Коментар
Da platis bre
usamljeni_jahac
(gonic stoke)
09. октобар 2012. у 05.53
UN
Gmazovi su napravili Ujedinjene Nacije , koje deluju destruktivno na sve nacije i celo covecanstvo . UN se nalaze u USA koju su stvorili isti ti gmazovi koji se bave reketiranjem i sirenjem STRAHA na celoj planeti . U nacionalnim konfliktima uvek stanu na jednu od zaracenih strana a finansiraju obe strane i tako dobijaju novcanu dobit. Bogate se na smrti i patnjama miliona ljudi. Vi sami prosudite da li su to gmazovi ili neke druge zivotinje . Uglavnom oni nisu kao MI .
REKETASI ;
Možda niste znali da Srbi placaju toj kriminalnoj organizaciji REKET i to oko 90% : Ako se u Srbiji proizvede 100 traktora oni uzimaju 90 a deset pokrivaju troskove rada i materijala .
Sa psenicom , kukuruzom , malinom . stokom je još gore . TO znaju svi politicari , postoje dokumenti kuda idu nasi proizvodi i svi cute . Kada se setim kako su nam u Sapcu trovali decu sa fabrikom ZORKOM a svi proizvodi su isli njima .
Politicari ;
Kaže gospodin Djilas ;
- Ako covek ne plati autobusku kartu u Parizu ili Berlinu , dobija zatvor a mi eto samo mu stavimo lisice i malo mu razdrmamo bubrege ...!?
Coveku koji placa reket preko Djilasa razdrmavaju bubrege . A da je to uradio na Marsu , kaže ovaj velikoskolovani politicar , bio bi streljan ...Sranje u šta sve ljudi veruju .
U Parizu i Berlinu , zaboravio je Djilas da kaže radi 90% stanovnistva . Ostali deo prima föseklin kasu ili socijalnu pomoć koja iznosi mesecno po 350 evra i placena stanarina i lekovi. To ti je socijalna granica ispod koje ni jedan stanovnik tog grada ne može da padne . Ako želi da putuje autobusom obavezan je da plati kartu jer mu je vlada omogućila da za to ima novac ...
Hteo sam da kažem ovo ; U Srbiji ne postoji socijalna politika jer nema para : kako bi imali para kad gospodin Djilas ima samo na jednom racunu 11 miliona evra . Pare sa kojima je trebao osnovati socijalnu politiku su zavrzile na njegovom racunu . Šta će on raditi sa tolikom parama yebem li ga ...Uglavnom zbog njegove pohlepe pati i trune i nestaje srpski narod . Hitno doneti zakon za zastitu srpskog naroda i za BANKARSKE RACUNE koji se drže u tajnosti ...
centar_bair
10. октобар 2012. у 10.15
usamljeni_jahac
(gonic stoke)
21. октобар 2012. у 05.54
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.