Дискусије : Мелбурн

 Коментар
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Za Singidunum_WA
Raven_UK
07. октобар 2010. у 08.42
Singidunum_WA; I feel for you bro!

I ja sam ovde oko dve godine, pre toga sam živeo u Londonu (ne Ontario, nego UK) vise od dvadeset godina. Rođen u Beogradu, koji sam napustio 1988 bas zbog toga jer mi se nije svidjalo kako su se mozgovi tamo ispirali i kuda je sve to odvelo.

Kao i dobrih i pametnih stvari, u zivotu sam napravio i vise priličnih gluposti. Moja odluka da dodjem iz UK u ovu Au-Sraliju je jedna od većih.
Slična prica kao i asdfghj, živeo u UK, posetio US i Kenjadu u vise navrata i na duže vreme profesionalno i privatno, pa utripovao da je ovaj talog vogova i engleskih bivših seljaka i robijasa slično sto i gore navedeno, samo sa lepsom klimom, i opustenijim zivotom. Ne mogu sebi da oprostim kako sam bio tako naivan pod stare dane…

Pošto je vecina diskutanata u tvom proslom postu promasila temu, evo da otvorim novi topic i da stavim svojih „tuppence worth” na ono sto si naveo u proslom postu;

„Evo preko dve godine u ovoj popisanoj zemlji,znam mnogi će mi reći da se vratim odakle sam dosao ako mi se nesvidja,ali,nije bas tako jednostavno...nebi o tome”

Covek vam lepo kaže, nije tema „If you don’t love it, then fcuk off” nego je tema da li se slazete sa negovim zapazanjima ili ne. Sperma tome, ne skrecite sa topika sa laznim kvazi-patriotskim komentarima koji vecini cobancica koji su se ovde obreli tudjom voljom i koji pored aUsralije znaju samo svoje rodno selo, (koje je naravno najbolje na svetu) ne stoje lepo.


„Australija,zemlja kriminala i kriminalaca,od parlamenta i vlade do onoga poslednjeg usranoga coveka” CHECK! samo bi još da dodam da je i korumpirana do daske i da navedem bivšeg chaimana Telstre, koga su lokalni pametnjakovici najurili kad je pokusao da razularenu bandu dovede u red. „aUsralia is a backward and racist country.”

Australija,zemlja laznih prijatelja,laznih osmeha CHECK!
Još bi da dodam da je u aUsraliji pojam „customer service” nepoznat, Možda će za narednih 300 godina da nauce da kažu „have a nice day” I da to zvuci bar upola iskreno kao u US…


Australija,zemlja loših puteva,loših vozaca,nenevaspitane gamadi prerusene u ljude.
CHECK! Vozaci su neobrazovani, kamioni od po 50 tona voze u brzoj traci I krse speed limit regularno. Za kamere I radare su naucili od brace pomova kad su videli da tako mogu lepo da deru ljude. Speed limit je 100kmH zato što jedino umeju da naprave holden (bedna kopijaPontiac GTO, koji lici na rumunsku daciju koja je kopirala reno 12) sa masinom od 4 litre koji samo dobro ide pravo, pa ga zato svako malo klinci obavijaju oko drveca I bandera. Policija im je zaista nevaspitana gamad, umesto da se ponasaju kao queen’s civil servant koji je tu zato da bi „serve and protect” tax payera koji im placa platu, oni na sve gledaju kao na kriminalce, po sistemu „prvo bijem I sikaniran sve, a onda pitam ko je kriv”.

Australija,zemlja alkoholicara i narkomana,loših tv kanala,beznacajnih reklama bez poruke. CHECK! Podsecaju me na norvezane, svaka aktivnost van posla mora da sadrzi alcohol da bi bila vredna. TV kanali nisu samo losi, they are a total waste of airtime! Od reklama najviše volim one koje vlada pravi radi svoje propagande, naravno o trosku taxpayera. Secam se one protivu pusenja; gde reklama pocinje sa nadri-lekarom koji kaže da on može da „cuje” rak pluca kad pusac dise…oje*bote, pa taj treba da odma dobije nobelovu nagradu za medicinu kad covek ima sposobnost da „cuje” rak pluca kad neko dise, a ne da snima reklame…

Australija,zemlja preskupe hrane,preskupih kuca(koje ustvari nevrede 1/10 prave cene) CHECK! Cene sveze hrane u poredjenju sa UK su otprilike duple, sto je neverovatno za zemlju koja proizvodi 90 % svojih prehrambenih proizvoda. O cenama kuca ne vredi ni raspravljati jer je to sve vestacki naduvano I samo cekam kad će I ovde da stigne ista maca na vratanca kao I u UK and US.

Australija,zemlja beskvalite benzina i dizela,gde se zdravlje kupuje(na kilo) CHECK! ULSD (ultra low sulphyr diesel) su poceli da koriste tek od 2008 godine, lokalci se još uvek iscudjacaju kad vide moj TDI uvezen iz engleske koji ovde postoji samo u V6 verziji a na poslu me accountant pita kako je moguće da su moji racuni za gorivo za istu predjenu miljazu kao i holden upola manji…. O zdravlju neću ni da pocinjem zato jer mi je to usko povezano sa profesijom, samo ću da kažem da mediocre-care creditcard medicine je nešto najgore sto sam dosad video; pokupili su najgore iz US sistema I najgore iz UK sistema I to je dovelo da jehealthcare u ovoj zemlji nešto bolji nego u africi…navescu primer da u celom queenslandu postoje dva PET CT dijagnosticka skanera za ceo state, od kojih je najmoderniji prestao de se proizvodi 2002 godine, dok u engleskoj ima jedan system na 6000 stanovnika. Dijagnosticki sistemi iz 2002 godine su već odavno na otpadima, da ne kažem muzejima, jer ih ni kinezi vise neće….

Health insurance je najveca prevara na svetu, sponzorisana od strane vlade u ovoj zemlji, bliski prijatelj nam je nedavno preminuo od raka, tretman (za koji je naravno insurance kompanija odbila da plati) je kostao skoro 40K aud, od čega je njegova udovica dobila bednih 5K nazad od ATO. Zdravlje na kilo, al zamalo… platis za kilo ali budi srećan ako dobijes 100 grama! I could not have put it better myself!

Australija,zemlja odvratnih Holdena(ruku na srce samo 15% je napravljeno u njoj), CHECK! Kao sto rekoh gore, kvalitet holdena je kao kad bi sovjetska LADA pokusala da falsifikuje Mercedes. Na svoju nesrecu, bivši poslodavac me je naterao da godinu dana vozim 2006 VZ jerbo mu je predhodni rob koga je isto na prevaru dovukao in UK pobegao posle 6 meseci nazad. Od njega sam dobio permanentne hemeroide koje još uvek bezuspesno pokusam da izlecim credit-card medicinom. Još uvek pamtim dan kad sam ga se resio.
iskvarenog Engleskoga jezika LOL!
Australija,zemlja Macca's(Mcdonald's),Hungry Jacks(Burger Kings)Brekky(Breakfast) Kaže se McKaka, Bugger King, etc. Zaboravio si ogavan sausage sizzle BBQ od kojeg mi se povraca. Dok sam bio u UK mislio sam dasu engleske dog @!#$ style kobasice nešto najodurnije na svetu, ali kad vidim u colesu ove vestacki ofarbane u dog dick crvenu boju pa nagurane u jna qrtone…roadkill special…eto sad znam da ima I gore.

Australija,zemlja futija,„sporta” za isprane mozgove siroke narodne mase koja nema pojma o ničemu(a je,toliko smo glupi i netalentovani pa moramo da sutiramo nogama i rukama nešto sto je u obliku kokosijega jajeta,posto je lopta ipak okrugla)
Australija,zemlja kriketa,ako je to sport ja sam Nikola Tesla

Futi je sličan neuspeli eksperiment isto kao I mediocre-care; najgore iz American football spojeno sa najgorim od engleskog ragbija, leba I igara za plebove! Kriket ne razumem iako sam živeo u engleskoj 20 godina.

Australijo,najbolja zemlja na svetu,ali u qurcu mesecu. Mislim da ovde gresis; aUsralija je najbolja zemlja na svetu ako si se „juče sa planine svuko, ima’l koga koji bi se tuko?” ako si kinez, Indus, I slično pa „skaces iz tiganja u mast”. Svako ko je živeo negde drugde van srbije neko solidnije vreme pa dosao ovamo znace tačno o cemu pricam.

Moj najveci problem sa ovom zemljom je to što je sve ovo gore navedeno vecini ljudi koji ovde žive ok, prihvatljivo I normalno. Kad neko, ko zna za bolje I drugacije primeti da nešto može da bude I bolje nego sto jeste, ausiji to smatraju za ličnu uvredu zato jer su full of it… zato nije ni cudo sto su ove „poturice” potpuno promasile smisao tvog topica, pa su svoju glupost pokusali da sakriju tako što su se ujedinili u pljuvanju na tebe.

Posle toliko godina na zapadu, naucio sam da postujem krunu I engleze kao naciju, takođe sam naucio da postujem I obične svakodnevne amerikance, sa kojima još uvek održavam profesionalni kontakt matene dnevno. Aussije još uvek pokusavam da naucim da postujem ali mi posle dve godine vrlo slabo ide…sto neko rece gore, možda stvarno treba da prođe 40 godina izolivanosti da se mozak ispere I da se zaboravi na ostatak sveta.

Napomena chobanima koji će sad da pocnu da bacaju drvlje I kamenje; So far I don’t like aUsralia as much as I thought I would. Thank God I am a pom and I can and will fcuk off elsewhere if I so please, but please stay on the topic!„
Izgleda da se u ovoj polu-propaloj koloniji najviše isplati otseliti se u neku v*ko...inu, kupiti grazing land koji niko neće I postati seljak, gajiti krave pa prodavati ih McKaki da pravi dog dick kobasice od njih, praviti sir I kajmak I gajiti gandzu pa prodavati slavnim fudbalerima za 10000 aud nedeljno…

Eto novog topika za vas chobane koji bi radije vnugo jeli nego priznali da i u raju na zemlji aUsraliji ima dosta toga truloga; ”Biti seljak u aUsralilji pitanje je sad!„

I za kraj, samo jedna primedba; aUsralia nije zemlja magaradi. Uprkos svim svojim nedostacima, magare je korisna I uglavnom poslusna zivotinja. Nije lepo vredjati jadnu zivotinju koja ne može da se brani tako što je poredis sa aUsrali-smo-se domorodcima ;-))

Bring it on!
Gaspar
(privatnik)
07. октобар 2010. у 09.38
Naravoucenije ako ste se vas trojica zahebali i niste srećni ne znači da i svi ostali da treba da se slazemo sa vama i budemo nesrecni.A i teško je sa tobom da se diskutuje jer si unapred ispljuvao neistomišljenike.Popijte po nešto ljuto možda vam i bude bolje.
zivac
(jedem ta govna)
07. октобар 2010. у 09.46
evo biću malo glup pa ću dati komentar,a ustvari ovo je samo provokacija od domaćih izdajnika...
pricas nešto a ne zna se ko si,imaš li ti ime i prezime,mjesto rođenja,bracni status,treba da odlucimo jeli se tvoj glas pika ili ne,lako je sjediti iza monitora i prditi,ali samo vi takvi dobro znate koliko vas to boli tj.KOMPLEKS NIZE VRIJEDNOSTI,vjerovatno nemas prijatelja ni drustva,niko te ne voli pa vi ti malo da vrijedjas,
niko te ne tjera da jedes mcdon.
niko te ne tjera da gledaš footy,(ja lično pratim fudbal i ne obracam paznju na footy i ja ga ne volim)
niko te ne tjera da kupis holdena,
alo šta ti srce želi sve ima za normalnog covjeka,po vasem mišljenju australiju treba potopiti i to je to,sve i da hoću ne mogu nikako da svarim šta pricate,
Melbourne the best city in the world
Raven_UK
07. октобар 2010. у 20.36
Zivac oćeš možda i broj lične karte?

Opet ponavljam, nije bitno ko sam ja i koji mi je broj lične karte nego je bitno šta sam rekao gore. Ako možeš da se koncentrises na sustinu onoga sto je gore navedeno i da mi pametnim odgovorom i cinjenicama dokazes da nisam u pravu za bilo koju stavku, onda ću da se pokrijem uzima i odem u cosak.

Podsecas me na mog pokojnog komsiju iz sela Prchilovca koji se svadjao sa televizorom za vreme bombardovanja i njegov univerzalni odgovor „ma ko si bre ti?” na sve sto neko kaže na TV a njemu se ne svidja.

Takođe u ovoj rajskoj zemlji su i menu dali Mediocre-Care karticu pa mogu kod nadri-psihijatra po dijagnozu i pilule koliko god hoću, tvoju nisam tražio, puno hvala.
Ali, ako znaš kako da mi zalecih hemeroide od holdena VZ to bi bilo super jer izgleda Mediocre-Care medicina je isuvise mediocre za taj poduhvat.

Pozdravlja te whingin pom.


FU2
07. октобар 2010. у 22.26
Seljak iz Prchilovca je nešto nervozan?
Ajde bre već jednom vi koji pljujete po ovoj Australiji budite karakteri pa spakujte kofere i otkačite već jednom. Vi ste naj običnije seronje koji nemaju pojma za zivotom pa im kriva ova zemlja za sve a ne mrdaju iz nje kao da im je neko zabranio da je napuste.
Raven_UK
07. октобар 2010. у 22.55
Dragi Poo2,

Hvala na tako vidovitom i mudrom odgovoru. Kako mi samo tvoje mud(r)o rešenje problema pre nije palo na pament???

Opet ponavljam isto; nisam pitao gde da idem, imam engleski pasos pa mogu gde ocu, već da li imaš neko (pametno) mišljenje u vezi gore navedenog. Nije bitno da li se slazes ili ne dogod u tvom odgovru ima smisla i zdrave logike.

Ako si dobar poznavalac situacije, onda bi bilo jako zgodno ako bi nama seronjama mogao da objasnis zašto su stravri takve kakve jesu ovde i šta vredi ciniti da se to promeni ili ne.

Ako ne znaš ili nemas odgovor, možda znaš kako bi mogao da mi izlecis hemeroide od holdena jer sigurno nisam prvi sa tim iskustvom...i još ako može da nam objasnis da li je bolje cuvati krave ili ovce i koju gandzu fudbaleri najviše vole u aUsraliji? Bio bih ti neizmerno zahvalan.

zivac
(jedem ta govna)
08. октобар 2010. у 03.49
ti jadan nebio nisi dobar,zapeo si za taj medicare card,ti si znaci pacijent,redovno obilazis raznorazne ordinacije,
sad mi je sve jasno,zali boze
...o mu pas mater ko ti dao vizu da dodjes,umjesto neka porodica da je dosla da se spasi bijede
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Raven_UK
08. октобар 2010. у 06.09
O kako je lepo biti glup! Sto i mene mama nije rodila glupava ko tebe pa da i ja svaki dan idem za ovcama i kengurima pevajuci...

Taj sto je tebi dao vizu je vervatno tog dana morao da ispuni kvotu za glupave u nameri da podigne domorodcima prosek pameti...

Jeli Zivac, kako te je ono onomad chika Singidunum_wa savetovao u vezi duvanja na dve atmonsfere? Ja mislio da to njega ipak nije bilo lepo, niti u duhu prijateljske debate, ali ti me sad uveri da si to ipak zasluzio. Sad lepo u cosak pa poslusaj savet!
FU2
08. октобар 2010. у 06.52
Seronja u Srbiji, seronja u Engleskoj (ako ti je za verovati) i seronja sad u Australiji a bićeš seronja i gde god odes (ako ikad odes).Nije ništa toliko loše u ovoj zemlji za normalne ljude dok za luzere kao ti nije dobro nigde. Vi SERONJE nikako da shvatite da ste vi ti kojima nešto fali (u glavi) a ne u ovoj zemlji gde za pametne ljude ima mnogo toga dobrog.Zašto kad ti ništa ovde ne valja ne kažeš koji qurac onda trazis ovde? Svi ste vi seronje isti, samo bi da pljujete a kad vam neko samo pomene da idete odavde oko bi mu izvadili, ma nosite se bre...vama nešto da covek objašnjava?
zivacПорука негативно оцењена. Покажи

zivac
(jedem ta govna)
08. октобар 2010. у 07.12
tebe majka i nije rodila,ti si abortus,
laprdas iza monitora pametnjakovic,
sto bi rekli kod nas prije „uzmi se ubi pa se pistolj”
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Raven_UK
08. октобар 2010. у 07.23
I Poo2 je izgubio mediocre-care karticu pa ga nisu primili nazad u day care centre. Sad jadan obija ulice interneta i vredja neduzne prolaznike... još jedan dokaz da je mental health ovde zaista problem.. evo javi se jednom mom kolegi; [email protected] On će možda moći da ti pomogne, ali pozuri dok ne bude kasno!
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Raven_UK
08. октобар 2010. у 07.29
Zivac, opet nisi popio lekic?

Možeš i ti da javis ovom mom kolegi, zamolicu ga ta tebe prrimi prvo jerbo si ti tezi slučaj od Poo2...
JelenaDjumic
(Uciteljica u prinudnoj penziji)
09. октобар 2010. у 03.35
Apsolutno se slazem sa Raven_UK, ali postujem i onu: Ne pljuj u bunar iz kojeg vodu pijes.
FU2
09. октобар 2010. у 23.42
Seronje su nešto nervozne opet, dosle iz nekih selendri pa ovde sad sole pamet. Šta vi znate gde je dobro a gde nije kad ne znate gde vam je doope a gde glava sudeci po ovim kretenskim komentarima.Dosli ovde pa se izgubili, ne znaju da se vrate nazad.
JelenaDjumic
(Uciteljica u prinudnoj penziji)
10. октобар 2010. у 04.33
hahahahahahahahah :P
zivac
(jedem ta govna)
10. октобар 2010. у 07.39
svako ima kompjuter,šta ćeš,da nije bilo rata,nebi neki vidjeli ni Londona a ni Australije itd.
ali ja opet kažem kad oce razni djiberi ,seljaci, papci,mentalno poremeceni ljudi,kreteni ,djilkosi da izmigolje iz svoje rupe pruze ruku i traže pomoć,
nedaj mu nikad ruke nego ga još dobro udri nogom i stjeraj sto dublje,
sve neke face i mangupi a ni imena ni prezimena,valjda su neke u.tase ili ova nova nacija sto srpski jezik nazva bosanski ovi kur.oglavi i obrezani ,bosnjaci (nedo bog nikome)
JelenaDjumic
(Uciteljica u prinudnoj penziji)
10. октобар 2010. у 08.07
Ti zivac bas jedes ta govna...opusteno :D
singidunum_waПорука негативно оцењена. Покажи

singidunum_wa
10. октобар 2010. у 22.26
Tuzan je svaki dan u zivotima onih koji misle da je sve dobro i lepo.Znaci hajde da svi zatvorimo oci,zapusimo usi i pustimo mozak na pasu po poljima rodnoga kraja,kako izgleda vecina ovde radi.Imam auto na kredit,imam kucu na kredit i divota.Da sam ostao na pasnjaku rodnoga mi kraja sada nebi imao ništa.„Gospodo”,ja sam otisao iz YU 1988,znaci 3 godine pre rat,cisto iz zezancije,da promenim okolinu...nisam otisao zbog para,imamo sam dobro placeni posao u tadasnjoj Investbanci.
Nisam se slagao sa mnogim stvarima koje su se desavale i desavaju se u Kanadi,i bio sam uvek otvoren u vezi toga. Ali najgora je stvar u zivotu jednoga coveka da se pomiri sa sudbinom i da stalno misli da mu je super,a zna da nije.Koliko sam kritican bio prema YU,Kanadi,tako sam i prema ovome „raju” ovde.I nema gore recenice od „vrati se odakle si dosao”. To mogu samo da kažu ljudi sa deformisanim mozgom.Koliko vidim ima vas popriličan broj.E nabo sam janje ili prase na razanj i meni je predivno.Stravicno.
singidunum_waПорука негативно оцењена. Покажи

singidunum_wa
10. октобар 2010. у 22.28
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gaspar
(privatnik)
11. октобар 2010. у 00.15
Singidunum nisi li ti i Raven_UK???
FU2
11. октобар 2010. у 00.52
...I nema gore recenice od „vrati se odakle si dosao”...

haha... pa naravno za takve kao ti i nema. Gde bi se ti jadan vratio kad ti nigde ne valja?
Probaj Albaniju, možda tamo uspes da budes neko i nešto hahaha...
zivac
(jedem ta govna)
11. октобар 2010. у 04.01
vjerovatno i jeste,ko zna koliko on ima imena,vidis da mijenja države kao hercegovci lice,
seljak sad mi je jasno i ti si ovaj iz 88e,nisi se mogao snaci u yugi pa onda krenuo po svijetu,ti radio u banci,moja tetka je bila direktor banke ,to su pametni ljudi a ti si debi.
Raven_UK
11. октобар 2010. у 06.56
Gaspar
(privatnik)11. oktobar 2010. u 00.15Singidunum nisi li ti i Raven_UK???

Bravo komsija, ja sam singidunumov alter ego kao sto su jedan drugom Poo2 i Zivac vnugo-jedac! A šta im ti ono dodjes? tebe još nisam provalio...jesi im ti podstanar (kad ne zaboravi da popije pilule)?

Preliminarno istrazivanje ukazuje da melburn ima vise umobolnih imbecila po glavi stanovnika nego Sydney ili da su dva gore navedena slučaja toliko teska da drugi ne dolaze do izrazaja.

Internet mi ovih dana radi bas onako super ko sto singi rece; duplo skuplji broadband brz kao dial-up u evropi pa ne mogu lepo da se igram sa vama ovde. Idem na Sydney diskusiju tako bar mgou da čujem i nešto pamtno od ponekoga... Nego predlazem da se diskusije Melburn vrate da budu „Igre bez granica”... dzebite se sami...
Gaspar
(privatnik)
11. октобар 2010. у 08.16
Izvini singidunum tj Raven koja koincidencija i jedan i drugi ste otisli iz yu iste god i jednog i drugog je žena naterala da dodete u aud neverovatna koincidencija.
zivac
(jedem ta govna)
11. октобар 2010. у 11.27
kako se covjek lijepo prepoznao da je imbecil,
e to cijenim kad priznas,vise se nećemo raspravljati svako svojim putem,
dosta sam tracio vrijeme sa tobom
mladenov
12. октобар 2010. у 19.07
Ma ja znam šta je problem.
Nas junak ozenio zmaja Ozijku pa mu kriva cela Australija.

Eno otvorio temo o nedemokratkom rezimu u Australiji na diskusiji Sidnej.
On u stvari misli na diktaturu kod kuce.
Raven_UK
13. октобар 2010. у 07.56
Bravo Tamponov, sad si me provalio...

Moja žena je Julia Gillard, pa mi je ona kriva sve sto mi se ovde ne svidja. Ajde objasni mi molim te kakve veze ima ovaj topic sa time odakle je moja žena?

Glupom i siromasnom ne može se pomoći Tamponov!

If one does not suffer fools gladly, one should not move to aUsrali-ahhh!
mladenov
13. октобар 2010. у 09.09
Pa jel te žena naterala da dodjes iz UK/Kenjade u Australiju?
Prisilila te da dodjes gde ti se ne svidja.

Ozijke su inače lenje žene, pa tako kad odu negde sa muzem, dok on radi ona hvataju zjale, ne radi ništa. I tako jedno par godinica dok joj ne dosadi, i onda sledi naredba: „Muzu pakuj stvari, dosta ovoga, idem kod mojih. Ako nećeš, ko te yebe”.
Pazi ovo sve vidjeno na poprilično primera, nikakvog preterivanja nema.

Eto, to je problem i kod tebe. Hebi ga, dzaba i karijera i biznis ako je žena nezadovoljna.

Ti i onaj singidunum ste jedan nesretni lik. Reko si da si se doselio zbog žene. Šta tu nije jasno? Sve si objasnio.

Ozenis zmaja, zavrsio si karijeru.
Raven_UK
13. октобар 2010. у 12.58
E sad si ga nayebo Tamponov!

Sad će da dodju bolesnik 1 i bolesnik 2 aka Zivac zili-mi-rukac i Poo2, cuvene kvazi patriote, „poturice” i branioci svega sto je aUsralijsko, pa će da te odma napljuju sto mi vredjas moju ženu aussijku, iako je zmaj, gori od Julie Gillard!

S njima nema zezancije, oni su ko milicija, prvo svakoga sutnu u jaja pa onda pitaju pitanja. Još ako nisu popili pilule ili ih opet nisu pustili u day care centre, pa su besni sto drugoj deci nisu danas malo lomili igracke...

Salu na stranu, opet ne razumem kako može žena da mi bude kriva za gore navedeno???...i među albankama ima, kako ih ti zoves zmajeva, koje matretiraju i opresuju muzeve, ali to je druga prica i drugi topic.
Kad bi se sutra resio žene ne verujem da bi se bilo šta od gore navedenog promenilo, ili vi ausiji možda znate nešto sto mi glupi pomovi još nismo skapirali?
mladenov
13. октобар 2010. у 20.21
Da li si ti ovo napisao na diskusiji Sidnej na topiku „Za singidunum_wa”:

================
Raven_UK
07. oktobar 2010. u 23.14
Draga bananas,

...

Gospodja je nazalost aussie, koja me je ovde posle 10 godina ubedjivanja ovde i dovukla.
=================

E sad imajuci na umu primere koje znam, tačno imam sliku kako te je aussie zmaj žena dovukla, kao da gledam sopstvenim ocima. De ja vu već vise puta.

Nego decko, postao si malo nervozan. Ocigledno da sam te pogodio u zivac čim prozivas mog tamponova pravoslavnog.
FU2
13. октобар 2010. у 21.23
Raven_UKurcu, pa ti tako Usran bas lepo pristajes u ovoj aUsraliji, šta se bunis, i nemoj slučajno da si otisao odavde. Ima da sedis tu bar 20 godina i da pizdis svaki dan kako ovde ništa ne valja, jesi čuo?
zivac
(jedem ta govna)
14. октобар 2010. у 06.55
gotov je,
svaka cast momci provaliste očajnika,(ja ne idem na druge disku. osim Mel. i Saraj.),
svaka cast kad ste prokuzili jadu žena ga urnise kuci a on ovde se ko nešto svadja a on se udao a ne ozenio,kukavac znam kako mu je poznajem neke parove pa žena jase jadu kao ovaj nas,nije bolje ni zasluzio
Lacroix
15. октобар 2010. у 08.55
Gospodine RavenUK,moj savet vam je da se malo opustite i ne razmišljate mnogo o stvarima na koje ne mozete da uticete.
Ne svidja vam se VZ Holden pa ste resili problem i uvezli vas traktor.
Ostatak me mrzi da komentarisem.
Mladenov,ne salazem se da su ovde žene lenje,slazem se da uglavnom vole da žive blizu svojih.
Raven_UK
15. октобар 2010. у 22.42


Vas dvojica bolesnika me podsecate na Statlera i Waldorfa iz muppet Show.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8b/StatlerAndWaldorf.jpg/250px-StatlerAndWaldorf.jpg

Stvarno ste, sto bi pomovi rekli, „ a pair of f*U*c*k*i*n MUPPETS”

Tamponov me podseca na pokojnog Taska Nacica iz 80's filma Davitelj Protiv Davitelja aka beogradski davitelj.Nuff said!

Kako sa vama covek može ista ozbiljno kad vam ovo sluzi da praznite jerbo vas izgleda vase žene srpkinje biju, maltretiraju i sikaniraju po ceo dan pa se onda ovde praznite i lecite komplekse? Cinjenica je da diskusija melburn u poredjenju sa diskusijom sydney vise lici na diskusije „igre bez granica” koje verovatno gore prozvanima jako nedostaje.

Postovani LACROIX; „God give me the serenity to accept the things I cannot change and courage to change the things I can.”

Pun mi je qrac australijskog „I'm allright Jack” attituda. Moje iskustvo je da je takav pristup stvarima ovde mnogo gori nego u bilo kojoj drugoj zapadnoj zemlji engleskog govornog podrucja.

Zašto je ozijima normalno da prihvataju i tolerisu stvari na koje bi se ceo ostali zapadni svet zgrazavao? Ima dosta toga sto bi moglo ovde da se promeni relativno brzo i lako, samo kad bi se htelo. Onda bi ova zemlja zaista bila najblize „raju na zemlji”, čak bi se i Singi slozio. Lokalna goveda to ne vide ili neće! ZASTO?

Ima li nekoga ko bi to mogao da objasni?

Ko je kakav i odakle dosao i gde treba da se vrati, čija žena je zmaj a cija je princeza je za drugi topic.

Unapred zahvalan.
zivac
(jedem ta govna)
16. октобар 2010. у 04.35
možda bi Alija Izetbegovic mogao da nešto promijeni,možda ti on fali
Lacroix
16. октобар 2010. у 05.01
Gospodine Raven,opustite se malo nije ok da nazivate svoje sugradjane pogrdnim imenima,ono malo sto sam procitao stekao sam utisak da ste dosli zbog supruge koja je ozi da živite ovde.
Da li i ona pripada lokalnoj stoci?
Raven_UK
16. октобар 2010. у 06.05
Zili mi rukac, ne znam šta tu može pokojni IZMETbegovic da uradi, ali možda bi trebalo da podignemo iz groba chika Sadam Huseina, on bo vas sve sredio za tili cas!...e brate, stvarno si MUPPET!

Dobro je moj pokojni deda nacista i petokolonas rekao; „Da je ovo danas Nemacka, bar bi se znalo reda! Zig Heil!”
Raven_UK
16. октобар 2010. у 06.14
Dragi LACROIX,

Nisam ja taj koji je poceo da naziva pogrdnim imenima, hteo sam da naglasim da, kao i svuda, tako i ovde ima nekolicina lokalnih goveda koji vode igru i rade šta hoće. Ovde izgleda ostalima to šta oni rade izgleda bas mnogo ne smeta.

BTW Zar nismo gore utvrdili da je moja žena Julia Gillard koja ovde zari i pali, kroji politiku kako hoće, a mene svaki dan sutira u jaja po nekiliko puta. Naravno za sve to je meni kriva australia ali eto provalise me jaki forumasi kao zili mi ruakc koji oce da povampiri izmetbegovica i Poo2 koji po svima voli sa sere... kad gledam na sve ove odgovore pada mi na pamet lepa srpska reč SIROVINA...

Sirovo je još sve ovo, da damo mi ovoj koloniji još jedno 300 godina, pa da onda vidimo?
zivac
(jedem ta govna)
16. октобар 2010. у 12.36
kako to mislis?
„sve bi nas sve sredio za tili cas”
ovo su srpske diskusije gospodine Alija
zivac
(jedem ta govna)
16. октобар 2010. у 12.43
a govedo ko je,vidi se iz prilozenog,ajde sad ostavi jedan komentar pa lijepo pojedi onaj mcdonalds sto ti je draga spremala čitav dan,i kad sutra krenes na posao obavezno kafu plati karticom,jer takvi robovi i papucari nikad nemaju pare kod sebe,treba žena sve da zna
gospodar_samoce
(student)
16. октобар 2010. у 23.47
Bas tako Zivac! Covek je ocigledno odlepio:P
Crvencan
(Intelektualac)
22. септембар 2011. у 15.38
Stvarno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.