Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Superannuation?
matina
(argos)
14. март 2014. у 10.18
Da li se može deo novca podici?

Kada,koliko?

Koji su opravdani razlozi da se može podici određena suma novca iz ovog fonda? Pozdrav!
Vilmosh_Kauboj
(Kaki kroz vase snove!)
14. март 2014. у 16.40
Znam za dve okolnosti;

1. Kad napushtash usranu koloniju zauvek.
2. Kad ti banka napishe Pismo da nisi platio mortgage tri meseca I da dolaze da ti uzmu kucu.

I naravno uvek postoji I treca mogućnost a to je kad mandrknesh pa tvoji naslednici dobiju benefit iz tog fonda, ili te žena operushi kad se razvodish, pa ti uzme I superannuation pored sveg ostalog sto može da ti uzme.

matina
(argos)
14. март 2014. у 16.43
Hvala.
CikaBrkica003
(Student)
14. март 2014. у 20.23
Matina ovi iz supernunation su isti lopovi kao i banke ako su to tvoje pare onda bi trebalo bi da ti daju bez pitanja, ali ne nego kada imaš te razloge koje Raven naveo postoji ima i peta opcija a to je kada odes u penziju kao starac. Tako i u banci isto pitaju koji razlog imaš da dizes tih tvojih 10 hiljada dolara, ala vera koji k.rac žele da znaju šta ćeš sa tim tvojim 10 hiljada dolara ili vise od 10 hiljada, i ako nemas dobar razlog možda neće ni da te puste da dignes 10 hiljada dolara. Ako su to tvoje pare onda su tvoje pare jel tako? Al bankari kao lopovi moraju da znaju kada i zašto dizes tvoje pare da bi oni tražili druge pare da bi pokrili te tvoje pare hehehe jer banka jednostavno nema para nego ima para od drugih naroda „ovaca” i tako i u krug. Sve banke rade po Ponzi scheme sistemu, banke nikada ama nikada neće da predaju svoje pare nego tudje pare, a svoje pare „profit” pravo u njihove dzepove, a kada nemaju druge pare onda odmah proglase bankrotom a svoje pare „profit” cuvaju na drugome mestu hehehe vidis kako su pametni ti lopovi bankari:)

Pozdrav
Vilmosh_Kauboj
(Kaki kroz vase snove!)
14. март 2014. у 20.48
ha ha bravo chika brkice tu opciju smo potpuno zaboravili. To će deda zupa bolje da objasni, on zna I za ono kako ti govnoment pokrade pare I naplati ti taksu na bank account. I isto kako maltretiraju penzose ovde za pare koje su posteno zaradili dok su rmbali kad su bili mladji.
Super auunation = super kradja!

jedared su me pitali šta će mi 10 soma u keshu kad sam tako podizao u banci...ja im odgovorio da mi je rodjak napunio 18 godina pa je vreme da mu platimo high class qrvu, da dete skine mrak. A reko sam sluzbenici takođe da sam chuo da bank manager ima cerku koja to isto radi, pa ako hoće da mu pare ostanu u banci, neka privede svoju cerku kod mog rodjaka...I svi zadovoljni! On skino mrak a pare ostale u banci!

ahahhaha...
Nema na svetu goreg mesta što se lopovisanja tiče od usralije. Jedino je istocna nemacka tu bila blizu, ali videli smo šta se njima desilo..
zupa
(DR.MR)
16. март 2014. у 00.37
Видиш,каубој ја сам још млад за суперануаишн,тако да само уплаћују они
где радим,тако да се пуно не секирам око тога.
Иду тежа времена а то је да остали свет више не наседа тако лако на англосаксафонске преваре и манипулације.
О томе сам писао раније овде,већина ме исмејавала,Аустралија је ипак велика
земља тако да нема проблема да ће неко бити гладан,но прошла су времена
великих зарада за кратко време,сем ако не држиш ресторан брзе хране у већим
центрима где живи много гологузије или тргујеш са велим прашком,где је
животни век мушке популације ограничен на 40 година.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.