Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Rekvijem za kengura
Lumina
(Lumiere)
26. фебруар 2014. у 23.49
Alan Dzojs mi je od početka bio ljigav. A sada još vise.
Od kako je postao prvi covek Kvantasa, poslove je izgubilo 9000 ljudi.
Kao da je rastao u ex-YU.
Odvratno.
zupa
(DR.MR)
01. март 2014. у 04.26
Da kengur skace da, ali da leti nisam još primetio,tako da se dogodilo
ono sto je realno,jedan se Otego drugi se protego...
CikaBrkica003
(Student)
05. март 2014. у 20.34
Australija polako tone pod Abbotom klempavoga, al ko ih jerbe kad su glupi glasali za klempavoga. Sva industrija ode u tri lepe od Holdena,Ford,Toyota da ne nabrajam sve industrije. Sad će klempavi lepo po narodu da plate 6 dolara za GP posetu ala vera ko da su nam svi GP su privatni hehe ako ako neka.

Pozdrav
zupa
(DR.MR)
05. март 2014. у 20.43
Cika brkice ipak si ostao KOMUNJARA,Abot je sve to nasledio od
LABOR,ko je izjavio da treba da se ratuje sa Kinom a hoće robu
da prodaje Kini,ko je zabranio izvoz goveda u Indoneziju,LABOUR,
KO HOćE DA PRODAJE MUDA ZA BUBREGE CELOM SVETU,komunjare.
CikaBrkica003
(Student)
06. март 2014. у 16.41
Hehehe pa dobro labour nisu hteli da prodaju krave tim Indonezijcima ko ih sisa, kada prodaju krave kitajcima i japancima ne znači da su propali. A sve ovo drugo je stvar politike americke i uk, tako isto će taj klempavi vodi tu istu politiku bez ozbira koje na vlasti. Znaš li da živimo u pro americkom i uk sferom?? Kako amerika i uk kaže tako će da bude isto ko i u Srbiji. Pa Vucic je nasledio 10 godina DS vladavinu koja je dovela Srbiji na rubu propasti. Problem je sto je taj klempavi je jako jako ne sposoban, pa da li ti znaš kada je on bio ministar za zaposljavanje unemployment rate je bio bas isti kao i danas a u to vreme nije bilo GFC. Neka dovedu sposobnoga iz Liberalne stranke nemam ništa protiv Liberala al za klempavoga imam.

Pozdrav
Master85
(IT)
08. март 2014. у 08.55
Just last year then Prime Minister Julia Gillard made this announcement after handing over more millions:

And the good news is that the future of General Motors is now secure in this country for the next decade.

Holden will be here in Australia producing cars for at least the next 10 years. That’s great news. And it’s as a result of a more than $1 billion co-investment between the Federal Government, the South Australian Government, the Victorian Government and of course Holden, which is investing strongly in the future of manufacturing Holden cars here in Australia.

Neko nekoga ovde laže, znaci izdat novac dovoljno za produkciju auta za sledećih 10 godina. Abbott odlucio da više ne daje i odma krivica njegova. Da je dao pare ovi iz Holdena opet bi se vratili za godinu dana kukanjem kako im je potrebno još para. Znam da će mnogo poslova biti izgubljeno ali mislim da je vreme da stane i ovo jedino ako ste vi srećni da placate vise porez da bi pomogli državi.

Kako ja vidim ovde je problem skup standard zivota. Pa jeftinije da dodje iz Tajlanda do Melburna nego od Sidneja do Melburna. Kroz poznanike koji rade na u Tojoti su na $40 satnici...celu smenu može platiti u Tajlandu kroz jednu dnevnicu radnika.
CikaBrkica003
(Student)
08. март 2014. у 10.18
Brate pa da li znaš šta je globalizam i kapitalizam? Eto šta je to, ako neznas šta je to, e jerbiga:)

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
14. март 2014. у 20.00
Auuuu čitam ovu vest jutros ala vera planiraju da još 10.000 „jobs” ode u drugi svet „offshore” tsk tsk tsk, kako smo mi davno govorili „kapitalizam je fascistzam” hehehe

link vesti http://tinyurl.com/mxrwhdd

Pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.