Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Zašto su nasi muskarci lenji za kuhinju?
Lumina
(><)
07. август 2013. у 22.52
Zali mi se kolega, inače covek u prilično zrelim godinama. Kako je poceo da živi sa novom partnerkom pre godinu dana, ugojio se 10 kila. Nije nas covek ali, spada u veliku grupu onih koji pored kuhinje prolaze kao pored turskog groblja. Draže im je otvoriti i konzervu nego nešto spremiti. Takvi su mnogi nasi muskarci. Nesposobni da od pripreme hrane ne naprave veliki problem a prvi su da sednu i propisno se najedu. Gomila gotovana koje je dugo sluzila mamica, onda dosla žena, automatski preuzela ulogu u kuhinji nametnutoj joj prokletim nasledjem jer je zensko. Posle dosla deca, brz zivot, jedno ne jede luk, papriku i kukuruz ali voli pecurke, drugo voli kukuruz ali ne pecurke, treće dozivljava stresove od graska...

zupa
(DR.MR)
07. август 2013. у 23.51
Ženi je mesto u kuhinji,to je bar jasno,mushkarci
rade teze poslove.
CikaBrkica003
(Student)
08. август 2013. у 04.42
Muskaraci da kuvaju rucak/veceru dok imaju svoje žene boze zacuvaj da se krstim tri puta levom i desnom rukama kakvog li sveta ima ovde. Mogu da razumem da muskarci koji kuvaju svoja jela jer su sami ili su kuvari, al da kuva kada ima svoju ženu pored sebe e to ja ne mogu da razumem osim rostiljaja aka bbq party. Kada će žene da uhvate za alate za popravke svakodnevnog zivota kuce,aute itd???? Zar i one su isto lijene da uhvate za alate?

Pozdrav
asdfghjkl
08. август 2013. у 07.13
Well,

U ime odredjenie muske populacije ja to ne bih generalizovao. Možda je bolje reci „kuhinjski poslovi” nego kuvanje.

Ja volim da kuvam i kuvam kad god imam vremena. Riba i sve sto dolazi iz vode je moje, dorucak vikendom kad sam slobodan, rostilj je moj (ukljucujuci ribanje posle), poprikas, pecenje. Pola pola su salate, palacinke.
Pranje sudaova je nešto sto najviše mrzim.
AnnaB
09. август 2013. у 00.02
Mislim da si sve odgovore dala u svom postu. prvo ih je majka tetosila, posle žene, a oni dozivljavaju kulminaciju svoje snage tako što ne rade kucne poslove, cast izuzecima.

Lumina
(><)
09. август 2013. у 01.45
Slazem se Ana.

Asdf,
pa utoori dishwasher bre! Ja bez njega ne bih mogla. Ko da traci vreme na pranje sudova?

Matere ti,
ja ti samo želim da onoliko puta koliko popravljas auto, busis zidove za kuke/slike/zavese i radis sve ostale popravke alatima koje pominjes, isto toliko često i jedes.
CikaBrkica003
(Student)
09. август 2013. у 04.10
Banababo pa ima nešto da se popravi u svakodnevnom zivotu, a za jela ja mogu da pripremim i nije mi je problem i nisam nimalo lijen da kuvam/pravim jela a kamoli rostiljanje i pecenje, nego zašto bi ja kuvao kada imam ženu pored mene? Ako je bolesna ili umorna rado ću ja da pravim jela/veceru a može i malo romaticna jela:) kapiraš li? Ako oćeš muskarce da kuvaju a da žene da ne kuvaju bolje ti je da nadjes australce jer oni to rade skoro svaki dan i još imaju žene pored njih a takvih primera ima dosta. Ako ti ne svidja Srbin pa onda nadji nekoga ko oce da kuva a nisu ništa bolje i naše Srpskinje koje umišljaju da su princeze i nos uvis tatine/mamine cerke ali ja ne generalizujem Srpskinje kao sto ti generalizujes Srbe.

Pozdrav
asdfghjkl
09. август 2013. у 08.56
Kad budu napravili jedan koji pere serpe I lonce u nezapusava se ako ne ocistis ostatke hrane u tanjiru a nije ruzan kao ovi moji zatvorski onda možemo da pricamo o toj masini.
LeaDiKaprio
(shumska)
12. август 2013. у 11.56
I, u cemu je problem?

Žena kuva, muž zdere. Posle on cita novine a ona ima zašto i kako da izigrava pacenicu. I svima lepo. Šta im fali.
Lumina
(><)
18. август 2013. у 09.20
A gde ti živis? Novine se odavno ne čitaju. Sada se u klonju i krevet ide sa mobajlom i tabljetom.
Disk-jokey
29. август 2013. у 03.39
masina svak za pranje sudja pere serpe,tanjire,poklopce,i sve što se može oprati,a ko ima masinu za pranje sudja,a neko ko nema ceka na neki novi izum koji se zove masina za pranje sudja,a šta bi tek dao za induction pec za kuvanje,šta velis na to,.ma nije bas skupo,posudje iz njemacke set couple of thosands AS,nije to toliko skupo,bas tako kako se misli,ako se zna rukovati sa time,salim se nema rukovanja,sve na dodir,.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.