Дискусије : Чикаго

 Коментар
Apel za pomoć
medianac
(vozac autobusa)
07. август 2010. у 11.54
Apel za pomoć
medianac
(vozac autobusa)
07. avgust 2010. u 11.47

braco i sestre shvatimo ovo ozbiljno i bez mnogo razmišljanja krenimo u pomoć !!!!!!

Zove se Marija Velimirovic i na Vidovdan je napunila 19 godina. Tri dana pre njenog rođendana, posle mnogo uradjenih testova, saznala je da boluje od akutne limfoblastik leukemije (ALL). Njen zivot se u sekundi promenio. San da zavrsi skolu i jednog dana bude medicinska sestra i pomaze drugima, se preokrenuo, i doveo je u bolnicu, ne da ona leci, već da bude lecena. Bio je to sok za porodicu, familiju, prijatelje i poznanike. Trenutno se nalazi u bolnici na drugom ciklusu kimo-terapije. Ona to junacki podnosi i puna je pozitivne energije. Do pre nekoliko dana svi smo se nadali da će se sve ovo brzo zavrsiti, jer zadnji stepenik u njenom lecenju bi bio - presadjivanje kostane srzi. Njena sestra je trebalo da bude njen donator, ali, na veliku zalost, Ana nije njen „match”. Potpuno Marijino izlecenje je nemoguće bez presadjivanja.
U bolnici su rekli da je najveca mogućnos, da neko bude Mariji donator, neko iz njene zemlje. To mogu biti osobe između 17 i 50 godina. Za one koji bi želeli da pomognu, mogu da se registruju na www.onematch.ca . Transplatacija se vrsi putem krvi.

Unapred zahvalni,
Porodica Velimirovic, Kitchener

+ Христос посреди нас,
о. Милан Јовановић
Српска Православна Црква Св Тројице
Kitchener, On N2E 1L7
519-574-2614, 519-279-5884
ljolj
(Tajni Agent Izzy)
07. август 2010. у 17.14
Isto sam prosao u njenim godinama, moguć je oporavak bez transplatacije (živi primer), molim te javi mi se na [email protected]
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.