Дискусије : Чикаго

 Коментар
Stan u chicagu
ne_znaci
30. јул 2010. у 23.24
Dolazim 15 avgusta u Chicago,ostajem najviše mesec dana,pa ako neko ima da je zainteresovan da deli rentu po pola sa nekim neka se javi na moj mail [email protected] imam psa pekinezera zenku koja izuzetno umiljata i pitoma.Ako ima zainteresovanih izvolite javite se !! Želim da napomenem da je pas izuzetno cist i redovno je kupan i negovan.Ako ima još nekih pitanja imate mail.
ne_znaci
01. август 2010. у 07.53
Zaboravio sam da napomenem da takođe ako neko zna neki hotel ili motel sa nekom normalnom cenom a da primaju zivotinje isto je dobro dosao,po mogućstvu u blizini aerodroma. Hvala unapred na iskrenim odgovorima !
ne_znaci
01. август 2010. у 22.27
Hvala na linku ali ako ima još neko, neku informaciju bio bih zahvalan,pa da mogu da biram nekoliko opcija. Da ne budem shvacen pogresno odgovara mi najviše opcija da delim sa nekim kucu,stan nije bitno šta je u pitanju. Ako ne budem nasao drugo rešenje ovo mi ne gine :)!
ljolj
(Tajni Agent Izzy)
03. август 2010. у 16.48
Imam na poslu broj od jednog druga, trazi cimera, prosledicu ti ga sutra pa se dogovorite.
Poz
ne_znaci
04. август 2010. у 22.38
Ljolj legendo nadam se da nisi zaboravio na mene :),u međuvremenu je doslo do promene i pas neće doći ovaj put sa mnom.Tako da sad znaci dolazi u obzir skoro svaka normalna opcija,hvala unapred svima koji se budu javljali!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.