Дискусије : Чикаго

 Коментар
Humanitarno Vece - Oj Krajino - Detroit
Strbac
(bankar)
12. март 2010. у 12.43
Evo samo da obavijestim Krajisnike i sve ostale srbe da 17. Aprila, u sali crkve Ravanica sa početkom u 18. sati - lokalni ogranak Kongresa Srpskog Ujedinjenja za Detroit organizuje humanitarno kulturno-zabavno vece „Oj Krajino”. Sav prihod će biti upucen Manastiru Rmanj koji se nalazi u selu Martin Brod kao i osnovnoj skoli „Martin Brod” u istom selu.

Kulturni program ukljucuje osvrt na burnu istoriju Manastira Rmanj kao i njegov značaj za srpski narod koji vijekovima živi na prostoru oko gornjeg toka Rijeke Une i okolnih djelova Bosanske Krajine i Like, kao i o samom selu Martin Brodu.

Goste će zabavljati lokalne folklorne grupe i krajiske pjevacke grupe u kulturnom dijelu, kao i orkestar „Miki Band” iz Cleveland-a u zabavnom dijelu programa.

Ulaz i vecera su $25, za djecu od10-15 godina $15, a za djecu uspod 10 godina ulaz je besplatan. Za dodatne informacije nazovite 810.599.1187 ili 248.633.5237.

Evo i jedan video prilog o selu Martin Brodu - inače prelijepom mjestu gdje se spajaju dvije krajiske ljepotice - Rijeke Una i Unac:

http://www.youtube.com/watch?v=JGhgORr4iUQ

Za sve vas koji ste u mogućnosti - izvolite i pridružite nam se!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.